say no to the rasism .räägiks äkki sellest kui palju neil homosid võiks meeskonnas olla
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Ekvatoriaal-Guinea
Collapse
X
-
Muuseas ekvatoriaalginealaste rahvuskoondis, mängijad rahvuselt peamiselt fang'id, keda elab Ekvatoriaal-Gineas protsentuaalselt rohkem kui eestlasi Eestis, pole oma ajaloos veel pidanud ühtegi maavõistlust Euroopa riikide koondistega.
Riigis elanikke kõigest ca 600 000 ja hispaaniakeelne, mille tõttu ka paljud koondislased mängivad Hispaania liigades.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTännnnu, tead, et Su pärisisa on liivaneeger, homo, AIDSI haige venelane?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tännnu Vaata postitustSa oled päris sõna osav poiss ma vaatan,neti gängster!Aga tead et tegelt ikka pole küll!Ja kust otsast ma siis nüüd rasist olen?Selleks et ma ütlesin neeger?LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas Tännnu Vaata postitustJa kust otsast ma siis nüüd rasist olen?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Shermann Vaata postitustSellest otsast, et sa teed vahet, kas koondises on neegrid või valged.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Minu meelest kaNagu ma lugend olen on neil paar mängijat päris heades võistkondades teistest ei tea midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTüra te mölisete.
Arutage parem, mitu väravat need neegrid kõmmutavad
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustKas alati peavad vastased meile just väravaid lööma, lööme ikka ise? FIFA tabelis on nad 2 kohta tagapool, väga reaalne, et viik või heal võimalusel ka võit
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustIlmselt natukene vara veel ennustada, kuna eks näis, kes tol hetkel üldsegi rivis on. Aga no võitu peaks ikka lootma.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustNo, eks Rüütli unistab ikka võidust.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar