Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

IMHO ei tulnud
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Itaallastel lahe ja lõbus hümn, nad peaks ise hindama, kuidas meie mees hakkama sai, kuigi vist päris hästi. Meie hümn on tõsine, väga raske sõnastusega, isegi taoline vanameister koperdas mitu korda. Peaks vist hümni ära muutma.
      Kapten Trumm

Kommentaar

kellel jäi nägemata/kuulamata siis palun..

Ma ei ole mingi ekspert, aga mulle meeldis.

Kommentaar

Mina olin päris šokis, kui pärast teist salmi meie omad kaasmaalased plaksutama ja pasunat puhuma hakkasid... Kas tõesti ei teata sedagi, et meie hümnil on kolm salmi?
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
            Itaallastel lahe ja lõbus hümn, nad peaks ise hindama, kuidas meie mees hakkama sai, kuigi vist päris hästi. Meie hümn on tõsine, väga raske sõnastusega, isegi taoline vanameister koperdas mitu korda. Peaks vist hümni ära muutma.
            mis seal siis rasket on ?

Kommentaar

Ütleme siis nii, et lihtne on sõnu segi ajada, ja-sa-ka-ta, mu-su, kallis-armas-kaunis. Tõesti umbes nagu: viska õlu üle Ülo õla, no ei pruugi meelde jääda, kui iga päev peegli ees ei laula. Eks ta on individuaalne, mulle tundub raske, nagu Arnole on rehkendamine raske...
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                Mina olin päris šokis, kui pärast teist salmi meie omad kaasmaalased plaksutama ja pasunat puhuma hakkasid... Kas tõesti ei teata sedagi, et meie hümnil on kolm salmi?
                Vanasti lasti jalka mängudel ainult 1 salm hümni ja Itaalia mängu publik pole see rahvas, kes iga uuendusega kursis on ;D .

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                  Vanasti lasti jalka mängudel ainult 1 salm hümni ja Itaalia mängu publik pole see rahvas, kes iga uuendusega kursis on ;D .
                  Aga nad hakkasid karjuma peale teist salmi? Ka mina reeglina kolmandat salmi ei laula, kuid see-eest kuulan selle vähemalt ära. Eks see minugi jaoks üks paras ehmatus oli.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    Aga nad hakkasid karjuma peale teist salmi? Ka mina reeglina kolmandat salmi ei laula, kuid see-eest kuulan selle vähemalt ära. Eks see minugi jaoks üks paras ehmatus oli.
                    ok siis tõesti.

Endal oli algul ka "lol wtf?" , aga mäletasin, et see oli enne 2. salmi...

Kommentaar

Seekord oli hümne täitsa tore kuulata aga mis pärast kõiki salme on vaja ette laulda see on suht mõistetamatu aga noh nii head hääled olid siis võib ka ju

Itaalia hümn oli ka omaette elamus. Päris kena teine.

Kommentaar

Mõlemad hümnid olid väga võimsalt esitatud! Võib öelda, et saime ühe piletiraha eest 2 elamust: kontserdi- ja jalgpallielamuse! Peab teinekordki kutsuma ooperilauljad hümni esitama! Või siis puhkpilliorkestri koos mõne korraliku lauljaga.

Loodetavasti sundjasuguse inisemine ei kordu enam staadionil kunagi.
                        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

ma tahan lennat!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                            ma tahan lennat!!!!!!!!!!
                            kes ei tahaks.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Tõsi ta on, Lenna esitus on minu jaoks raudselt parim.

Kommentaar

Homme siis Lea Liitmaa.

Kommentaar

Working...
                                X