Algselt postitas Patriot(BYL)
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Armeenia
Collapse
X
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustKusjuures ma hästi mäletan seda momenti, kui paar aastat tagasi, kui Poreiko mängis samas Tomis ma kirjutasin selles foorumis, miks teda ei kutsu koondisse? Tol hetkel Poom oli juba vanaks läinud, Kotenko alles hakkas oma tase näitama. Sergeil muidu oli alati praktika hea tasemel. Vastuseks ma sain airvitamine ning rumalad kommentaarid enda poole! Ning mis nüüd? Igal pool: SUPER, PAREIKO!
Kommentaar
-
vot mina ei ütle Pareikole ühtegi halba sõna, samas midagi liiga kiiduväärset ka nüüd meelde ei jää... Korralike tõrjeid tegi küll, aga midagi ekstraklassist ma ei märganudVõimalik, et mind on ära hellitatud sellega, et meil väravas koguaeg tipptase
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustOota, mis me nüüd peame sind nagu kiitma et oi kui tark ja tubli sa olid?
vaata Lätit ja Leedut, kus nad, ja kus me oleme... samamoodi tribüünil fännide vahel. Ei ole mingit kasvu ja arengut kui juhtkonnas istuvad samad näod mitmeid aastaid!Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustvot mina ei ütle Pareikole ühtegi halba sõna, samas midagi liiga kiiduväärset ka nüüd meelde ei jää... Korralike tõrjeid tegi küll, aga midagi ekstraklassist ma ei märganudVõimalik, et mind on ära hellitatud sellega, et meil väravas koguaeg tipptase
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustEi, mul on suht savi su kiitusest... asi on selles, et olete juba aastaid oma Operile ja Poomile laule laulnud, isegi siis, kui olid mängijaid paremas vormis jne.
vaata Lätit ja Leedut, kus nad, ja kus me oleme... samamoodi tribüünil fännide vahel. Ei ole mingit kasvu ja arengut kui juhtkonnas istuvad samad näod mitmeid aastaid!LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustSiin siis on tehtud Viikmäe kaitseks artikkel:
http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/843
Ründaja asi on väravaid lüüa.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust... Ründaja asi on väravaid lüüa.299195
Kommentaar
-
Kes on vastutav EJL-u poolt väljaantud mängukava koostamises?
Kui mängukavas võib veel andestada pilti Eesti-Türgi mängust, siis Armeenia koondise treeneriks türklane Fatih Terim kuulutada on juba päris provokatiivne ja igale armeenlasele, kelle esivanemaid nädalaga poolteist milli türklaste poolt maha notiti, ülimalt solvav.
Loodan, et mõned tsüklid Eesti Armeeniaga ühte alagruppi ei satu.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustLoodan, et mõned tsüklid Eesti Armeeniaga ühte alagruppi ei satu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustasi on selles, et olete juba aastaid oma Operile ja Poomile laule laulnud, isegi siis, kui olid mängijaid paremas vormis jne."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKes on vastutav EJL-u poolt väljaantud mängukava koostamises?
Kui mängukavas võib veel andestada pilti Eesti-Türgi mängust, siis Armeenia koondise treeneriks türklane Fatih Terim kuulutada on juba päris provokatiivne ja igale armeenlasele, kelle esivanemaid nädalaga poolteist milli türklaste poolt maha notiti, ülimalt solvav.
Loodan, et mõned tsüklid Eesti Armeeniaga ühte alagruppi ei satu.
... aga võib-olla Terim + Poulsen = Minasjan Vardar
299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustLisaks on Terim pildil kangesti Poulseni näoga ...
... aga võib-olla Terim + Poulsen = Minasjan Vardar
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar