Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Misasja te vingute nagu selkaeided koguaeg selle Vunki pärast. Mind huvitab ka, keda siis sinna kolmandaks keskpoolikuks panna? Viimasel ajal ka koduliigas täiesti kahvatu Puri? Palju neid variante üldse meil on? Vunk on korralik mängumees ja saab loodetavasti kenasti ka hakkama.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Nüüd on hea vähemalt vaadata kuidas mängitakse kui Kruglovi pole ja näha kuidas saab hakkama Vassiljev ning ka Purje natuke tähtsamas mängus. Zenjovi puudumine on rüütli taktikaline nõks,arvan et ta saab kindlasti platsile.

Ainult võit .
      >>

Kommentaar

algkoosseis natuke üllatav tõesti, aga loodame, et õigustab end ja siit tuleb võtta võit!!!EESTI!!!
        FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Misasja te vingute nagu selkaeided koguaeg selle Vunki pärast. Mind huvitab ka, keda siis sinna kolmandaks keskpoolikuks panna? Viimasel ajal ka koduliigas täiesti kahvatu Puri? Palju neid variante üldse meil on? Vunk on korralik mängumees ja saab loodetavasti kenasti ka hakkama.
          no kui kolm keskpoolikut, siis Lindpere, Vassiljev ja Dmitrijev ning Kink vasakule äärele.

ei, aga ausalt, mida kuradit? tehniliste bosnialaste vastu oleks Klavan justkui loogilisem valik keskkaitsesse kui puujalg Tank. Kruglov nüüd nii pask ka pole, et talle Rähni eelistada.

aga mäng pole veel alanudki. Eesti võidab!

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
            no kui kolm keskpoolikut, siis Lindpere, Vassiljev ja Dmitrijev ning Kink vasakule äärele.

ei, aga ausalt, mida kuradit? tehniliste bosnialaste vastu oleks Klavan justkui loogilisem valik keskkaitsesse kui puujalg Tank. Kruglov nüüd nii pask ka pole, et talle Rähni eelistada.

aga mäng pole veel alanudki. Eesti võidab!
            Ma ei tea, mul on kahtlused Klavani keskkaitses kasutamise eelistes. Pealegi on ta ise öelnud, et ei tunne seal end eriti hästi. No mis me enne ikka kiidame-kritiseerime, ootame enne ikka mängu ära ja eks siis ole näha, kes kiitust ja kes laitust väärib.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Sellesse meeskonda mul küll väga usku pole.
              Vähemalt Zenjov oleks võinud Vunki asemel alustada. 4-4-2 töötas küll omast arust paremini kui 4-5-1 eelmises mängus, aga loodetavasti Tarmo teab mida teeb.

Kommentaar

No nii ei saa juba, Vunk ja Rähn mängus ning Zenjov pingil.

Kommentaar

Algselt postitas riho Vaata postitust
                  Sellesse meeskonda mul küll väga usku pole.
                  Vähemalt Zenjov oleks võinud Vunki asemel alustada. 4-4-2 töötas küll omast arust paremini kui 4-5-1 eelmises mängus, aga loodetavastu Tarmo teab mida teeb.
                  ma ei saa aru miks täna ühe ründajaga,mina pean belgiat ikka tugevamaks kui Bosniat aga viimaseid kardame rohkem ,pakun et see ühe ründajaga asi ei toimi.tundub et Rüütli üritab mängida 0-0,kuna Oper vaevalt seal üksi nüüd hakkama saab.eks ta peab rohkem poolikut aitama eriti Vungi kohta ja poolik aitab kaitses lappida Rähni paska
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

No vaevalt et kaitsetaktika suurt kasu toob. Küll lõpuks ära sorgatakse nagu alati. Tuleks pigem ise kohe üritada tugeva pressiga üllatada Bosniat. Aga eks Rüütli teab mis Rüütli teeb.
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Vunk ei tohiks olla koondisemees sellistel tähtsatel mängudel, meil on ka parema kaliibriga mehi, niiet olen nendege, kellele Vungi nägemine algkooseisus toob küsimärgi näole.

Kommentaar

Ma usun, et Rähn saab täna kenasti oma ülesandega hakkama. Koduliigal ju ka hästi mänginud. See, et ta Wembleyl värava lüüa suutis ei tähenda, et ta ainult nii jääbki mängima. Minul igastahes temasse usku on.

EDIT: Võtan sõnad tagasi...

Kommentaar

Ma ei saa aru kuidas just eestlased ei suuda kunagi selliseid olukordi ära lüüa nagu Rähnil just oli.Sellepärast me saamegi lutti ju...nihukesed olukorrad tuleb ära lüüa,aga millegi prast me seda ei suuda!
                          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                            Ma ei saa aru kuidas just eestlased ei suuda kunagi selliseid olukordi ära lüüa nagu Rähnil just oli.Sellepärast me saamegi lutti ju...nihukesed olukorrad tuleb ära lüüa,aga millegi prast me seda ei suuda!
                            tegemist ju TAAVI RÄHNIGA
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Rüütli sai mis soovis
                              Ott Järvela

Kommentaar

Pole midagi öelda, üks maailma parimaid kaitseliine on meil. Kuidas saavad 2 vastas mängijat täiesti üksinda olla, täitsa arusaamatu.

Kommentaar

Working...
                                X