Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Millega ta võssa pani, kui tohib huvi tunda?
    Sõnadega pani puusse. Ise paberilt maha lauldes. Vale rida hakkas laulma teises salmis.

Kommentaar

Tegelikult on juba see haige, et ta sõnu maha luges, rääkimata sellest, et puterdas. Ometi jalgpalliliit lubas peale Sundja juhtumit õppust võtta.

Kommentaar

Mina võtsin õppust ja ei kritiseeri ühtki Eesti hümni lauljat. Igaüks laulab nii nagu oskab.

Kommentaar

Millega Evert Sundja puusse pani laulmisega? Mis ta valesti laulis ja mis mängul?

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
            Mina võtsin õppust ja ei kritiseeri ühtki Eesti hümni lauljat. Igaüks laulab nii nagu oskab.
            hümni peaks ikka oskama õigesti laulda ju....
            päris nii ka ei saa et las laulab nagu oskab

Kommentaar

Täna nägin Terevisiooni, sellest ka mõte,et hümni võiks laulda Brides in bloom

Kommentaar

keegi võiks edetabeli teha eelnevatest lauljatest ja saaks selle järgi valida neid, kes ka "õigesti" "laulda" oskavad.
                See psühholoogiline rünnak juba enne mängu hakkab tervisele juba.
                pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                  Mikk võiks selle väga hästi ära laulda. lisaks üks BiB tüüpides on hümni esitanud koos Lennaga

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                    Kes need veel on? Esimest korda kuulen sellisest kollektiivist.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Kes need veel on? Esimest korda kuulen sellisest kollektiivist.
                      see on pigem sinu probleem

Kommentaar

Oli see Merka kuidas ta oli aga piinlik oli pigem selle pärast, et osa publikust arvas meie hümni pikkuseks olevat kaks salmi ning hakkas juba siis möirgama. Õnneks saadi kiiresti veast aru.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          Oli see Merka kuidas ta oli aga piinlik oli pigem selle pärast, et osa publikust arvas meie hümni pikkuseks olevat kaks salmi ning hakkas juba siis möirgama. Õnneks saadi kiiresti veast aru.
                          Poolikut hümni on olnud ju jube palju. Või ajan ma teiste pallimängudega sassi? Oleks nagu meeles, et isegi pressiteade tuli, kui hümni hakati esitajatele pakkuma. Sellest ajast võeti südameasjaks laulda täisversioon ka.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Milleks on vaja üldse panna keegi hümni laulma? Eriti nõme on see, kui mingi kitarr on ka veel seal. Isegi serblased vaatasid imelike nägudega meie hümni esitamist. Võiks olla ikka nii nagu vanasti, maki pealt.

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
                              Milleks on vaja üldse panna keegi hümni laulma? Eriti nõme on see, kui mingi kitarr on ka veel seal. Isegi serblased vaatasid imelike nägudega meie hümni esitamist. Võiks olla ikka nii nagu vanasti, maki pealt.
                              Minu meelest on see väga armas, et keegi koha peal laulab ja elava muusika saatel. Hümn kõlas minu kõrvus hoopis paremini.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
                                Võiks olla ikka nii nagu vanasti, maki pealt.
                                Lennart Meri viskab pöidla maha. (a'la 'korralik rahvas ei mängi hümni kunagi makilt')
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X