Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

12.11.08 Eesti - Läti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma mõistan et ei taheta noortele mängu aega anda (Anier ja Ojamaa näiteks) aga Hetkel seisul väärib Anier seda kohta kui zahhovaiko kes on pikalt vigastatud ja värki, vähemalt poiss saab aru mida tähendab a koondise juures olek. Viikmäe täiesti loll valik ma usun et rootsi esiliiga viimased ei ole koht koondise jaoks. Ja ma ei saa aru miks ei ole Post ja Teever , vähemalt saavad mõlemad mängu aega , üks vähem teine rohkem , löövad väravaid, mida veel peab ründaja tegema. Hetkel tundub et eesti koondisse saad siis kui oled pingil võimalikult vähe mängu aega vähe väravaid.

Edu koondisele ja loodame kolme võitu

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
      Ma usun, et meil võib täitsa hästi minna see mäng. Pareiko saab ka oma oskusi näidata ning Viikmäe on ju siiski väravaid löönud. Kui me Türgi/Hispaania vastu läksime, siis ka kõik kritiseerisid seda algkoosseisu mis oli, aga kõik tuli ju hästi välja. Ma arvan, et ka seekord tuleb ilus mäng.

2:1 Eestile?
      No loodame, ma tahaks väravas ikkagi Aksalu näha, No ma loodan väga, et Viikmäe algkoosseisus ei alusta, teised mehed on ka väravaid löönud.

Kommentaar

Mina ootan kindlasti striimi!

Kommentaar

Kui siin juba jutt väravavahtide peale läks, siis ise loodan küll näha Pareikot väravas, siiski venemaa kõrgliigas mängiv kutt ju. Ja ründajatest nii palju, et neid sõpruskohtumisi on veel ju, võibolla siis kutsutakse Teever, Post või keegi kolmas mängima. Lihtsalt kõiki korraga ei saa ju ka kutsuda. Zahhovaiko kohta siis nii palju, et Fääri Saarte vastu tegi ju väga korraliku esituse, miks tema kallal vingute? Ja üks asi veel, et pigem hoidke rohkem suud koomal, sest kui keegi neist mängijateks keda te siin kirute teeb hea mängu, on teil pärast väga mark olla, aga kui ei tee on teil vist korda läinud päev

Kommentaar

Anieri Leedu ja Läti vastu mängitada poleks küll eriti mõeldav,aga Moldova...
            Pole ta midagi nii hea ja super olnud keskpärane kutt,omavanustes tubli,mõned minutid mängus Moldovaga kuluksid ehk ära aga Leedu ja Lätiga tuleks koondisel ennast tulemusega tõestada,selleks ON kogenumaid mehi tarvis

Kommentaar

Algselt postitas pedro
              Teisalt jälle hoian pöidlad peos, et need mehed teeksid võimalikult si*a mängu, sest siis saaksin tulla siia foorumisse ja sulle hoopis marki teha.
              kaak oled,ütle korrag aet sa hoiad pöialt Teeverile,Postile,Anierile

Kommentaar

need mängud siin juba balti liiga ainult moldova juures,ja head kohtumis paigad,
                Madridista

Kommentaar

Lisaks siis veel,
                  Väravavahina tahaks näha Aksalut või Pareikot , Kotenko on all käinud mu silmis.

Milles on Annistel ning Kristen Viikmäel see suur pluss,et nad jälle valitud on ?

Kahju et Purje mängida ei saa ning põnev oleks näha Ojamaad.
                  >>

Kommentaar

mina arvan, et enne ei ole mõtet kedagi kritiseerida kui mäng on läbi ja nähtud kes kuidas mängis.
                    okei tõesti on paar kahtlast valikut aga mängus näeme kuidas mängule nad mõjuvad.
                    FC Flora

Kommentaar

Eesti jalgpallikoondise peatreener on Tarmo Rüütli, lihtsalt meeldetuletuseks osadele.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                        Jah seda ma just kardangi, sest see mark oleks talumatu.
                        Teisalt jälle hoian pöidlad peos, et need mehed teeksid võimalikult si*a mängu, sest siis saaksin tulla siia foorumisse ja sulle hoopis marki teha. Humorist oled ikka

Tegelikult võiks aru saada, et kui mängija teeb näiteks 10st mängust 1 hea esituse, siis see ei tähenda, et ta on tasemel mees kohe.

Tegelikult võiks aru saada, et ma polegi öelnud, et kui mängija teeb 10st mängust 1 hea esituse on ta kohe tasemel mees. Asi on selles, et ainus mis loeb on kuidas praegu mängija mängib, mitte mis esitusi ta on mitmeid aastaid tagasi teinud. Küllap sellepärast ongi Viikmäe koondises, et ta seal rootsis nüüd väravaid löönud ja Zahhovaiko tegi ka Fääri Saarte vastu tubli mängu, lihtsalt vigastus segas teda siin vahepeal. Küll Teever ka koondisesse saab, ees mängud Leedu ja Moldovaga. Kui siis ka Teeverit kutsutud pole võib hakata muretsema. Ja Post saab arvatavasti siis koondisesse kui Purje või Zenjov ka on, et oleks üks kiirem poiss tema kõrval sest Post ise ju väheke aeglasem.
                        Igatahes loodan, et Eesti kohtumise võidaks ja näitaks, et pole me nii äpud midagi, kuigi viigiga oleks ka vägagi rahul.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                          Huvitav tegelikult oleks teada, mida arvavad meie koondise tulihingelised fännid sellest koosseisust.
                          Kas parema meelega tahaksid nad sõprusmängus näha selliseid mängijaid nagu Viikmäe, Zahovaiko, Rähn või siis meie noori nagu Ojamaa, Anier, Morozov?

Puhtalt huvi pärast tahaksin teada.
                          Mitte just sama võrdlust silmas pidades kuid muidugi ootaks sõprusmängus nooremate proovile panemist.Olgu need siis kohalikud või võõrsil pallivad noored satuvad nad koondises suurema pinge alla, sinna juurde veel suured publiku numbrid (neile). Parem katsetada neid sõprusmängus kui oodata kuni mingil põhjusel tuleb esimest korda minna asendama põhitegijat näiteks tähtsas valikmängus.

Lisaks,kuidas suhtute Vunki ,saab ta teie arust ka valikmängudes hästi hakkama?
                          >>

Kommentaar

Algselt postitas NIRK Vaata postitust
                            Lisaks,kuidas suhtute Vunki ,saab ta teie arust ka valikmängudes hästi hakkama?
                            Vunk on koondisele kindlasti hea mängija. Kui mina oleksin peatreener, kutsuks ma alati teda koondisesse
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

..kuulge lambad - õppige ükskord see nimi ära ja jätke meelde : Zahovaiko mitte ZaHHovaiko !!!!!! Kas sai asi selgeks??? Või teen puust ja punaseks....
                              RummaBastards!

Kommentaar

meil peaks täispeaga postitamise teema eraldi olema
                                yeah.

Kommentaar

Working...
                                X