Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas pedro
    Gräzin ja Vilja rääkisid koondise 0:7 kaotusest. Vilja ütles, et tema astuks Pohlaku asemel tagasi peale sellist kaotust. Gräzin ütles, et ETV peaks jalgpalli asemel parem hokit näitama.
    Igatahes üks lollim kui teine.
    Mäletan seda, kui Gräzin käis Moskvas otsesaates Eestit esindamas peale pronksiööd. Selle asemel, et asjast rääkida, ükskõik, kas siis Eestit kaitstes või kasvõi rünnates, hakkas tema heietama, et tema on advokaat ja tal ei sobi oma arvamust justkui väljenda. Naeratas muudkui ette ja taha ja nii see võitlus oligi. Teised lajatasid ikka otse, mõned Eestit pärit venelased ka Eesti poolt, aga Igor oli justkui mingi naeratav topis seal.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      No ma räägin nohhh.
      Roma sai ka Mänku käest aasta-paar tagasi 7-1, ikka juhtub vahest.
      kõik on õige,aint taganemistee saab otsa ükskord...ja praegu ongi nii,et selle tsükli jooksul sellist "reha" enam näha ei tahaks...muidu on nii,et teistel juhtub korra,aga meil tihti...ja see ei ole juba mitte hea
      ning oeh,türgi ja isphaanja ootamas-pole kerge hetk...
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        kõik on õige,aint taganemistee saab otsa ükskord...ja praegu ongi nii,et selle tsükli jooksul sellist "reha" enam näha ei tahaks...muidu on nii,et teistel juhtub korra,aga meil tihti...ja see ei ole juba mitte hea
        ning oeh,türgi ja isphaanja ootamas-pole kerge hetk...

Me saame ka liigas tihti 4-5 väravaga tappa. Poisid ennem ennast kokku ei võtnud kui ähvardasime klubi laiali saata
        Äkki peaks Pohlak ja Rüütli koondist samat moodi hirmutama
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tegelt küll jah,...meie siin liigas peame mõisade peale mänge,nemad kurat ei saa koondises õllede pealegi pingutatud...ei tea,kas pärast sellist mängu mõni eesti koondislane dopingukontrolli ka viidi (õlut jooma)?
          Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
          X