Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

krt igal pool kirjutatakse et väravad lõid vosko ja saag, isegi videospordis öeldi, kuulake ise youtube-is.
    LFC

Kommentaar

Kaelkirjakud kaelkirjakuteks. Mängu parim hetk oli see, kui Kaljuveeril paariks minutiks heli kadus.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
        Kaelkirjakud kaelkirjakuteks. Mängu parim hetk oli see, kui Kaljuveeril paariks minutiks heli kadus.
        Olen nõus

Kommentaar

Algselt postitas Pennal Vaata postitust
          Käega mängust niipalju... Antud situatsioonis oleks kohtunik pidanud lugema käega mängu ära. Piiroja käsi jäi küll pallile ette kogemata, kuid pall muutis oluliselt liikumissuunda ning sellega hoidis ta ära oletatava armeenlaste rünnaku jätku. Käsi oli siiski vägagi kehast eemal.
          Viik oli igati õiglane, kuigi eestlaste jaoks dramaatilisem. Kõik kivid kohtunike brigaadi pihta .
          See oli vist taas kõikjale jõudnud päevakangelase Rähni käsi, mis pallile ette jäi, kui mu mälu ei peta, aga nendega on alati nii nagu on - maitse asi.

Mitteolnud värava äralugemist sellega õigustada ei saa... ja õiglusest on asi kaugel!
          VIP-loožis istunud Armeenia juhtmaffia viisakas aplaus ütles seejuures rohkem kui tuhat sõna

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
            See oli vist taas kõikjale jõudnud päevakangelase Rähni käsi, mis pallile ette jäi, kui mu mälu ei peta, aga nendega on alati nii nagu on - maitse asi.

Mitteolnud värava äralugemist sellega õigustada ei saa... ja õiglusest on asi kaugel!
            VIP-loožis istunud Armeenia juhtmaffia viisakas aplaus ütles seejuures rohkem kui tuhat sõna
            See oli Piiroja käsi siiski.
            Õiglusest on jah asi kaugel ja hea seegi, et EJL esitab protestikirja ja kohtunik saab loodetavasti karistatud.Muidu hakkab selline jama korduma kui me sellele tähelepanu ei pööra.
            FC Flora

Kommentaar

Piiroja käsi jäi küll pallile ette kogemata, kuid pall muutis oluliselt liikumissuunda ning sellega hoidis ta ära oletatava armeenlaste rünnaku jätku. Käsi oli siiski vägagi kehast eemal.
              .
              Ma nägiun antud olukorda vaid kiiruga ja suht häguselt, aga su juttu lugedes soovitaks nina reeglitetaamatusse pista

boldis on üks suur tekstisein
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Nii palju kui mina nägin siis penaltit küll sellest poleks tohdinud nagunii anda, sest Piiroja käsi oli keha küljes kinni kuniks pall käe vastu läks, ja siis ka käsi liikus. See andis hetkeks sellise momendi et käsi oleks nagu löönud palli, aga ei olnud ju..

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                  Nii palju kui mina nägin siis penaltit küll sellest poleks tohdinud nagunii anda, sest Piiroja käsi oli keha küljes kinni kuniks pall käe vastu läks, ja siis ka käsi liikus. See andis hetkeks sellise momendi et käsi oleks nagu löönud palli, aga ei olnud ju..
                  Natuke norin.. et muidu Piirojal käsi keha küljest lahti?

Kommentaar

Info siis mängust:
                    Rüütli: Viikmäel hea šanss põhisse saada http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id...paign=articles
                    Armeenlaste väravavaht ja poolkaitsja vigastatud http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=322565

Hoolimata rongi alt pääsemisest otsustas Armeenia Jalgpalliliit eile õhtul taanlasest peatreeneri Jan Poulseni ametist vabastada. Piiroja loodab sellest Eestile väikest eelist. „Paremaks treenerivahetus Armeenia olukorda kindlasti ei tee. See on neile tagasilöök," lausus Piiroja.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                      Ma nägiun antud olukorda vaid kiiruga ja suht häguselt, aga su juttu lugedes soovitaks nina reeglitetaamatusse pista

boldis on üks suur tekstisein
                      Mis sealt reegliraamatust lugeda võiks??? Seda, et vaid tahtliku käe korral määratakse karistus? Õige, nii on küll kirjas, kuid käsi on siiski käsi ja vastase rünnaku see peatas. Sellises olukorras on kohtunikul õigus määrata penalti. Reegleid ma tean . Kui tahad, et kohtunikud reegleid järgivad, siis mäng ainult seisakski

Kommentaar

Tuleb minna kahe võimsa ründajaga, nagu Rüütli ütles. Kui see tähendab seda, et põhis on Viikmäe ja Vosko, siis käigu küll Rüütli täiega putsi.

Kommentaar

Mis sealt reegliraamatust lugeda võiks??? Seda, et vaid tahtliku käe korral määratakse karistus? Õige, nii on küll kirjas, kuid käsi on siiski käsi ja vastase rünnaku see peatas. Sellises olukorras on kohtunikul õigus määrata penalti. Reegleid ma tean . Kui tahad, et kohtunikud reegleid järgivad, siis mäng ainult seisakski
                          Mida sa öelda tahad? Kohtunik ei peaks järgima talle tehtud ettekirjutisi ja määrama penalti, sest tal on õigus seda teha? Nii sooja argumenti annab leida. Kedagi ei huvita, kas see peatab vastase rünnaku või ei. See ei puutu üldse teemasse.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

täitsa sümpaatne ja aus mees see vv neil armennidel

huvitav kas oli kh suluseis?
                            www.netsoccer2.com

Kommentaar

Ei tea jah, kaamera näitas ainult 1-st nurgast seda: kui Pareiko andis söödu..

Kommentaar

No kes tagasilennul Piirojale pinda käis? Järgmise jalgpallijobu valimisteks persoon olemas

Kommentaar

Working...
                                X