IMHO ei tulnud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?
Collapse
X
-
Mina olin päris šokis, kui pärast teist salmi meie omad kaasmaalased plaksutama ja pasunat puhuma hakkasid... Kas tõesti ei teata sedagi, et meie hümnil on kolm salmi?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
mis seal siis rasket on ?Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustItaallastel lahe ja lõbus hümn, nad peaks ise hindama, kuidas meie mees hakkama sai, kuigi vist päris hästi. Meie hümn on tõsine, väga raske sõnastusega, isegi taoline vanameister koperdas mitu korda. Peaks vist hümni ära muutma.
Kommentaar
-
Vanasti lasti jalka mängudel ainult 1 salm hümni ja Itaalia mängu publik pole see rahvas, kes iga uuendusega kursis on ;D .Algselt postitas Kasper Vaata postitustMina olin päris šokis, kui pärast teist salmi meie omad kaasmaalased plaksutama ja pasunat puhuma hakkasid... Kas tõesti ei teata sedagi, et meie hümnil on kolm salmi?
Kommentaar
-
Aga nad hakkasid karjuma peale teist salmi? Ka mina reeglina kolmandat salmi ei laula, kuid see-eest kuulan selle vähemalt ära. Eks see minugi jaoks üks paras ehmatus oli.Algselt postitas $$$ Vaata postitustVanasti lasti jalka mängudel ainult 1 salm hümni ja Itaalia mängu publik pole see rahvas, kes iga uuendusega kursis on ;D .BVB - Vaprus
Kommentaar
-
ok siis tõesti.Algselt postitas elx Vaata postitustAga nad hakkasid karjuma peale teist salmi? Ka mina reeglina kolmandat salmi ei laula, kuid see-eest kuulan selle vähemalt ära. Eks see minugi jaoks üks paras ehmatus oli.
Endal oli algul ka "lol wtf?" , aga mäletasin, et see oli enne 2. salmi...
Kommentaar
-
Mõlemad hümnid olid väga võimsalt esitatud! Võib öelda, et saime ühe piletiraha eest 2 elamust: kontserdi- ja jalgpallielamuse! Peab teinekordki kutsuma ooperilauljad hümni esitama! Või siis puhkpilliorkestri koos mõne korraliku lauljaga.
Loodetavasti sundjasuguse inisemine ei kordu enam staadionil kunagi.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar