sellise koondisega said eestlased päris hästi hakama, algkoosseisu vaadates ootasin tglt ullemat tulemust, nii umbes nagu bosniaga. kuid võta näpust, arvasin valesti järjekordselt. penaltiolukorda ei näinud ja sellega siis kaotus tuligi. mis seal siis toimus?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Wales-Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas almar Vaata postitustsellise koondisega said eestlased päris hästi hakama, algkoosseisu vaadates ootasin tglt ullemat tulemust, nii umbes nagu bosniaga. kuid võta näpust, arvasin valesti järjekordselt. penaltiolukorda ei näinud ja sellega siis kaotus tuligi. mis seal siis toimus?
Kommentaar
-
Algselt postitas almar Vaata postitustsellise koondisega said eestlased päris hästi hakama, algkoosseisu vaadates ootasin tglt ullemat tulemust, nii umbes nagu bosniaga. kuid võta näpust, arvasin valesti järjekordselt. penaltiolukorda ei näinud ja sellega siis kaotus tuligi. mis seal siis toimus?
Kommentaar
-
Algselt postitas almar Vaata postitustpenaltiolukorda ei näinud ja sellega siis kaotus tuligi. mis seal siis toimus?
Ainuüksi selle vile pärast tegi kohtunik ääretult viletsa partii. Kui sa kindel pole, siis tra ära törtsuta oma vilega. Kindlasti mängis siinkohal rolli ka see, et tegu oli kodupubliku ees mängiva Walesiga. Eestile poleks seda penaltit samas olukorras antud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Selles mängus oli tähelepanuväärne ka see ,et mängu said kõik kolm omaaegset Eesti jalgpalli imelast Tartu SK-10- st ehk vennad Purid ja Teniste.
Kui Sander Puri on koondise särgis juba mänginud siis vend Eino tegi tebüüdi. Taio Teniste on ennem mänginud. Silma torkas ,et kõige parema esituse neist tegigi viimati nimetatu. Sander Puri mäng oli nagu alati ,suht veatud ja täpsed söödud aga puudub julgus vastasest mööda mängida. Sander on kaitses hästi agressivne ,kuid kohati ka liiga vea piiril mängiv. Eino oli mängu alguses ilmselt närvis ,mis on ka loomulik esimese mängu kohta ja kaotas selle tõttu mitu palli ja kahevõitlust.
Kui mõni aeg tagasi olin kindel ,et Sass Puri pühib peatselt kodumaa tolmu jalgelt siis nüüd arvan ,et esimesena lahkub mainitud kolmikust hoopis Taio Teniste ,kelle mäng oli tõesti silmatorkav , ka inglastest kommentaatorid tunnustasid tema mängu ja vanust.
Ühes asjas olen ma ka iseendaga väga rahul ,kuna mitu,mitu aastat tagasi ennustasin ja olin eneses kindel ,et kõik kolm poissi saavad kunagi Eesti koondisesse ja nüüd see ka sündis.
Jõudu ja õnne neile kõigile edaspidiseks.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustNo kurat küll, kas siis Murcia-Eesti polnud koondisemäng??
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustLoomulikult mitte. Murcia mängis Floraga ,kes samal ajal testis teiste klubide mängijaid
Kommentaar
-
Algselt postitas RantZ Vaata postitustAmetlik mäng ei olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar