Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vahetused:
u 25 min. Reim <-> Dmitrijev
Kink <-> Puri
Oper <-> Zenjov
Kruglov <-> Purje
Vassiljev <-> Voskoboinikov (see siis juhul kui minnakse üle selgelt 442le ja püütakse enam kaitsta ja kontratega midagi ära teha)
kooseisus ja mõtteis väiksed ekperimendid sees. tahaks oma silmaga näha kuidas saab hakkama Teniste. Kruglovi tasuks proovida veel enam äärepoolikus, kus ta ka viimasel ajal enam oma klubi eest mänginud. Oper ja Purje ilmselt ei suuda veel tervet kohtumist täiega mängida oma hiljutiste vigastuste tõttu. Voskot ja Viikmäed ma hetkel ei mängitaks, kuna pole nad viimasel ajal hiilanud. Voskot võib muidugi vaja minna sõltuvalt taktikast. Minagi prooviksin koondises taas targetmanina Neemelot, eelkõige just mõnes sõpruskohtumises, et näha millised mehe hetkevõimed praegu täpselt on. Posti ma veel koondisesse kutsuma ei kipuks, kuigi mõnes vähematähtsas sõpruskohtumises võiks teda täiesti proovida - sama jutt mis Neemelo puhulgi.
Kui aga Viikmäe lähebki seekord platsile, siis sisetunne millegipärast ütleb, et ta suudab fänne väravaga üllatada. Ei tea miks selline tunne, aga eks näis.
EDIT: Praegu hakkas alles silma, et Lindpere Ekvatoriaal-Guinea vastu ei mängi.
väga kahtlen selles. Kristali lahkumismängul mängis ta näiteks mingi 20 minutit. ma ei usu, et Reim oleks füüsiliselt nii vormis, et koondise eest 90 min. mängida. Poom vbla küll, ent siiski tundub see kahtlane.
väga kahtlen selles. Kristali lahkumismängul mängis ta näiteks mingi 20 minutit. ma ei usu, et Reim oleks füüsiliselt nii vormis, et koondise eest 90 min. mängida. Poom vbla küll, ent siiski tundub see kahtlane.
Sa juba jõudsid kommenteerida, kui ma samal ajal kontrollisin ja postituse maha võtsin Aga ühe poolaja venitab Reim ikka välja.
Mind huvitaks selle koosseisu juures:
Kui mina oleksin treener ja ei tohiks Rüütli poolt algkoosseisu pakutud mängijaid panna, siis oleks koosseis selline:
Kommentaar