Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Fääri saared

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tänan, austet JH.

Olen käinud paljudel Eesti koondise mängudel, jagades Teiega nii nappi kaotust (Holland 2002) kui ka nappi võitu (Andorra 2007).

Paraku on nüüd käes hetk, kus nn fännid on läinud üle piiri. Tore, ka mulle ei meeldinud ei Led R-i kui ka Ewerti versioon meie rahvushümnist. Isiklikult reageerisin sellele rahumeelse e-maili saatmisega Jalgpalliliitu. Loodan. et sellele ka kunagi vastatakse. Kui ei, mis siis ikka. Erilist probleemi tänasel infoajastul bändimeeste ülesleidmine ei pakuks, kuid kellelgi näo sisse löömine on suts, rõhutan "suts", üle piiri. Sõimake mind gloryhunteriks. mittefänniks või kelleks iganes. Lapsevanemana võin nüüd lubada, et ei liitu JH nimelise "fännklubiga" eales ega soovita oma järglastel seda teha. Tribüünil koondise särk seljas ja sall kaelas võib oma kodumaale kaasa elada igaüks, vaid otsatribüünil mõnitades ja vägivallatsedes fännikultuuri ei loo.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
      Kuulge, saage üle oma nö juhtfiguuride ülistamisest.

Paar aastat tagasi oli too kuulsusrikas mäng Soomega, kus terve laev Eesti vutifänne täis oli. Laev oli juba Helsingi sadamasse jöudnud, kuid reisijaid veel välja ei lastud. Keset Eesti vutifänne sattus olema üks neeger. Kah, asi eksju. Too Frank ei hoidnud just tagasi oma arvamusega köikide neegrite suhtes. Ausalt, mul oli häbi, sest mul oli sama koondise särk seljas mis tal. Aga ta oli ju tegija, väiksed poisid vaatasid ja naersid kaasa.

On olnud ka juhuseid kus toosama Frank üsna valimatult söimab inimesi, kes vaatavad jalgpalli vaikselt, istudes - see pole ju fänn ega midagi.

Mis ma öelda tahan on see, et hetkel ma küll ei tea, kas too Frank ikka oli peksja vöi ei, aga ma täiesti usun, et ta on vöimeline seda tegema. Liiga palju ölut teeb mönest ikka kotka.

Järgmiseks astuge muidugi veel selle vastu ka välja, et Toomas Kalmet ja Marek Ventšikov ei peaks kandma tingimisi staadionikeeldu kõigil EJLi egiidi all toimuvatel võistlustel kuni käesoleva aasta lõpuni. Siis oleks nagu täiskomplekt.

ülistamisega polnud siin midagi pistmist..huvitasid ainult faktid..olin ka laevas ja tean millest jutt ja oli väga piinlik selle situatsiooni pärast..
      kahjuks või õnneks ei ole viimase aja sündmustega otseselt kokkupuutunud kuid sündmusest on rohkem variante kui delfi/õhtulehe veergudel..kas uskuda kollast ajakirjandust kes üritab kõike veidi huvitavamaks ja verisemaks teha ,et lugejaid võita või siis sõprade sõnu..no mine võta kinni nüüd..
      sigpic

Kommentaar

Ausalt öeldes on mul hea meel, et ma pole sellise ajuvaba ühenduse nagu JPH liige, sest mul oleks oma sugulaste ja töökaaslaste ees lihtsalt häbi. Nagu mingi kuradi tehasetööliste klubi, kus kõrgemal positsioonil on vanemkeevitajad, kel purjuspäi sitast mängust tuleneva kehva tuju korral lihtsalt vaja kellegile lõuga sõita, sest matside maailmas ju asjad sedaviisi käivad.

Kuna mõnel mehel siin on seisukoht, et mujal maailmas asjad nii käivadki, siis ei jäägi nendel turvameestel ja politseinikel muud üle, kui tampida senikaua, kuni idioot aru saab, et saab ka muudmoodi jalgpallifänn olla.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

jumala õige, paneks sellele kuradi rolfile ka molli, siis oleks juba asi tahe. gõu jalgpallihaigla, mina astun liikmeks.

tahaks olla papa poja

Kommentaar

Niisama lambist küsimus, aga miks Le Coqis tabloo kell näitab kellaaega ja mitte mänguaega?

Kommentaar

sest õigeid fänne huvitab see, millal poest enam õlle ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                sest õigeid fänne huvitab see, millal poest enam õlle ei saa.
                +1

Kommentaar

Väga kahju on mul, et ma ostsin koondise salli jalgpallihaiglalt, toetades sellist lolluse jätku rahaliselt. kirutakse Operit jobuks ja jalgpalli rikkujaks aga ise juuakse end täis ja hakatakse laamendama, plus veel kerged natsi poolsed liikmed, mis algusest peale on mind sellest organisatsioonist eemale hoidnud.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                    Väga kahju on mul, et ma ostsin koondise salli jalgpallihaiglalt, toetades sellist lolluse jätku rahaliselt. kirutakse Operit jobuks ja jalgpalli rikkujaks aga ise juuakse end täis ja hakatakse laamendama, plus veel kerged natsi poolsed liikmed, mis algusest peale on mind sellest organisatsioonist eemale hoidnud.
                    tore, et sa ka Delfi portaalist siia jõudsid

nooot

Kommentaar

papa, sa mulle õpetaa, kuidas saaks must ükskord kaklejaaaa.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                        Noh, nüüd siis on vähemasti teada, kellel järgmisel jalgpallijobu-hääletusel 'võitu' peaks olema oodata.
                        Which ship has never docked at Liverpool?
                        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

järgmine kord teeme rongkäiku vähe pikema, no nii alustaks äkki Maardust või midagi...ja teeme seda natsivärki kah!

Kommentaar

Hümn, mille esitamine tõi Sundjale keretäie
                            slimm.ee

Kommentaar

"kiired" poisid-tüdrukud seal delfis
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

kah mul asi,mille peale leili minna...veel vähem kallale
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X