Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Edson Vaata postitust
    1) Hea kaitsja ei tee nii lolli penaltit kui Rähn. Ilmselt Piiroja sellist lollust poleks kokku keeranud.
    Piiroja? Esimesena meenub kohe tema tegutsemine karistusalas hiljuti aset leidnud Eesti-Malta mängus...

Kommentaar

ega sitast saia ei tee, nagu Rein juba eespool mainis!
      Kui ikka põhi keskkaitsjad on katki, siis lihtsalt polegi kedagi sinna panna?

Kes oleks üldse alternatiivid olnud? Morozov on pingipoiss, Lemsalu selgelt liiga vana ... Kes üldse oleks valikusse võinud mahtuda??

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
        ega sitast saia ei tee, nagu Rein juba eespool mainis!
        Teeb küll, aga sitt sai tuleb

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
          Vaadake nüüd mäng rahulikult uuesti üle. Meeskond oli psühholoogiliselt rööpast väljas. Stepanovi ja Piiroja vigastused. Londaku ja Purje mängimine vigastusega. Ilgelt sitt väljak (vaadake kuidas mehed libisevad). Üliagressiivsed vastased ja fännid ... jne.
          Sorry, INCE, kuid see on üks lollemaid lõike, mida sa kirjutanud oled. No ausalt ka. Psüholoogiliselt rööpast väljas? Mis nali see on? Vigastus oli eelmises mängus ja, tänu jumalale, praeguseks on selge, et mehega on kõik korras. Piiroja vigane? So what? Miks see peaks kõigile meestele nagu anaalvägistus mõjuma? On nad profimängijad või mingid suvalised jossid - eeldaks nagu esimest. Ma tõesti saaks aru, kui Stjopa oleks mängu alguses viga saanud ja minema viidud ning mehed ei suudaks keskenduda, nagu Arsenal Eduardo vigastuse puhul. Pole küsimusi, kuid see kõik oli ju eilne päev.

Edasi. Londaku ja Purje vigastused. Uuesti: so what? Mis meil pole väravavahte ja ääri või, kes saaksid tervetena mängida? On ja mitu. Isaasi muidugi, miks ühte Venemaalt kohale ei tooda, teised olid koosseisus isegi olemas. Treeneri pask.

Sitt väljak. Kahjuks on meil vist sitad mehed, sest väljakul on üldiselt kaks meeskonda. Ühed olid persili, teised mängisid (va Bosnia nr 11). Huvitav miks või veel olulisemana - kuidas.

Valjud fännid. Jeesus. Inglismaa liigas peaks vist aint 0:5 skoorid olema, eriti kuskil sealt League One tasemest alates, kus väljakud ka veel pasad. Kuid ei ole. Türgist ja Kreekast pole vist mõtetki rääkida. Huvitav miks, taas. Lisaks olen kuulnud, et profid ei pane müra tähelegi. Ju siis pole profid.

Mis toob meid kenasti väikese ehk natukenegi analüütilise osa juurde, mis võiks kokku võtta sõnadega: treeneri idiootsused.

Alustame formatsioonist, mis oli 4-5-1. Nagu ma aru sain, siis Rüütli põhjendas seda sellega, et vastane mängis 3-5-2 ja keskväljale oli kedagi juurde vaja. Ma ei saa sellest loogikast küll eriti aru, kuid ma väga kahtlen, et vastane oleks kolme kaitsjaga mänginud, kuid Eestil oleks ees olnud kaks kiiret ründajat, mis viitaks võimalusele, et avavileks oleks Bosnia 3-5-2 juba ammuilma 4-4-2ks muutunud, mis oleks eemaldanud vajaduse viiendaks keskpoolikuks.

Edasi nelik Oper - Purje - Lindpere - Vassiljev. Mööda maad polnud väga hull ja kui on ruumi, siis on. Kahjuks üksinda kolme kaitsja vastu on veidi võimatu midagi teha, kui kuskilt abi ei tule. Pikka ei saa ka Operi peale anda, sest ta ei võida neid võitlusi. Kuid kui ruumi oli, siis liigutati. Kui ei olnud, siis olid mitmel mehel kohe persekellad. Ju mängitakse liigades, kus kaitset pole.

