Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas pedro
    Mängupilt oli meil nagu ikka. Muutunud pole Rüütli all küll mitte kui midagi.
    Vähemalt on hakatud väravaid lööma.

Kommentaar

mu meelest armeenid küll tugevad ja paremad ei olnud..näiteks luxembourgi vastu näitasime me samasugust mängu-vahepeal domineerisime meie ja siis kord vastane. Kodus täitsa võidetav vastane!

Kommentaar

kohtunik kohtunikuks las see olla. ega me võitu ka pold selle mänguga väärt eriti, ega ju?

Kommentaar

Mina lähen kolmapäev staadionile eesmärgiga näha meie koondist armeenlast eoma võitmas. Tulemus alla selle oleks pettumus. Ei olnud nad midagi niiiiiiiiiii tugevad, kui enne mängu kuulutasid. Eesti jaoks täpselt selline võõrsil viik kodus võit sats.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            kohtunik kohtunikuks las see olla. ega me võitu ka pold selle mänguga väärt eriti, ega ju?
            Parem kole võit kui ilus kaotus. Värvad loevad ja sealt poolt vaadates väärisime kindlasti võitu , ilma mingi plämata.
            >>

Kommentaar

see on mu elu kõige halvem opäev..fffffffffff. f.f.f.ffffffffffff

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                Mängupilt oli meil nagu ikka.
                Et pole või siis ETV näitab mingit väärakat kaelkirjakut?
                LFC

Kommentaar

Mul jäi kuulmata,et mis toreda riigi esindajad need kohtunikud olid ?
                  Mängu seisu küll muuta ei saa kuid kohtnikku sellise jama eest saaks ju karistada?
                  >>

Kommentaar

Algselt postitas NIRK Vaata postitust
                    Parem kole võit kui ilus kaotus. Värvad loevad ja sealt poolt vaadates väärisime kindlasti võitu , ilma mingi plämata.
                    tõsi tõsi tõsi

Kommentaar

Mul jäi kuulmata,et mis toreda riigi esindajad need kohtunikud olid ?
                      Mängu seisu küll muuta ei saa kuid kohtnikku sellise jama eest saaks ju karistada?
                      Luksenburgist olid..ilmselt peavad vimma siiani sellepärast, et Eesti neile ära küttis.
                      FC Flora

Kommentaar

Rüütli kritiseeris kohtunikku
                        Rüütli: «Mis ta seal vehib selle lipuga ja mängib lolli, kui ta õigesti ei näe,»
                        >>

Kommentaar

naljakas aga Kink on koondise mängudes ikka suht tühi koht purje tahaks juba tagasi!

Kommentaar

Ma hakkan homme haavlipyss käes Luxenburgi või kust persest ta pärit oli poole kõndima, otsin ta üles ja siis ta saab aru et SELLINE PEDE EI TOHI OLLALAAAAAAAAAAAAA !!
                            EEEEESTI 4 EVER !!!!

Kommentaar

Rüütli kritiseeris kohtunikku
                              Rüütli: «Mis ta seal vehib selle lipuga ja mängib lolli, kui ta õigesti ei näe,»
                              Täitsa õige lause

Kommentaar

aga kurat kolmapäeval kõik statale ja raisk näitame armeeniale mis puust on Eesti!!!
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X