Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ja muidugi on kõige õigem USA-d igal pool eeskujuks võtta eksole? tegelikult ei sobi USA eriti seepärast näiteks, et kas nende igasuguste versioonide ajal publik ka kaasa laulab? pakun, et mitte - enne koondise mängu tahaks aga väga hümni laulda.
Oi, oi, kui õudne, et üks (!!!) inimene niimoodi laulis. Halame veel kaheksa aastat sellele teemal ja peksame teda, kui tänaval näeme. On nii lauldud, lauldakse tulevikus ka. Mõnda eestlast eristab lihtsalt see, et lastakse käed käiku.
Ning muidugi vingutakse veel ei tea kui kaua.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Oi, oi, kui õudne, et üks (!!!) inimene niimoodi laulis. Halame veel kaheksa aastat sellele teemal ja peksame teda, kui tänaval näeme. On nii lauldud, lauldakse tulevikus ka. Mõnda eestlast eristab lihtsalt see, et lastakse käed käiku.
Ning muidugi vingutakse veel ei tea kui kaua.
ütlesin ma seda, et peksmine oli õigustatud? nii teemast mööda ei saa ju ometi tsitaati kasutada. "ajakirjanikelt" ootaks ikka rohkem teemas püsimist, samas eks elu kajastamine sellist aiast rääkimist vajabki, seega saan sust aru.
Eesti lipp on nii püha, et suurem osa inimestest ei raatsi seda pühade ajal isegi välja riputada. Võrdle Ameerikaga. Äkki peaks midagi nendelt siiski õppima?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
ütlesin ma seda, et peksmine oli õigustatud? nii teemast mööda ei saa ju ometi tsitaati kasutada. "ajakirjanikelt" ootaks ikka rohkem teemas püsimist, samas eks elu kajastamine sellist aiast rääkimist vajabki, seega saan sust aru.
igatahes oma eesmärgi ta täitis ära ja lauljate vabas vormis hümni tõlgenduste asemel tuli EJL mõistusele.
PS. Mikk Saare hümn oli minu jaoks küll väga võimas.
Täna kell 18:00 Tallinnas A. Le Coq Arenal peetava Eesti ja Moldova jalgpallikoondiste vahelise maavõistlusmängu eel esitab Eesti hümni jalgpallifännide orkester ja ühendkoor.
Kommentaar