Dmitrjev-Vunk. Suhteliselt mõttetu. Kaitses eriti kasu polnud ja sööte anda väga ei suutnud. Hakka veel tõesti mõtlema, et Novikov suudaks. Kuid samas polnud ka täiesti null.

Klavan - Jääger. Esimene oli nii ehmunud, et ei jaganud suurem osa mänguajast midagi lahti. Teine tundus asjalik.

Londak - Aksalu. Väravavaht võib vaid katastroofi ära hoida, kuigi Londaku hingele jääb üks kott siiski. Lisaks võib seda tema kurvastuseks ja tampimiseks nimetada murdekotiks.

Mis toob meid mängu võtmete juurde: keskkaitse Rähn-Bärengrub. Esimene on jalgadest kange ja aeglane, teine pole viimased kaks liigamängu kaasa teinud. Alo oli vähemalt enne seda mänginud, kuid ma alati tunnen mängupraktikata pallurite suhtes end kahtlaselt.

Kuid jumala eest. BOSNIA!!! Mehed, kes pole kõrgest pallist sisuliselt kuulnudki ja on maas osavad ja kiired nagu parimad tikkijad. Nende vastu saadetakse platsile täielik aegluse etalonist uhuuu ja siis olematu kohavalikuga kaitsja. No kuulge. Täiesti mõistetamatu.

Kunagi oli selline tore mäng nagu AC Milan - Flora, kus pisike Martin Reim nullis ära onu Oliver Bierhoffi. Kuidas? Positsioonivalik!!! Mismõttes me paneme nüüd väljakule sellised keskkaitsjad, kes pole sellest kuulnudki.

Mida teha? Lemsalut polnud vist võimalik kutsuda ja ta ei viitsiks ka. Seega oleks loogiline leida keskkaitsesse nobe ja korralikuma positsioonivalikuga vend. Klavan? Võimalik. Jääger? Äkki. Eeldus oleks muidugi, et Alo jääks, siis oleks vaid ühte vaja. Marozov? Pole vist mõtet nalja teha.

Siinkohal ongi õige moment kokkuvõtteks: võttes arvesse, et pea iga sportmäng algab kaitsest ja meil on keskkaitses täpselt üks mängija (Piiroja) ning siis riburada pooletoobiseid, polegi vist midagi muud teha kui palvetada ja loota, et äkki nad ei eksi. Teine võimalus oleks sweeper või siis väga madalal mängiv DMC (või isegi kaks), kes neid kahte oinast peaks kuidagi julgestama. Ees tähendaks see muidugi ühte ründajat (Post, Neemelo) ja AMCd (Oper, Vassiljev). Ääred oleks niikuinii non-factor. Kurb, kuid mis seal ikka. Küll olid toredad ajad, kui vähemalt kaitsele sai loota.

Bring on Spain.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eriti imelik on lugeda korduvaid süüdistusi mõningate mängijate kohta,mängigu sealjuures nad ükskõik kuidas.No kurat, Novikov Vungi asemele?Nii lolli juttu ikka ei saa ju ajada!

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
              No kurat, Novikov Vungi asemele?Nii lolli juttu ikka ei saa ju ajada!
              Sinu kahjuks on Novikov parem mängija

Kommentaar

Hahahah, kuulasin just hommikutelevisiooni ja Aivar Pohlakut. Parim osa oli see, kui ta rääkis, et kogu meeskond lülitus välja ja platsil oli ainult üks mees, kes püüdis teisi innustada, midagi teha ja võidelda. Pakkuge kes, pole raske valik. See ongi profi ja taina vahe. Seetõttu on üks korralikus liigas ja klubid ning teine teadagi kus.

Kuula ja vaata ka: http://uudised.err.ee/index.php?06135677

Kommentaar

Maailmas juhtub hullemaidki asju. Mõned meelejahutajad

299195

Kommentaar

Hohlov-Simson tagasi tuua, pidi päris hästi Toompea eest mängima

Kommentaar

Seis on muidugi sitt, aga ma polegi mingeid illusioone loonud, sest eesti tase lihtsalt hetkel ongi selline. No nii hull nagu 7:0 ta heal päeval ei ole aga minuarust võib treener olla ükskõik kes aga kui tehniline meisterlikkus on selline, siis pole nagu midagi öelda ka. Koondise mehed tehnilises osavuses hakkavad alles mingil määral arengut tegema kuskil välisklubis, vähe imelik ju. Koondise üheks parima tehnikaga mängijaks peetud klavan lööb selliseid lööke nagu belgia vastu, mis õnneks kukkus zenjovile.Lindpre väravavahi vastu belgiaga. Värava eest rähn lööb mööda. Dmitrijev annab olukorras kus pall kontrolli all ja mees kõrval jumala vaba klavanile lihtsalt söödu, mis läheb kurat teab kuhu auti. Ütleme ausalt see Purje pealöök oli ka lihtsalt löök, ei mingit suunamist. Mul pole midagi nende mängijate vastu, lihtsalt tõin mõned näited. Me ei saagi kunagi mingiteks brassideks, aga me oleme meeskond, kes peab ära kasutama võimalused, mis meil tekivad. Ja see tuleb minuarust juba mängijate meisterlikkuse pealt. Võimalusi meil ju on, polnud nii, et kohe istume kaitses. Kui ise ära lööme, siis on ka mängupilt kohe teine. Ma lihtsalt loodan, et tulevad ehk peale kunagi poisid, kes juba ka individuaalselt on paremat ettevalmistust saanud kui praegused. Võitleme edasi muud midagi ja loodame parematele päevadele.

Selline on minu arvamus

Kommentaar

Bärengrub on viletsa mulje jätnud.Teda ei sooviks koondises näha ja Rähnist ei hakka rääkimagi.
                        Huvitav, miks Rooba enam koondisesse ei mahu?

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          ... Mis toob meid kenasti väikese ehk natukenegi analüütilise osa juurde, mis võiks kokku võtta sõnadega: treeneri idiootsused.

Alustame formatsioonist, mis oli 4-5-1. Nagu ma aru sain, siis Rüütli põhjendas seda sellega, et vastane mängis 3-5-2 ja keskväljale oli kedagi juurde vaja. Ma ei saa sellest loogikast küll eriti aru, kuid ma väga kahtlen, et vastane oleks kolme kaitsjaga mänginud, kuid Eestil oleks ees olnud kaks kiiret ründajat, mis viitaks võimalusele, et avavileks oleks Bosnia 3-5-2 juba ammuilma 4-4-2ks muutunud, mis oleks eemaldanud vajaduse viiendaks keskpoolikuks.

Edasi nelik Oper - Purje - Lindpere - Vassiljev. Mööda maad polnud väga hull ja kui on ruumi, siis on. Kahjuks üksinda kolme kaitsja vastu on veidi võimatu midagi teha, kui kuskilt abi ei tule. Pikka ei saa ka Operi peale anda, sest ta ei võida neid võitlusi. Kuid kui ruumi oli, siis liigutati. Kui ei olnud, siis olid mitmel mehel kohe persekellad. Ju mängitakse liigades, kus kaitset pole.

Dmitrjev-Vunk. Suhteliselt mõttetu. Kaitses eriti kasu polnud ja sööte anda väga ei suutnud. Hakka veel tõesti mõtlema, et Novikov suudaks. Kuid samas polnud ka täiesti null.

Klavan - Jääger. Esimene oli nii ehmunud, et ei jaganud suurem osa mänguajast midagi lahti. Teine tundus asjalik.

Londak - Aksalu. Väravavaht võib vaid katastroofi ära hoida, kuigi Londaku hingele jääb üks kott siiski. Lisaks võib seda tema kurvastuseks ja tampimiseks nimetada murdekotiks.

Mis toob meid mängu võtmete juurde: keskkaitse Rähn-Bärengrub. Esimene on jalgadest kange ja aeglane, teine pole viimased kaks liigamängu kaasa teinud. Alo oli vähemalt enne seda mänginud, kuid ma alati tunnen mängupraktikata pallurite suhtes end kahtlaselt.

