320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    See rahvuse teema ajab tõesti sitta keema,kui mees on Eestis sündinud ja Eesti keelne,eesti meelne siis ei tohiks mingit küsimust tekkidagi ,et kas mees sobib koondisesse või ei,olgu tegemist kasvõi Amazonase pärismaalase järeletulijatega
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

    Kommentaar


      Portugali lehtede hinnagul oli plussi poolel Beto ja Elisha mäng, miinuse poolel juba neljas nullimäng. kohtunikega oldi rahul. üldine järeldus, et mõtetega oldi juba puhkusel ...
      pärast sellist mängu olid hinded mängijatele vahemikus 3 kuni 6.

      Kommentaar


        Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        ok, panen siia paar linki

        kaotatud aeg

        kuidas mängis Eesti

        hinded Portugali mängijatele

        ja mida arvas asjast Queiroz

        ei viitsi eriti tõlkida, et kasutage mingit googli tõlget vms. loodetavasti saate aru. üldjoontes sitt tulemus. ainus positiivne asi, et 2 uut mängijat olid kobedad.

        selle Queirozi vallandamisega on see jama, et loll leping on tehtud, kus kompensatsiooniks tuleb laduda kõva summa. niivõrd sinisilmselt tehti mehega leping.

        Kui õieti aru saan siis peeti ohtlikuks Purjet,Zenjovi ning Voskot ning kaitsestalaks Piirojat kes pani seal edinho paika

        Kommentaar


          Portugal jättis eile tõesti nigela mulje, eriti teisel poolajal. Paistis selgelt silma, et ega see mäng neile nüüd üleliia korda ei lähe. Ma ei imesta, et neil MM-ile pääsemisega suuri raskusi. Osa platsil käinud mängijaid olid ikka sügavalt keskpärased.
          Eesti mulle meeldis. Mängupilt on ikka hoopis teine kui eelmisel aastal. Ilmselt saadi laupäevasest üleolekust ka enesekindlust kuhjaga kaasa. Ei näinud aukartust vastase ees.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

            Vladimir Voskoboinikov lalalaa
            Vladimir Voskoboinikov laaaa la la la laaaaa
            (kuum beib rannavees viisil)

            (kui mind kuskil näete võin ette laulda )


            ________________________

            õhtulehe piltide kompunnimine:

            jokers to the right
            clowns to the left of me

            Kommentaar


              Kohtunikud tavapärased taanlased. Seal lastaksegi platsil maadelda oluliselt rohkem kui siin.

              Kommentaar


                haha vosko ikkagi sai oma nani särgi kätte(ta oli ainuke kes särki vahetas) :d
                Madridista

                Kommentaar


                  Super mäng Eesti koondise poolt. Kõik said väga hästi hakkama. See, et väravat ei löödud, pole minu arvates midagi hullu. Ja need, kes väidavad, et realiseerimisega on probleeme, mõelgu natukene mõne päeva tagusele 3:0 võidule ning üleüldse juba olnud mängudele. Üle pika aja mäng, kus väravat ei löödud ning kohe on juba probleeme? Hea on see, et meil oli võimalusi. Mõned aastad tagasi polnud erilisi võimalusigi selliste koondiste vastu ning ei oleks tol hetkel uskunud ka, et hakatakse lükkama söötu nii nagu tehti eile Portugali vastu. Ja veel koondise koha pealt - need, kes ajavad seda eestlaste venelaste jama võiksid tõepoolest selle koha pealt küll oma näpud klaviatuurist eemale hoida. Tegu on meie enda rahvuskoondisega, kõik koondise mängijad tahavad ja mängivad auga Eesti eest. Pole vahet, kas nende juured on Venemaalt või Eestist. Kõik nad on Eesti kodanikud. Minu arust on see rahvuse teema jutt häbistav ning solvab kogu Eesti jalgapallikoondist.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Millal tuli Eesti mängu pööre ja pääseti surve alt? Siis, kui mängu sekkus teine ründaja. Seni jooksis Zenjov suht tühja. Peaks olema mõtteainet mõneks ajaks.
                    4-3-3 või 4-5-1 taktika nõuaks äärtele tohutu töövõimega mängijaid, kes suudaks 90 minutit joosta edasi-tagasi, teha musta tööd ning jõuaks kiiresti üksikule ründajale appi. Praegusel hetkel Eestil nö oma Dirk Käute pole ja nii nägigi ründemäng sellel hetkel üsna mannetu välja. 4-4-2 FTW!

                    Kommentaar


                      Hea ja kena esitus Eesti poolt.Viiki lootsin ja see tuli kah.See,et Eesti sellise partii esitab...oli meeldiv boonus.Samas vaimus edasi ainult poisid!

                      Kommentaar


                        Milline ilus õhtu! Poisid võitlesid nagu lõvid. Ei mingit halastust ega aukartust vastaste ees. Nii tuleb mängida kõikidega iga mäng ja unustada ära laused "me ei saa" või "nemad on paremad/tugevamad". Parem kaotada võideldes, kui lihtsalt 90' platsil aega veeta. Portugali vv tegi eile väga ilusa mängu. Aga mis siis kui tal oleks kehv päev olnud?

                        Kommentaar


                          Edinho 4

                          Valmisolekut ja võimet võidelda ja veidi rohkem.On mõrvar.

                          Mida see peaks tähendama?
                          Fan of Manchester United and FC Barcelona.

                          Kommentaar


                            Mulle väga meeldis hümni esitus see kord. Kõik muu on öeldud, kesa on loh.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                            Kommentaar


                              Olen täiesti päri! RAM võiks kasvõi igakord laulda hümni! Nii tekib hümni laulmisest ikka ülev hetk! Jäägu need katsetamised ja pedofiilidest lauljad ajalukku!

                              Kommentaar


                                pole näinud siiani ühtegi põhjendust kostja debiilsetele korneritele... mis krdi pask see on juba 2 mängu järjest... umbes 10 kornerit on lihtselt perse keeratud kuna korner kukub juba kastijoone juures maha.. kas see on taotluslik??? rahvusvahelisel tasemel ikka lausidiootsus niimoodi väravavõimalusi tuulde loopida

                                Kommentaar

                                Working...
                                X