Konsa on selgelt allkäinud tasemes, mõistmatu miks ta koondises on
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
12.11.08 Eesti - Läti
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustRuutu äkki nüüd linkki, paluks?
Kommentaar
-
Kas keegi saaks mind natuke aidata. Üks lätlane soovib kirjutada mängust ülevaadet ja tahaks teada meeste täpset asetust platsil. Siin on meeskond, äkki lisab keegi nende koha(parem kaitsja, paremal keskväljal jne.)?
14 Gert KAMS
3 Alo BÄRENGRUB
4 Raio PIIROJA
5 Andrei SIDORENKOV
11 Kristen VIIKMÄE
15 Aivar ANNISTE
13 Martin VUNK
7 Sander PURI
9 Tarmo KINK
8 Vladimir VOSKOBOINIKOV
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustpareiko
kams bärengrub piiroja sidorenkov
viikmäe anniste vunk puri
kink
voskoboinikov, saan nüüd talle täpse asetuse ära saata
Kommentaar
-
see on ju täiesti mõttetu mäng!
amatööride avantüür :S
Üks ei taha teine ei oska... ainus kes midagi väärt on Kink. Puri ka midagi üritab, aga kohati on ikka näha, et pole veel päris mees.
Viikmäe sama huinjaa (aga no mida me Rootsi esiliigast ikka ootame?!) nagu ikka...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kas ma olen ainus, kellel ETV2-l heli pole ?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas ma olen ainus, kellel ETV2-l heli pole ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar