Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs. Fääri saared

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna mõningad inimesed ei saa aru, kuidas terve, täiskasvanud ja tasakaaluka inimese mõistus töötab, siis selgitan lahkelt:

Sundja originaalitses kuid ei mõnitanud tahtlikult. See ei pea kõigle meeldima. Võib avaldada isegi pahameelt. Selleks on olemas mitmeid erinevaid võimalusi. Löömine on aga valik, mis ületab hiiglasliku hüppega selle joone, millest ühele poole jäävad normaalsed inimesed ja teisele poole ajuvärdjad.
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
      Kuna mõningad inimesed ei saa aru, kuidas terve, täiskasvanud ja tasakaaluka inimese mõistus töötab, siis selgitan lahkelt:

Sundja originaalitses kuid ei mõnitanud tahtlikult. See ei pea kõigle meeldima. Võib avaldada isegi pahameelt. Selleks on olemas mitmeid erinevaid võimalusi. Löömine on aga valik, mis ületab hiiglasliku hüppega selle joone, millest ühele poole jäävad normaalsed inimesed ja teisele poole ajuvärdjad.
      100% konnaga nõus.

Debiilikud on need "fännid" kelle arust ükskõik mis viisil jalgpall ja vägivald kokku käivad. Debiilikud, kes võiks edaspidi mänge vaadata trellide taga 10x10 cm mustvalgest taskutelekast. Kui sedagi.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Kollektiivi ees saaks üldisiselt vabandada fänne koondav organisatsioon, milleks on siis Jalgpallihaigla, kuid sealt tulevale vabandusele peaks tõenäoliselt allkirja viskama organisatsiooni esimees, kelleks on ...

Nimetatakse vist paradoksiks.
        Od, miks peab JPH kellegi eest vabandama? Kas nad koondavad kedagi?

Kommentaar

kommentaarid a'la:"Zahol seekord joppas","plaksutan vastastele" jne. ajavad oksele...mõelge ka, mis sitta te suust välja ajate täis peaga...ebanormaalseid fänne ikka jagub...õlu ja hümn on sellistel eluküsimus?
          Kapten Trumm

Kommentaar

Siin ka mõned PILDID...
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas 2mx Vaata postitust
              Õllega ei lastud mingi hetk õllemüügikohast kuhugi enam - ka mitte pool korrust kõrgemale, kuhu vahetut enne mängu ja ka poolaja alguses veel lasti.

Pool korrust kõrgemal oleks ukse juurest saanud vabalt mängu vaadata tribüünile minemata. Samas osasid lasti joogiga ka tribüünile. Arusaamatu.

Piraaja

Aeg oleks meelde tuletada reeglit, mis on aastaid kehtinud ja jääb kehtima: kui õlega koos mängu tahad vaadata, siis tee seda kuskil mujal, kui staadionil. Kohti on külluses.
              Õlle müük Meistriliiga ja koondise sõprusmängudel on VASTUTULEK, mitte kohustus. UEFA ja FIFA ametlikel mängudel on alkosisaldusega õlle müük 100% keelatud. Kui õlle müük on lubatud, siis tarbimisel on piirangud: juua tuleb seal, kus müüakse ja tribüünile, samuti nagu ka staadionilt välja, selle kraamiga asja pole.
              Niigi on müügi lubamisega suur erand tehtud, Spordiseadus ütleb, et spordirajatistel alkoholimüüki ei lubata. Võiks natukegi viisakust ja arusaamist olla.
              Okei, aga mind huvitab siis sellisel juhul see, miks võib tribüünil suitsetada? Tubakaseadus (ja ilmselt siis ka spordiseadus, kui see juba alkoholimüüki piirab) keelab ju spordirajatisel suitsetamise, miks siis ühele seadusele vaadatakse läbi lillede ja teisele mitte? Seda enam, et suitsetamine häirib ja ohustab ju kõrvalseisjaid tunduvalt rohkem, kui õlle joomine.

Ma poleks küll ilmselt maailma populaarseim tüüp, kui enam suitsu kimuda ei tohiks, aga samas on tribüünil väga palju väikseid lapsi, samas ka nt lapseootel naisi jne. Ja ma ei usu, et keegi ei suuda 45 min ilma tubakata olla.
              Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Ja MÕNEL on iga mitte Flora süsteemi mängija kohta irisemist.
                See, et minu arust on Kink äärel parem kui ründes, tähendab seda, et ma halvustan teda? Mine ravile! Igalpool on sul midagi iriseda, aru ei saa keda sa toetad või keda ei toeta. Igas teemas on su virinat ridade viisi.
                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
                  Huvitav kas pealtnägija kes nägi Papa osalust võis eksida..Väga kahtlen ,et Papa midagi nii tobedat teeks..isegi kui see laulmine absoluutselt ei meeldinud..

Samad kahtlused minulgi.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                    eriti debiilne jutt.

ma olen ka heledapäine, peaks vist vabatahtlikult laskma endale tappa anda.
                    See et sul kodus evert sundja plaat on ei tee mind veel debiilikuks. Ma ise ka heleda peaga ja kuna heledad on vähemuses, siis heleda päistele pakutaksegi tihemini peksa nii et lepi olukorraga.

Kommentaar

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
                      See et sul kodus evert sundja plaat on ei tee mind veel debiilikuks. Ma ise ka heleda peaga ja kuna heledad on vähemuses, siis heleda päistele pakutaksegi tihemini peksa nii et lepi olukorraga.
                      sellist juttu suudavad ajada vaid kibestunud 11 klassi õpilased. Saage juba sellest üle. Kui oled heleda pealeine siis ole. Aga peamine et sa ei üritaks olla keegi kes sa tegelikult ei ole. Vot siis tekivad probleemid millest su jõud lihtsalt üle ei käi
                      Võibolla erandid on siis kui sa ei tee seljatagant vahet kas tegu on meesterahvaga või nasterahvaga....selline pilt teeb meele naca mõrudaks. Mina suudan sellise asja osaliselt alla neelata aga tean paljusid kes seda ei suuda. Eriti veel väikeste promillidega.
                      (kui keegi luges eelnevast tekstsit välja ettekirjutuse väljanägemise kohta siis oled sa IDIOOT)

Ning probleeme ei tohiks tulla ka siis kui sa enda muusika maitset teistele peale ei aja.
                      just retain that....
                      .............evrything u see is hallucination....
                      ...so be prepared.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                        See, et minu arust on Kink äärel parem kui ründes, tähendab seda, et ma halvustan teda? Mine ravile! Igalpool on sul midagi iriseda, aru ei saa keda sa toetad või keda ei toeta. Igas teemas on su virinat ridade viisi.

Saada Pohlakule CV ja äkki saab sinust järgmine peatreener.
                        Pohlakule kindlasti sa sobiksid. Teie maailmavaade on sarnane.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kogu selle hümnivärgi juures on eriti irooniline tõsiasi, et vähemalt kodumängudel mängitakse Eesti hümnist kogu aeg mingit kohitsetud esimest salmi, samal ajal kui vastasmeeskonna hümn tuleb tervikuna.
                          Millal lõppeb see kuradi hakkimine ja ka Eesti hümn tervikuna maha mängitakse-lauldakse ?

PS- Sundja hümn on rõve küll ja väärib tõsist peksu , aga seda verbaalselt mitte füüsiliselt.

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust
                            Ja ma ei usu, et keegi ei suuda 45 min ilma tubakata olla.
                            Aga ilma õlleta?
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Ivarios Vaata postitust
                              sellist juttu suudavad ajada vaid kibestunud 11 klassi õpilased. Saage juba sellest üle. Kui oled heleda pealeine siis ole. Aga peamine et sa ei üritaks olla keegi kes sa tegelikult ei ole. Vot siis tekivad probleemid millest su jõud lihtsalt üle ei käi
                              Võibolla erandid on siis kui sa ei tee seljatagant vahet kas tegu on meesterahvaga või nasterahvaga....selline pilt teeb meele naca mõrudaks. Mina suudan sellise asja osaliselt alla neelata aga tean paljusid kes seda ei suuda. Eriti veel väikeste promillidega.
                              (kui keegi luges eelnevast tekstsit välja ettekirjutuse väljanägemise kohta siis oled sa IDIOOT)

Ning probleeme ei tohiks tulla ka siis kui sa enda muusika maitset teistele peale ei aja.
                              haige tekst

Kommentaar

Vs. Novikovi fouliti viis korda (rohkem kui kõik teised). Hea tase mänginud foorumlased teavad vs. keda kõige rohkem foulivad vastased, nimelt vs. kiiresti mänginud pallurit. Foulivad vs. seesugust pallurit sest ei saa temale järele jõuda. Harva foulivad vs. “viinereid”.

Kommentaar

Working...
                                X