Neljane seltskond alustab ka 4sept hommikul (kuid Stockholmist) teekonda esmalt Belgia ning seejärel Bosnia suunas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Laupäeval sai interneti kaudu nähtud natuke Bosnia - Hispaania mängu. Niipalju kui mina seda nägin, oli Bosnia käes pall siiski harva. Hispaanial oli tihe press ning pääsesid ka mitmetel kordadel löögile, aga enamus lendas taevasse. Väravavaht on neil päris hea, et teda on meil raske murda. Võttis mees päris mitmed head löögid hispaanlastel ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustLaupäeval sai interneti kaudu nähtud natuke Bosnia - Hispaania mängu. Niipalju kui mina seda nägin, oli Bosnia käes pall siiski harva. Hispaanial oli tihe press ning pääsesid ka mitmetel kordadel löögile, aga enamus lendas taevasse. Väravavaht on neil päris hea, et teda on meil raske murda. Võttis mees päris mitmed head löögid hispaanlastel ära..
No üldiselt ma arvan et kui nurgalöök on siis eestlased peaksid ikka ära lööma või siis sellele järgnevas olukorras, et siis väravavaht eriti ei suuda reageerida kah. Loodan, et Ats Purje mängib. Ei jõua ära oodata seda kohtumist
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitust36% hääletajatest arvab et tuleb napp võit
Pessimist ütleb- Mul ei seisa!
Optimist ütleb- Vaadake kui ilusti mul ripub!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
No need balkani ja lõunaslaavi meeskonnad on vist kõige vastikumad maailmas kelle vastu mängida, vähemalt võõrsil. Kahjuks on neid endisi Jugoslaavia provintse niipalju tekkinud, et on peaaegu võimatu sattuda valikgruppi kus ühtegi neist poleks. Aga noh mängida tuleb osata kõigiga ja üritada parimat. Loodame et seekord tuleb kodumeeskonnal mõru pill alla neelata.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Vähemalt on meil kunagi Bosniaga mängitud ja võõrsilt tuldud 1:1 viigiga. Iseasi, mis see kogemus enam maksab. Pärast kaotust Belgiale millegipärast see viik isegi ei rahuldaks, nüüd oleks võit justkui palsam hingele."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustRüütli "See mäng tahan Vassiljevit kasutada" ütles intekasMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustnu loodame et nii see ka läheb ja eesti võidab imeliselt 3-1
väravad oper , zenjov uuesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSkoorist ei tahaks rääkida, kuid loodetavasti saame ikka ilusa võidu.
Kommentaar
-
eesti võitu ootaks küll....loodetavasti suudab peale klavani ka keegi natuke ringi vaadata ja seejärel ka otsustada,et söödan sinna mitte nii nagu ikka on läinud....et lampi palli minema peksta.....väravad on igaljuhul head....parima muidugi kui tuleks kaimarilt.....aga eks zenjovi usku inimesed loodavad pigem et värav jääb üldse löömata kui et selle lööks parem mees
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar