Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

12.11.08 Eesti - Läti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas pedro
    Mind see ei häiri. Kams on liigas korralikult esinenud ning kiirus&vastupidavus on tal koondise tasemel küll. Palliga on veel krobeline, sest alustas jalgpalliga nii hilja, kuid kaitses peaks hakkama saama küll. Igal juhul parem kui Šišov.

Aga muidugi Zahovaiko ja Konsa kutsumine jääb küll arusaamatuks. Teever mängib kogu hooaja korralikult, lööb Meistriliiga keskmiku eest 22 väravat, kuid tema asemel on koondises mängupraktikata äsja pikalt vigastatud florakad.
    Täitsa huvitav, mida Rüütli vastaks ajakirjaniku küsimusele, et miks on sellised mängijad koondises ja Post/Teever(Anier/Ojamaa) mitte.
    Nahhui sa kiunud koguaeg? Nagu Ojamaa teema juba. Sa tegid oma seisukohad selgeks, milleks on vaja seda kiunudes 20x korrata?
    Viikmäe ja Konsa kutsumine jääb jah veidi arusaamatuks, aga Zahavaiko on väga vajalik mees koondises, nii et selles osas pole mitte midagi kiunuda. Selle vigastuse teema koha pealt, ma millegi pärast usun, et Oper ja Purje oleks/on ka pärast pikka vigastust koondises oodatud.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Minu jaoks oli Pareiko kadunud juba peale Eesti - Leedu 1:5 mängu. Mees ju lubas, et ei esinda enam kunagi Eestit. Ta tundus olema tavaline harrastaja, kes ei suutnud ühtegi korraliku tõrjet teha. Miks peaks nüüd seis muutunud olema?
      Väike mäluvärskendus ka:

Kommentaar

Kuule mees, Ruutu või kes sa oledki.
        Pareiko toimis väga õigesti, et ütles nimodi peale mängu. Sellest värgist on siin pidevalt ka räägitud.
        Mees mängis kuskil Venemaa siberis, tuhandeid kilomeetreid eemal, ja siis kutsutakse Balti liigat mängima. Tulebki mees ilusti kohale ja tohoh tillae. Eestil oli välja pandud hoopis mingi teine koondis ja põhiliselt puudusid kõik vähemgi professionaalsed mängijad. Ja siis tuleb selline saun. Mis tunne sul endaks oleks? Ausalt ütlen, et mina oleksin sellises olukorras vutiliidu väga pikalt saatnud, mida Pareiko peaaegu tegigi. Saa aru; Sergei oli pettunud et ta toodi väljakule selliste sitaratastega nii kaugelt, ja siis hakatakse teda süüdistama, et sittus mängu ära. Cmon!
        Pareiko on ja jääb minu arvates Eesti kolme parema väravavahi hulka koos Poomi,Kotenkoga. Ta tegi ju hiljuti ka Eesti koondise eest väga hea esituse, ning sai palju kiitust ja roose peale mängu.
        Ootan väga innukalt tema mängu Läti vastu, usun et mängib teine 2. poolaja. Ikkagi Venemaa meistriliiga ju.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
          Kuule mees, Ruutu või kes sa oledki.
          Pareiko toimis väga õigesti, et ütles nimodi peale mängu. Sellest värgist on siin pidevalt ka räägitud.

Pareiko on ja jääb minu arvates Eesti kolme parema väravavahi hulka koos Poomi,Kotenkoga. Ikkagi Venemaa meistriliiga ju.

Kotenko??Ütleksin, et Londak on tükkmaad kotenkost parem.
          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas pedro
            Hetkel on Londak kindlasti Eesti parim vv. Paari aasta pärast võib selleks olla Aksalu juba, sest kõik eeldused on olemas. Veidi kogemusi ja ma usun, et poisist saab väga kõva tegija.

Aga vot kus mängib meie A-koondislane:
            Tallinna FC Flora II: 1-Alan Ventsel, 4-Martti Klaus, 3-Joel Indermitte, 17-Andrei Veis, 5-Martin Taska, 8-Ervin Kõll, 10-Erik Reinsoo, 7-Oliver Konsa, 13-Kaspar Kaldoja (72. 11-Stanislav Golberg), 9-Sander Rõivassepp, 14-Oliver Andres (77. 16-Hans Tiitsman).

Rakvere Flora vastu esiliigas.
            Täna ei olnud Konsal Rakverele midagi vastu pakkuda, kuigi ta püüdis tugevalt. Teisel poolajal oli Rakvere üleolek totaalne...

Kommentaar

Miks kellegile Viikmäe ei meeldi?
              LFC

Kommentaar

Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
                Nad on stampides kinni. Noh, neile on midagi pähe taotud ja sinna see jäänud on. Mulle küll meenub Viikmäe poolt häid mänge ja ka väravaid suudab ta lüüa. See, et viimane kord puusse pani, ei tohiks palju lugeda, sest hiljem on teised samuti pannud.

Kommentaar

Mul kl tema vastu midagi ei ole

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                    Hetkel on Londak kindlasti Eesti parim vv. Paari aasta pärast võib selleks olla Aksalu juba, sest kõik eeldused on olemas. Veidi kogemusi ja ma usun, et poisist saab väga kõva tegija.

Aga vot kus mängib meie A-koondislane:
                    Tallinna FC Flora II: 1-Alan Ventsel, 4-Martti Klaus, 3-Joel Indermitte, 17-Andrei Veis, 5-Martin Taska, 8-Ervin Kõll, 10-Erik Reinsoo, 7-Oliver Konsa, 13-Kaspar Kaldoja (72. 11-Stanislav Golberg), 9-Sander Rõivassepp, 14-Oliver Andres (77. 16-Hans Tiitsman).

Rakvere Flora vastu esiliigas.
                    no Konsa vähemalt mängib, kuna Zahovaiko viimati mängis peale levadia mängu ?

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                      no Konsa vähemalt mängib, kuna Zahovaiko viimati mängis peale levadia mängu ?
                      25.oktoobril tuli Zahovaiko 58.minutil võõrsil Sillamäe Kalevi vastu vahetusest sisse ja peale seda pole mänginud.
                      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                        Ju siis tegi imelised 32 minutit.
                        Kaks minutit hiljem lõi Palatu võiduvärava, siis hoidis palli lõpuni.

Kommentaar

Piletit hetkel ei hakka ostma, kuna graafik rämedalt tihe. Kahju küll, sest aastast 2004 kõik mängud käinud v.a EST - CRO kuna pidin reisil viibima aga pilet oli ikkagi. Tahan ja nõuan kindlalt Eesti võitu, Eesti väärib seda iga külgepidi lihtsalt.

Kommentaar

Lillekesed ikka peenrale ja mehed jalgpalliväljakule......ja kui fänniarmee kukub laulma,et naised platsilt koju tuleks ju Rüütlil planeerimata vahetus teha...halb,halb.....aaa.....potililled ikka tuppa sooja aknalauale.

Kommentaar

Minujaoks üllatused ka Sidorenkov (millal viimati mängis ?) ja Saag (millal viimati skooris ?). imelikimelik

Kommentaar

Neetud minuga on igatahes alati nii ,et kui Rüütli on Zahovaikot näiteks mängus Saagile eelistanud ja ma seepeale Rüütlid siunanud olen ning Zahovaiko lampjalgsusest lugusid pajatanud,kipub ta kurivaim alati värava lööma.Nii vist siis saigi,sigudik lööb ära ja paneb mind piinlikku olukorda.

Kommentaar

Working...
                                X