Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nii kaua kui sellest hümni laulmisest on tehtud esinemine ja iga mäng erinev laulja, siis ka ei muutu midagi paremaks.

Kommentaar

Lenna laulis hümni võrratult küll ja mitmed ooperilauljad ka.
      Aga ega iga kord ei saa ka Lenna laulda, leian.

Eks mõni hea laulja, kes hümniga hakkama saaks on õnneks Eestis veel
      Lisatud failid

Kommentaar

Lenna ja Ines võiks kordamööda laulmas käia.

Kommentaar

Tõnis Mägi, Ivo Linna.

Kommentaar

Hümni võiks esitada mõni võõras,a-la nagu eurovisioonil.Näiteks "Leningrad Cowboys" või "Brainstorm" ja teeniks veel statka raha topelt,kuna peale mängu oleks ka kontsert.Poolaja 15 mintsa,aga tuleks sisustada sumoga.Umbes nii nagu 500 last mängis koondise vastu.Poleks paha kui väljakule asuks 250 paari sumokaid ja võitja selguks romuralli põhimõttel(kes viimasena platsile jääb).Sellega saaks müüa ka teleülekannet näiteks Jaapanisse.

Kommentaar

Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitust
              Poolaja 15 mintsa,aga tuleks sisustada sumoga.Umbes nii nagu 500 last mängis koondise vastu.Poleks paha kui väljakule asuks 250 paari sumokaid ja võitja selguks romuralli põhimõttel(kes viimasena platsile jääb).Sellega saaks müüa ka teleülekannet näiteks Jaapanisse.
              Lol, võib ette kujutada, milline see välja näeks
              Hala Madrid !

Kommentaar

Ma arvan, et see näeks välja sama koomiline kui enamik eesti hümni esitlusi

Kommentaar

Kurat, see laumise jama võiks juba ära lõppeda. Miks ei võiks see asi lihtne olla? Miks me peame mingit USA-t kopeerima? Mul on ausalt öeldes imelik istuda selle hümni ajal, eriti kui välismaalastest sõbrad minuga koos Eesti mänge vaatavad. Väga awkward on, ütlen ausalt.

Olukord oleks parem, kui oleks lihtsalt esimene või kaks esimest salmi. Väga kahtlane on ikka, kui mõne teise riigi hümn on max 1 minut ja meie laseme ikka ühe ja sama viisiga joru 3 minti. See ei küta üles vaid tekitab pigem vastupidise effekti.

Ühesõnaga, kas ei võiks hümn olla fännide esitluses lõpuks ometi????

Kommentaar

Algselt postitas Laz Vaata postitust
                    Mul on ausalt öeldes imelik istuda selle hümni ajal,
                    Hümni ajal on loomulikult imelik istuda...

Muuga olen päri.

Kommentaar

Algselt postitas -Silver- Vaata postitust
                      Hümni ajal on loomulikult imelik istuda...

Muuga olen päri.
                      Sa Silver siis tõused kodus telekast vaadates püsti?

Kommentaar

Jah.

123

Kommentaar

Olukord oleks parem, kui oleks lihtsalt esimene või kaks esimest salmi. Väga kahtlane on ikka, kui mõne teise riigi hümn on max 1 minut ja meie laseme ikka ühe ja sama viisiga joru 3 minti.
                          kas sa häbened Eesti hümni ?

Kommentaar

Kas olen seda väitnud? Ei, lühendatud hümnid on tavapärased. Milleks olla mingi die-hard marurahvuslane? Piisab ühest või kahest salmist ja nii on ka tavaks. Vene hümnil on kolm refrääni ja kolm salmi. Minu teada nad seda spodisündmustel ei kasuta, vaid kasutavad lühendatud versiooni? Su meelest, Shparkz, on lahe, kui mitte-eestlased juba vaatavad kella, et millal see üks ja sama viisijoru juba lõppema hakkab?

inb4 kommentaarid nagu tibla jms

Kommentaar

Välismaal üks salm on okei, aga kodus võiks ikka täie rauaga panna.

Kommentaar

Su meelest, Shparkz, on lahe, kui mitte-eestlased juba vaatavad kella, et millal see üks ja sama viisijoru juba lõppema hakkab?

mind ausaltöeldes ei huvita mida see välismaalane arvab

Kommentaar

Working...
                                X