Kuid jumala eest. BOSNIA!!! Mehed, kes pole kõrgest pallist sisuliselt kuulnudki ja on maas osavad ja kiired nagu parimad tikkijad. Nende vastu saadetakse platsile täielik aegluse etalonist uhuuu ja siis olematu kohavalikuga kaitsja. No kuulge. Täiesti mõistetamatu.

Kunagi oli selline tore mäng nagu AC Milan - Flora, kus pisike Martin Reim nullis ära onu Oliver Bierhoffi. Kuidas? Positsioonivalik!!! Mismõttes me paneme nüüd väljakule sellised keskkaitsjad, kes pole sellest kuulnudki.

Mida teha? Lemsalut polnud vist võimalik kutsuda ja ta ei viitsiks ka. Seega oleks loogiline leida keskkaitsesse nobe ja korralikuma positsioonivalikuga vend. Klavan? Võimalik. Jääger? Äkki. Eeldus oleks muidugi, et Alo jääks, siis oleks vaid ühte vaja. Marozov? Pole vist mõtet nalja teha.

Siinkohal ongi õige moment kokkuvõtteks: võttes arvesse, et pea iga sportmäng algab kaitsest ja meil on keskkaitses täpselt üks mängija (Piiroja) ning siis riburada pooletoobiseid, polegi vist midagi muud teha kui palvetada ja loota, et äkki nad ei eksi. Teine võimalus oleks sweeper või siis väga madalal mängiv DMC (või isegi kaks), kes neid kahte oinast peaks kuidagi julgestama. Ees tähendaks see muidugi ühte ründajat (Post, Neemelo) ja AMCd (Oper, Vassiljev). Ääred oleks niikuinii non-factor. Kurb, kuid mis seal ikka. Küll olid toredad ajad, kui vähemalt kaitsele sai loota.

Bring on Spain.
                          Bravo Martin, nii põhjalikku analüüsi pole ammu lugenud Uus koondise peatreener on sündinud. Nüüd pole jäänud muud kui Rüütli prügikasti visata ...

... Vigastus oli eelmises mängus ja, tänu jumalale, praeguseks on selge, et mehega on kõik korras. Piiroja vigane? So what?
                          Eelmine mäng oli eelmisel laupäeval ... Mida tead sina peaaju põrutustest ja nende tagajärgedest ... või üldse koondislaste hetke tervislikust seisukorrast (kes mängivad süstide, kes tablettide, kes krooniliste vigastustega)

... On nad profimängijad või mingid suvalised jossid - eeldaks nagu esimest.
                          profimängija ja suvalise jossi vahele jääb vägagi spektriline ala ...

ja siiski jään oma kõige "lollimas lõigus" kirjutatu juurde ... lisaksin juurde märksõnadena alateadvus ja kehakeel ... mõned sinu võrdlused olid muidugi kohatud, aga las nendega olla nii nagu on
                          299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                            Uus koondise peatreener on sündinud.
                            Miks sa inimesele kohe midagi nii koledat soovid? Ega ma nii paha ka ole.

Kommentaar

Miks sa inimesele kohe midagi nii koledat soovid? Ega ma nii paha ka ole.
                              Ole rahulik veel mõni aasta tagasi arvasin ka ise ennast kõvaks jalgpallispetsialistiks See läheb õnneks ajaga üle ...
                              299195

Kommentaar

loomulikult ma tahan , et eestil läheks hästi aga ma ei usu et läheb hästi (kahjuks ), aga ma arvan , et eesti ei saa ühteki punkti . Mõtlete et loll jutt ? et armeenialt ikka tuleks , hui tuleb vaatasin türgi vs armeenia , nou ikka väga hea võiskond pole midagi üelda, kui armeenia vastu ei mängi piiroja siis on suht perses seis , kahju lihtsalt pipers tagasi eestise siis vähemalt on eestil korralik kaitse .

Kommentaar

Working...
                                X