Ma nagu ei oska kohe midagi öelda.Mitte kui sitaaukugi. Kritiseerima ma ka kedagi ei hakka, kõik olid ebatasemel(ja kritiseerimine võtaks ka liialt aega). Tunnen stressi ja depressiooni (aga see pole probleem, sest Pealtängija andis väikse nõksu)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Keegi siin kirjutas, et peaksime olema õnnelikud- enam hullemaks minna ei saa. Nõustun sellega, kuigi väga kurb ja nukker on sellist mängu vaadata.
Samas ma ei saa aru mida te Rüütlit nüpeldate? Jah, ta tegi valesid valikuid, aga samas tuleb ka vaadata mis valikud tal on. Sitatast sai ikka ei tee. Piirojast ja Poomist on ikkagi puudus.
Samas ma ei usu, et Rüütli asemel kedagi teist võetakse. Isegi kui ta omal soovil lahkuda soovib. Elame näeme ja loodame, et sellist vägistamist enam nägema ei pea!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
ei oskagi nagu kiunuda. morn meelolu. nagu pohmakas.
ühte ütleks küll.
Hr Rähn, kui sa juhtud veel mingitel segastel põhjustel koondisekutse saama, siis valeta, et oled haige, ema on haige või ütle, et sa kakled kuskil Koplis-Viru väljakul või kus iganes. Ära enam tule. Tõesti.
Bärengrubi osas tekkis küsimus, kui palju ta peale maksis, et Norra mängima sai.
SITT lugu.
2 0 0 2 2-10
"Kahest esimesest mängust tahaks punktid ära tuua"
oijah. shallallaaHomo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Hea artikkel. Usun, et fännid võiksid sellest õppida ... http://www.sloleht.ee/spordiblogi/336299195
Kommentaar
-
0-7 on masendav kuid ei näe põhjust paanikaks........ eesti mängis tõesti rohkem jalgpalli kui ta kunagi on võõrsil mänginud(kuni lagunemiseni seisult 3-0)......ja no ma ei taha selle Rähni vastu julm olla kuid jällegist tema 2 nii jämedat prohmakat tapsid selle mängu eestlaste poolt..... miks ta põhis oli ei tea ja ei saa aru......
miks mehed lõpuni ei tahtnud võidelda on teine teema ning seda kindlast ei tohi endale riigi rahvuskoondis lubada.
Mingit tagasiminekut siin kindlasti toimunud pole.
Nagu rüütli ütles, siis tuleb vast ikka pigem kaevikutes istuda kui kaitsjate tase veel rünnata ei luba.fc pohmell
Kommentaar
-
Hinded koondislastele:
Ats Purje Keskmine hinne: 3.82
Kokku hääli: 198
Konstantin Vassiljev Keskmine hinne: 3.29
Kokku hääli: 168
Andres Oper Keskmine hinne: 3.04
Kokku hääli: 168
Aleksandr Dmitrijev Keskmine hinne: 2.95
Kokku hääli: 159
Mihkel Aksalu Keskmine hinne: 2.94
Kokku hääli: 171
Ragnar Klavan Keskmine hinne: 2.68
Kokku hääli: 158
Joel Lindpere Keskmine hinne: 2.37
Kokku hääli: 138
Dmitri Kruglov Keskmine hinne: 2.32
Kokku hääli: 141
Kaimar Saag Keskmine hinne: 2.29
Kokku hääli: 138
Martin Vunk Keskmine hinne: 2.27
Kokku hääli: 143
Pavel Londak Keskmine hinne: 2.17
Kokku hääli: 156
Enar Jääger Keskmine hinne: 2.16
Kokku hääli: 136
Alo Bärengrub Keskmine hinne: 1.70
Kokku hääli: 154
Taavi Rähn Keskmine hinne: 1.61
Kokku hääli: 198
Olge nüüd ometi normaalsed ja lõpetage see tampimine. Meestel oli must päev. Paremaid mehi pole ju kusagilt võtta. Ainult selle eest maa sisse tampida, et mehed julgesid veidikenegi jalgpalli mängida. No said kõrvetada ja edaspidi on ettevaatlikumad. Kurat seda teab, milleks see kaotus hea võis olla. Ehk mõni suur tuleb meid nüüd "mütsiga lööma"?
Ja tegelikult on mul hea meel, et Zenjov platsile ei saanud. Ega ta imet poleks teinud ja praegust mõnitamist poleks kindlasti ära teeninud.
Vaadake nüüd mäng rahulikult uuesti üle. Meeskond oli psühholoogiliselt rööpast väljas. Stepanovi ja Piiroja vigastused. Londaku ja Purje mängimine vigastusega. Ilgelt sitt väljak (vaadake kuidas mehed libisevad). Üliagressiivsed vastased ja fännid ... jne.
Mitte et ma ütleks - kõik on OK. Aga püüdkem mehi vähemalt mõista ... praegu vajavad nad fännide tuge rohkem kui kunagi varem.
Ja lõpetuseks, mul on sügavalt kahju neist kellel "on häbi olla eestlane" - nõrgad närvid teil, või nagu öeldakse sitt lugu ... valge mees299195
Kommentaar
-
Ma ei materdaks Rüütilit. Mängivad mehed, mitte treener. Kõik otsustab lõppkokkuvõttes ikkagi iga mängija meisterlikkus ja mängutarkus.
Mõned meelega OLEKS näited:
1) Hea kaitsja ei tee nii lolli penaltit kui Rähn. Ilmselt Piiroja sellist lollust poleks kokku keeranud.
2) Hea ründaja oleks Purje asemel vabalt positsioonilt palli väravasse suunanud.
3) Hea väravavaht ei ime omale ise palle väravasse, jne.
Kui lõunamaa meeste koduväljakul enesekindlus kaob ja vastased vurri käima saavad siis tulevadki sellised skoorid. Meenutage kasvõi eelmise aasta Makedoonia - Eesti kossu (-45p).
Meil on lihtsalt keskpärased mängijad ja kui need keskpärased vigastada saavad, lähevad platsile alla keskpäraste võimetega mehed. Kahjuks nii see on.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustPäeva suurim küsimus on kahe viimase koondise mängu parima mehe puudumine - Zenjov. Paluks vastust miks ta ei mängind??
Jumal tänatud, et ma mängu ei näinudMinu sügav kaastunne kõigile mängu vaatajatele
Kommentaar
-
eile ei hakanud põhimõtteliselt midagi kirjutama... pärst 4:0`i vahetasin kanalit ka,rohkem ei jaksanud. Mäletan,et viimati sai sama tehtud,kui eesti hollandis poolajaks 0:5 taga oli.
ja ega tänagi midagi kirjutada pole. Eks eeskätt sai valusa hoobi Rüütli enesusk ja julgus ning edaspidi me selliseid avantüüre koosseisuga enam kindlasti ei näe.
aga huvitav on see eestlase võimalik järsk ja lõplik vaimne häving balkanil. kui põrkutakse tohutu agressivse vastase ja pahatahtliku omasid toetava rahvamassiga. Meenus kohe kossukoondise mullune -50 punni Makedoonias pärast kodumängu võitu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar