Tore kui inimesed mõistuse ära joovad ja fännidele ajakirjanduse kaudu hea kuvandi loovad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti vs. Fääri saared
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitusthirmus karistus tõesti, et te ei plaksutanud meie mängijatele.
väravad ju tulid ja võit ju tuli ja kui ma selle eest omadele aplodeerin, on see siis tõesti põhjus minu peale halvustavalt näpuga näidata? naljatilgad.
mängijate hindamine on ka jälle natuke kummaline:
Kui mängime ilusti ning ikka kaotame võib uhkusega mängu lõppedes plaksutada. Kui ka võidame on pidu. Kuid kui mängime nii nagu viimane mäng...siis pigem plaksutaks lõpus vastasmeeskonnale mitte omadele. Häbi oleks muidujust retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivarios Vaata postitustMa tõesti ei tea mille peal sina seal staadionil väljas oled. Mina ikkagi vean ennast sinna kohale eelkõige ilusa mängu pärast. Ning kui sinna lisandub ka meie võit.....on see nagu maasikas vahukoore tordi peal
Kui mängime ilusti ning ikka kaotame võib uhkusega mängu lõppedes plaksutada. Kui ka võidame on pidu. Kuid kui mängime nii nagu viimane mäng...siis pigem plaksutaks lõpus vastasmeeskonnale mitte omadele. Häbi oleks muidukaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNiipalju jõudis ETV eetrisse: http://www.youtube.com/watch?v=NAIipCkn97g
Kusjuures ülekandes on isegi päris hästi kuulda seda "laulmist". Fännisektoris seistes ei saanud praktiliselt midagi aru.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustja häbi oli sul ka selle mängu esimese poolaja pärast? või kustub see kauge sündmus sul juba teise poolaja ajaks mälust ära?.
Ennem kui löödi kolmas värav hakkasid asjad tasapisi paika loksuma. Kuid kahjuks jõuti ennem seda veel kord nõelata. Edasine mäng oli nagu meil see mängupilt ikka. Nii iely-iely...
Kuid jah esimese poolaja üle olin uhke...teine see vastu häivitas mängu üldise pildi.
Ka mina ei plaksutanud mängu lõppedes! Pigem oleks väärinud seda Fäärid....kohe tõsiselt. Sest 10 mindi ärkamise aja jooksul lüüa kolm kolli siiski endast tugevama võistkonna vastu....see on see mille eest mina olen nõus maksma. Aga mitte juhul kui võistkonnaks keda tuuseldatakse on minu kodumaa koondisjust retain that....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKui ma seda telekast kuulsin, siis panin teleka kohe MUTE peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivarios Vaata postitustKa mina ei plaksutanud mängu lõppedes! Pigem oleks väärinud seda Fäärid....kohe tõsiselt. Sest 10 mindi ärkamise aja jooksul lüüa kolm kolli siiski endast tugevama võistkonna vastu....see on see mille eest mina olen nõus maksma. Aga mitte juhul kui võistkonnaks keda tuuseldatakse on minu kodumaa koondiskaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustno sa võid ju üritada piletiraha tagasi küsida
*(ma ei solvanud nüüd Jäägrit....otse vastupidi. Poiss on mulle viimasel ajal jätnud eriti sümpaatse mulje. Aga lihtsalt ta teab mis positsioonil ta mängib ning ei kipu seda unustama....nagu teevad seda nii mõnedki mängijad)
just retain that....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa vahetasin kanalit. Liiga õudne oli.
Kommentaar
-
Selle vastasest kahjuhakkamise kohapealt tuli mulle meelde kunagine 5:0 võidumäng sama vastase üle Kadrioru staadionilt.
Peale mängu küsis reporter samalaadse küsimuse (vist) Reimi käest ja vastuseks ütles viimane retooriliselt, et "kas teistel (loe: suurtel jalgpalliriikidel) meist on kahju, kui nad meid loputavad".
Kahjutunne valdas ilmselt seekord ka meie pallureid lühikese aja vältel II poolajal.
Kommentaar
-
Õllega ei lastud mingi hetk õllemüügikohast kuhugi enam - ka mitte pool korrust kõrgemale, kuhu vahetut enne mängu ja ka poolaja alguses veel lasti.
Pool korrust kõrgemal oleks ukse juurest saanud vabalt mängu vaadata tribüünile minemata. Samas osasid lasti joogiga ka tribüünile. Arusaamatu.
Piraaja
Aeg oleks meelde tuletada reeglit, mis on aastaid kehtinud ja jääb kehtima: kui õlega koos mängu tahad vaadata, siis tee seda kuskil mujal, kui staadionil. Kohti on külluses.
Õlle müük Meistriliiga ja koondise sõprusmängudel on VASTUTULEK, mitte kohustus. UEFA ja FIFA ametlikel mängudel on alkosisaldusega õlle müük 100% keelatud. Kui õlle müük on lubatud, siis tarbimisel on piirangud: juua tuleb seal, kus müüakse ja tribüünile, samuti nagu ka staadionilt välja, selle kraamiga asja pole.
Niigi on müügi lubamisega suur erand tehtud, Spordiseadus ütleb, et spordirajatistel alkoholimüüki ei lubata. Võiks natukegi viisakust ja arusaamist olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mx Vaata postitustÕllega ei lastud mingi hetk õllemüügikohast kuhugi enam - ka mitte pool korrust kõrgemale, kuhu vahetut enne mängu ja ka poolaja alguses veel lasti.
Pool korrust kõrgemal oleks ukse juurest saanud vabalt mängu vaadata tribüünile minemata. Samas osasid lasti joogiga ka tribüünile. Arusaamatu.
Piraaja
Aeg oleks meelde tuletada reeglit, mis on aastaid kehtinud ja jääb kehtima: kui õlega koos mängu tahad vaadata, siis tee seda kuskil mujal, kui staadionil. Kohti on külluses.
Õlle müük Meistriliiga ja koondise sõprusmängudel on VASTUTULEK, mitte kohustus. UEFA ja FIFA ametlikel mängudel on alkosisaldusega õlle müük 100% keelatud. Kui õlle müük on lubatud, siis tarbimisel on piirangud: juua tuleb seal, kus müüakse ja tribüünile, samuti nagu ka staadionilt välja, selle kraamiga asja pole.
Niigi on müügi lubamisega suur erand tehtud, Spordiseadus ütleb, et spordirajatistel alkoholimüüki ei lubata. Võiks natukegi viisakust ja arusaamist olla.
Iga väiksemgi kruvide kinnikeeramine tekitab tahes-tahtmata protesti, mis võib kontrolli alt väljuda. Kuidas nõuda sellisel juhul arusaamist ja viisakust kui alles ju oli lubatud?
OK, ehk pole süüdi EJL vaid Eesti vabariigi tobedad keelu-piirangute seadused.
Tavaliselt on aga iga piirangu taga millegipärast Põhja Politseiprefektuur soovitab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar