Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Ekvatoriaal-Guinea

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
    kas eesti vahetas poolajal särgid ära?, sest teisel poolel oli tavalised särgid(vähemalt voskol oli )
    kõigil olid tavalised.

Kommentaar

Eesti mängis poole teraga, aga rohkem polnud vajagi, kiita tahaks väravalööjaid muidugi, kuigi Zenjov alguses ei võtnud palli puhtalt, aga värav kaalub kõik. Mittelööjadest oli parim Vassiljev, kel olid väga teravad kauglöögid, kuigi nurgalöögid jätsid soovida. Tublid olid ka Kink ja Kruglov.
      Ekvatoriaal-Gineal pallilükkamistehnikat on, aga see on ka kõik.
      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Mulle meeldis täna Viikmäe väga, nii palju kui ta platsil olla sai. Suutis edukalt hoida palli ees, mis ongi tema üks tugevusi. Lisaks mängis meeskondlikult ja no see löödud värav polnud ka just "iga mees lööb sellise ära".
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Mulle meeldis täna Viikmäe väga, nii palju kui ta platsil olla sai. Suutis edukalt hoida palli ees, mis ongi tema üks tugevusi. Lisaks mängis meeskondlikult ja no see löödud värav polnud ka just "iga mees lööb sellise ära".
          Kõik kolm väravat üsna sarnased Mis siis saab, kui vastased ei lase meil enam väravavahi põrkega sööte anda ründajatele?

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
            mulle ääretult meeldis, kui hästi Puri mängu vahetusest sekkus.
            Millega see Puri siis hakkama sai? Minu arust oli ta teise poolaja halvim hoopis. Kui söödu sai, siis võttis rünnaku tempo maha, söötes palli tagasi kaitsjatele. Ja kui üritas kaitjsat ette võtta siis järgnes sellele kas pallikaotus või heal juhul nurgalöök. Eriti närvi ajas see, kui ta pallist mööda hüppas värava ees.

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
              Kõik kolm väravat üsna sarnased Mis siis saab, kui vastased ei lase meil enam väravavahi põrkega sööte anda ründajatele?
              Eks vastaste kaitseliini nüridus ja väravavahi nisanäpsus aitas muidugi väravatele kaasa. Selles mõttes on seda mängu üldse raske hinnata, see meenutas rohkem sellist tugevat treeningmängu kui tõsiseltvõetavat maavõistlust.

Aga no tore kui kordki kellestki ka klassivõrra paremad oleme.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kruglov FTW!
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

PALJU ÕNNE, EESTI!!! aitäh meestele ilusa sünnipäeva eest!
                  FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

Algselt postitas noname Vaata postitust
                    Millega see Puri siis hakkama sai? Minu arust oli ta teise poolaja halvim hoopis. Kui söödu sai, siis võttis rünnaku tempo maha, söötes palli tagasi kaitsjatele. Ja kui üritas kaitjsat ette võtta siis järgnes sellele kas pallikaotus või heal juhul nurgalöök. Eriti närvi ajas see, kui ta pallist mööda hüppas värava ees.
                    cmon nüüd sa küll veidi liialdad. Need paar korda kui ta jah hoo maha võttis oligi umbes selline olukord, et targem kindlas eduseisus tagasi sööta ja rahulikult võtta, kui äärt mööda pea ees kitsas kohas meeste vahel edasi tuisata. Nii mõnigi kord võttis vastase hästi ette, teenides nurgalöögi ja tsenderdades paar korda hästi väravale ja minu arust pallikaotusi ta nüüd küll eriti ei teinud. Kui see värava esiine olukord välja arvata, oli ta suhteliselt hea imo täna.

Kommentaar

Algselt postitas noname Vaata postitust
                      Poolaja alguses mängis täitsa hästi ju, lõpp vajus jah selliseks. Endale meeldis kõige rohkem Kruglov, Zenjov oli seekord enda kohta suhteliselt kehv.

Kommentaar

Eesti oli tubli, aga keskväljal ei ole endiselt ehitajat. Vassiljev on liiga ründava suunitlusega, Dmitrijev jälle liiga kaitseva suunitlusega. Vunk ei ole playmaker. I poolajal oli selgelt näha, kuidas poolkaitse (ääred+keskväli) tõusis pea, et sama kõrgele kui ründajad ise, siis kui pall oli kaitseliinil.

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                        Kui aga Viikmäe lähebki seekord platsile, siis sisetunne millegipärast ütleb, et ta suudab fänne väravaga üllatada. Ei tea miks selline tunne, aga eks näis.

Kommentaar

Sellisel mängul 2000+ veel mõned pealtvaatajad, täielik hämming!?

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
                            cmon nüüd sa küll veidi liialdad. Need paar korda kui ta jah hoo maha võttis oligi umbes selline olukord, et targem kindlas eduseisus tagasi sööta ja rahulikult võtta, kui äärt mööda pea ees kitsas kohas meeste vahel edasi tuisata. Nii mõnigi kord võttis vastase hästi ette, teenides nurgalöögi ja tsenderdades paar korda hästi väravale ja minu arust pallikaotusi ta nüüd küll eriti ei teinud. Kui see värava esiine olukord välja arvata, oli ta suhteliselt hea imo täna.
                            nojh paar head tsenderdust/söötu andis ta tõesti, kuid samas eks täna andsid kõik paar head tsenderdust või söötu.(v.a. Vassiljev teisel poolajal kus ta 3 ebaõnnestunud tsenderdust järjest andis)

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              Sellisel mängul 2000+ veel mõned pealtvaatajad, täielik hämming!?
                              shokiseisund. kriis?
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Vosko vallatu hundiratas oli üks parimaid..

Kommentaar

Working...
                                X