Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
    Kusjuures ma hästi mäletan seda momenti, kui paar aastat tagasi, kui Poreiko mängis samas Tomis ma kirjutasin selles foorumis, miks teda ei kutsu koondisse? Vastuseks ma sain airvitamine ning rumalad kommentaarid enda poole! Ning mis nüüd? Igal pool: SUPER, PAREIKO!
    Las ma arvan. See juhtus sellel ajal, kui Pareiko oli koondise perse saatnud?

Kommentaar

Kusjuures ma hästi mäletan seda momenti, kui paar aastat tagasi, kui Poreiko mängis samas Tomis ma kirjutasin selles foorumis, miks teda ei kutsu koondisse? Tol hetkel Poom oli juba vanaks läinud, Kotenko alles hakkas oma tase näitama. Sergeil muidu oli alati praktika hea tasemel. Vastuseks ma sain airvitamine ning rumalad kommentaarid enda poole! Ning mis nüüd? Igal pool: SUPER, PAREIKO!
      Äkki nimetad need vennad kh, kes irivtasid? Need võibolla ammu foorumist kadunud.

Kommentaar

vot mina ei ütle Pareikole ühtegi halba sõna, samas midagi liiga kiiduväärset ka nüüd meelde ei jää... Korralike tõrjeid tegi küll, aga midagi ekstraklassist ma ei märganud Võimalik, et mind on ära hellitatud sellega, et meil väravas koguaeg tipptase
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
          Oota, mis me nüüd peame sind nagu kiitma et oi kui tark ja tubli sa olid?
          Ei, mul on suht savi su kiitusest... asi on selles, et olete juba aastaid oma Operile ja Poomile laule laulnud, isegi siis, kui olid mängijaid paremas vormis jne.

vaata Lätit ja Leedut, kus nad, ja kus me oleme... samamoodi tribüünil fännide vahel. Ei ole mingit kasvu ja arengut kui juhtkonnas istuvad samad näod mitmeid aastaid!
          Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
            vot mina ei ütle Pareikole ühtegi halba sõna, samas midagi liiga kiiduväärset ka nüüd meelde ei jää... Korralike tõrjeid tegi küll, aga midagi ekstraklassist ma ei märganud Võimalik, et mind on ära hellitatud sellega, et meil väravas koguaeg tipptase
            Ehh. Meil kõigil vedas väga, et talle pall iga kord sülle löödi.

Kommentaar

võta õhtused ravimid ära
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ei, mul on suht savi su kiitusest... asi on selles, et olete juba aastaid oma Operile ja Poomile laule laulnud, isegi siis, kui olid mängijaid paremas vormis jne.

vaata Lätit ja Leedut, kus nad, ja kus me oleme... samamoodi tribüünil fännide vahel. Ei ole mingit kasvu ja arengut kui juhtkonnas istuvad samad näod mitmeid aastaid!
                Võib olla kuna Oper ja Poom on ühed läbi aegade parimad Eesti mängijad kes on näidanud kõvat taset, üks lüües 35 väravat, teine aga näidates väga head tööd väravas siin ja välismaal. Ära tule siia niisama vinguma.
                LFC

Kommentaar

no see esimene save posti juurest, kui üks yanidest vajutas 20 pealt pommi , oli küll täiesti üle igasuguse pasa.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                    Siin siis on tehtud Viikmäe kaitseks artikkel:
                    http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/843
                    Tiidrik Nurme, Pavel Loskutov ja Erki Nool. Tõenäoliselt jookseks seal ees palju rohkem ja kiiremini ehk väsitaks ka vastaseid ja teeks pressingut.

Ründaja asi on väravaid lüüa.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      ... Ründaja asi on väravaid lüüa.
                      No selle lausega mängisid küll minu silmis oma jalgpallihüpereksperdi maine maha
                      299195

Kommentaar

Kes on vastutav EJL-u poolt väljaantud mängukava koostamises?

Kui mängukavas võib veel andestada pilti Eesti-Türgi mängust, siis Armeenia koondise treeneriks türklane Fatih Terim kuulutada on juba päris provokatiivne ja igale armeenlasele, kelle esivanemaid nädalaga poolteist milli türklaste poolt maha notiti, ülimalt solvav.

Loodan, et mõned tsüklid Eesti Armeeniaga ühte alagruppi ei satu.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          See oleks ka Pohlakule hea uudis.

Kommentaar

asi on selles, et olete juba aastaid oma Operile ja Poomile laule laulnud, isegi siis, kui olid mängijaid paremas vormis jne.
                            Nii? Kes on olnud Operist parem ja mis ajahetkel?
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                              Kes on vastutav EJL-u poolt väljaantud mängukava koostamises?

Kui mängukavas võib veel andestada pilti Eesti-Türgi mängust, siis Armeenia koondise treeneriks türklane Fatih Terim kuulutada on juba päris provokatiivne ja igale armeenlasele, kelle esivanemaid nädalaga poolteist milli türklaste poolt maha notiti, ülimalt solvav.

Lisaks on Terim pildil kangesti Poulseni näoga ...
                              ... aga võib-olla Terim + Poulsen = Minasjan Vardar
                              299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                                Lisaks on Terim pildil kangesti Poulseni näoga ...
                                ... aga võib-olla Terim + Poulsen = Minasjan Vardar
                                Poulsen oli ka selleks mänguks hundipassi saanud ...
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X