Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

12.11.08 Eesti - Läti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saag oli täna täielik pask. Jooksis seal ees võib öelda, et täiesti tühja. Palli võitlustes sai harva kätte. Kink I poolajal ajas ka närvi mustaks. Puri oli selgelt Eesti parim. Mees üritas, proovis, tahtis jne jne. Viikmäe ei saanud palli, keskpoolikud olid kahvatud. Meeskonnal on selgelt puudus kellestki, kes mängu ehitaks (Vunk pole ehitaja tüüpi).

1:1 kaotus Eestile, kahju. Mäng oli täiesti võidetav...

Kommentaar

Miks Gams välja vahetati, just tema vastupidavust on palju kiidetud.

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
        Miks Gams välja vahetati, just tema vastupidavust on palju kiidetud.
        Kams lasi oma äärelt tihti vastaseid läbi. Viikmäe ka tal just suureks abiks seal ei olnud.

Kommentaar

Kahju, et võitu ei tulnud, aga viigil pole ka midagi viga. Mäng oli küll võidetav, kuid tuleb tunnistada, et Lätil olid isegi paremad võimalused. Ilmselt kui statistikat vaadata, lõid nemad raamide vahele rohkem kui eestlased. Puri kindlalt tänase mängu parim. Kink samuti. Esimesel poolajal mõned kirved küll olid, kuid värava ikkagi lõi ja viitsis ning tahtis võidelda ka. Kahju muidugi, et jälle standardolukorrast ära löödi, on mille üle mõelda.

Kommentaar

Imelik mäng oli kuidagi... Harjumatu nagu... Eks see vist mõjutas, et osa põhimehi puudu oli... Aga no ikkagi parem kui kaotus ju. Kahjuks ei saanud mängu eriti täpselt jälgida...

Kommentaar

Uskumatu, mis teksti siin mõned ajavad.

Kommentaar

nojah etvsport kirjutab, et 2:2 jäi
                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

tavapäratu, aga meeldiv lugeda, et minu arvamus seekord nii paljudega siin ühtib. ehk siis: Sass Puri - üleplatsimees, eriti esimesel poolajal.
                  mis Sassi ja Takit täna teistest eriti hästi eristas, oli see, et kohe, kui kõnealused tüübid palli said, nii panid sellega ilma pikemata värava poole ajama, mitte ei jäänud ringi vahtima ja uurima, kust suunast tuul on vms.
                  ja andke andeks, aga ma pean seda tegema ... TAKIIIIIIIII!
                  kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Kaks kehva meeskonda mängisid, keskpärane esitus mõlemalt tiimilt. Kuna lõunanaabrid mängisid eriti kehvasti siis paistsid meie omad normaalsed.

Kogu üldine mängu kvaliteet on kehva. Aeglane tempo, krobeline tehnika, saamatud standardolukorrad, jne. Ega Viikmäest ja Annistest enam midagi välja ei pigista, ikka need samad mehed, ainult vanemad. Võiks noori parem mängitada.

Ainult tugev ja hingestatud võitlus aitab meid edasi, koos õnne ja kollektiivse kaitsemänguga.

Positiivselt jäid silma Puri, Vosko ja Piiroja.
                    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Miks Eesti meedia alati nii leebelt suhtub?
                      Olen tähele pannud kui näiteks Soomes mängib koondis edu maha siis on selline jaaritamine meedias et jube. Natuke karmimalt peaks ikka suhtuma.

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
                        Miks kurat on Vunk nurgalööke lööma pandud?? üleüldse, kus nende väljapoole vintide idee peitub, saaks aru, kui mõned keerutataks välja poole aga absull kõik olid sinnapoole ja edasi lätlastele.
                        Mitte ainult perse keeratud nurgalöögid vaid ka viimase lootuse karistuslöögi keeras käkki. Kurat nagu mingi rahvastepalli lennutas meeste sekka. Sitavares ,ajas mu kohutavalt vihaseks !
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                          Miks Eesti meedia alati nii leebelt suhtub?
                          Olen tähele pannud kui näiteks Soomes mängib koondis edu maha siis on selline jaaritamine meedias et jube. Natuke karmimalt peaks ikka suhtuma.
                          See kuradi sitane meedia ajab niigi liigset möla suust välja!
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Minu komm oleks mängule selline. Pareiko oli tasemel ja väravas teda süüdistada ei saa. Puri üllatas ( ML-is oli vahepeal suht kahvatu) oma südi mänguga ja panite tähele ,kui täpselt ta kogu aeg söötu andis .!! Taki tahtis väga aga krt. ikka kiirustas kohati . Värava lõi muidugi superluxilt. Ja mida te lambad Annistet sõimate ,tegi korraliku mängu , vähemalt minu arvates. Ei tabanud neid Rüütli vahetusi ära ,Konsa mhhh, Saag ... justkui üritas aga hambutu ja ebakindel. Vosko oli ründes neist üle ja Juki tuli juba liiga hilja sisse. Vunki kornerid ja karistuslöögid olid nagu eelmisest sajandist. Piiroja oli üks parimaid.
                            Kokkuvõttes annan mängule hindeks rahuldava .Rüütli taktikaga ei saa rahul olla aga olen nõus oma sõnu sööma ,kui kevadel armenjukkidelt kuus punkti võtame .
                            FCF Forever

Kommentaar

Suht hall mäng aga on ikka hea et paljud meie "teise koosseisu" pallurid said võimaluse end näidata. Loodan et see mäng jääb Viikmäe viimaseks. Saag oli ka kehv, aga ta on veel noor, mine tea, äkki veel areneb. Väga kahju et tänu Karvasele Pareikol ei läinud nii hästi koondises nagu pidi. Ta pidi juba 10 aastat tagasi olema Poomi asendaja. Ainuke "venelaste kaotatud põlvkonnast" (kolbasenko/nahk, gruznov, bragin, borisov jne) kes ainult tänu oma ampluaale (loodan et ta suudab sel tasemel mängida vähemalt 5+ aastat) sai võimaluse aidata koondisele. Kuigi sel mängul ta ei näidanud midagi erilist, mees on tase. Vosko, Piiroja Kink ja kindlasti Puri olid mu arvates parimad.

Kommentaar

Kahju tõesti, et eestlastest keegi korralike karistuslööke anda ei oska. Pani ikka mõtlema küll, et mida Kink seal ühte karistuslööki andes mõtles. Tegelt sain aru mida ta üritas ning C. Ronaldo jne mängijad annavad selliseid tugevaid pea kõrgusele karistuslööke pidevalt aga no. Ma tõesti ei mõista miks Kingile antakse õigus külje pealt karistuslööke anda kui ta on ennast juba tõestanud, et ta ei ole selleks parim valik. Kingi koht oleks ehk ainult keskelt peale lajatada nagu tal ükskord Kalju vastu välja tuli.

Ma ei tea mida ntx Nahk tegi noorena või vanemana, et ta oskab hästi karistuslööke anda ja ka ise otse sisse lüüa. Igatahes võiks ta näpunäiteid jagada eestlastele, et lõppeks see poolvõimaluste luhtamine.
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X