Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
T*ra, saa üle jube. See, et sina ei taha, ei tähenda, et teised ei taha!
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Ma arvan ,et Taavil on lihtsalt kopp ees kõiksugu idiootide kommentaaridest ja sõimust. Ja õieti teeb ka ,et ei tule.Tema on oma hooaja korralikult lõpetanud ja paneb praegu leedus pidu.
Väidetavalt klubi ei lubanud. Ja vaevalt, et mingi törtsu fännide kommentaar teda antud otsust tegema mõjutab. Kui tõesti tema enda initsiatiiv, siis ilmselt sellest, et hooaeg on pikk olnud.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Leedus pole sarnaselt Eestiga ML veel lõpetanud, seepärast klubi ei lubanudki oma mängijat Eestisse, kuna laupäeval viimane voor. Ju siis Rähn ikka nii vajalik mees on.
Rüütli põhjendas, miks ei saatnud kutset Sander Postile ja Ingemar Teeverile. "Ma ei näe, et nad oleks viimasel ajal silmatorkavalt head ja paremad kui need, kes praegu siin. Koondisekoht tuleb ikka mänguga välja teenida."
Rüütli põhjendas, miks ei saatnud kutset Sander Postile ja Ingemar Teeverile. "Ma ei näe, et nad oleks viimasel ajal silmatorkavalt head ja paremad kui need, kes praegu siin. Koondisekoht tuleb ikka mänguga välja teenida."
Sellised lood
krt Rüütli peksab ka segast.Teever ja Post on iga kell asjalikumad kui Rootsi esliiigas palliv Viikmäe.uskuge mind aga see Viikmäe ei suuda täna mitte midgi,ta on piisavalt kärna koondisele pannud kuigi tean et kohe hakkata vaidlema et vaata palju ta väravaid on löönud,samas pole sittagi kui arvestada palju tal mänge seljataga.kui tarmole post ja teever ei meeldi siis andku mõnele noorele võimalus
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
..nägin mingit segast und tänasast mängust et Sidorenkovil oli mängu lõpuminutitel karistuslöök mingilt 5 meetrilt ja väravavaht ka ei tohtinud selle löögiajal väravas seista - aga Sido lõi latti...ning koheselt oli see episood youtubes üleval nig sellel oli mitusada klikkimist (ühesõnaga popim kui Bemmikummid).... ja et väljak oli kohutavas seisukorras kus mängiti suurte rohumätaste vahel nagu soos vms. ... ja et siis vahepeal jälgisin juba mängu telekast kus Ott Järvela seda kommenteeris ning lõpuks ta avastas ning imestas mängu lõpuvile kõlades et oli oma mula ajal Eestile löödud värava maha maganud .. ehk siis kokkuvõttes saime lutti 0:1 vot...
Kommentaar