Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?
Collapse
X
-
hümni peaks ikka oskama õigesti laulda ju....Algselt postitas dnb Vaata postitustMina võtsin õppust ja ei kritiseeri ühtki Eesti hümni lauljat. Igaüks laulab nii nagu oskab.
päris nii ka ei saa et las laulab nagu oskab
Kommentaar
-
Mikk võiks selle väga hästi ära laulda. lisaks üks BiB tüüpides on hümni esitanud koos LennagaAlgselt postitas Juanito Vaata postitustTäna nägin Terevisiooni, sellest ka mõte,et hümni võiks laulda Brides in bloom
Kommentaar
-
Kes need veel on? Esimest korda kuulen sellisest kollektiivist.Algselt postitas Juanito Vaata postitustTäna nägin Terevisiooni, sellest ka mõte,et hümni võiks laulda Brides in bloom
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
see on pigem sinu probleemAlgselt postitas Rein Vaata postitustKes need veel on? Esimest korda kuulen sellisest kollektiivist.
Kommentaar
-
Poolikut hümni on olnud ju jube palju. Või ajan ma teiste pallimängudega sassi? Oleks nagu meeles, et isegi pressiteade tuli, kui hümni hakati esitajatele pakkuma. Sellest ajast võeti südameasjaks laulda täisversioon ka.Algselt postitas elx Vaata postitustOli see Merka kuidas ta oli aga piinlik oli pigem selle pärast, et osa publikust arvas meie hümni pikkuseks olevat kaks salmi ning hakkas juba siis möirgama. Õnneks saadi kiiresti veast aru.
Kommentaar
-
Minu meelest on see väga armas, et keegi koha peal laulab ja elava muusika saatel. Hümn kõlas minu kõrvus hoopis paremini.Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustMilleks on vaja üldse panna keegi hümni laulma? Eriti nõme on see, kui mingi kitarr on ka veel seal. Isegi serblased vaatasid imelike nägudega meie hümni esitamist. Võiks olla ikka nii nagu vanasti, maki pealt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Lennart Meri viskab pöidla maha. (a'la 'korralik rahvas ei mängi hümni kunagi makilt')Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustVõiks olla ikka nii nagu vanasti, maki pealt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar