Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2024. aasta EM Eestisse ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Lugesin. Aga kas sa oskad öelda, mida teeks ülikool või spordikool taolise hiigelstaadioniga? Pohlak paraku seda ei öelnud.
    Miks sa kahtled selles, et see kasutust ei leia? Väga fantastiliseks näiteks on ju meie Saku Suurhall! Sellega teenitakse ju korralikku kasumit iga aasta ning see on pidavas kasutuses ju, seetottu kuluks veel üks sisehall kindlati marjaks ära voi mis te arvate?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
      Miks sa kahtled selles, et see kasutust ei leia? Väga fantastiliseks näiteks on ju meie Saku Suurhall! Sellega teenitakse ju korralikku kasumit iga aasta ning see on pidavas kasutuses ju, seetottu kuluks veel üks sisehall kindlati marjaks ära voi mis te arvate?
      Kasutust leiab kindlasti, aga selle kõige juures on üks aga: kus leiame sellise raha, et seda ehitada?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
        Lugesin. Aga kas sa oskad öelda, mida teeks ülikool või spordikool taolise hiigelstaadioniga? Pohlak paraku seda ei öelnud.
        Eestis on igasuguseid halle ja staadioneid vaja, ja kasutust leiaks see kohe kindlasti.

Kommentaar

meie Saku Suurhall! Sellega teenitakse ju korralikku kasumit iga aasta
          veel 2005 oli suurhall kahjumis, alles aasta hiljem hakkas see kasumit tootma,
          nüüd paistab jälle kusi majas olevat

Algselt postitas zip Vaata postitust
          kasutust leiaks see kohe kindlasti.
          'kasutust' leiaks staadion ka koertejalutusplatsina, aga nii,
          nö tasuta pääsmeid jaotades, ei ole võimalik seda ülal pidada
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Korralikuks kasumiks on seda raske nimetada. 2005: Magusatööstur ja raudteeomanik ostsid kahjumis Saku suurhalli 2009: Saku Suurhallil on kogunenud 70 miljonit krooni kahjumit

Fantastiline, nagu sa ütlesid.

EDIT: vaikiv mees jõudis ette. Aga vähemalt pole artiklid samad
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              Korralikuks kasumiks on seda raske nimetada. 2005: Magusatööstur ja raudteeomanik ostsid kahjumis Saku suurhalli 2009: Saku Suurhallil on kogunenud 70 miljonit krooni kahjumit

Fantastiline, nagu sa ütlesid.

EDIT: vaikiv mees jõudis ette. Aga vähemalt pole artiklid samad

Te vist ei saanud minu sarkasmile pihta

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                Kasutust leiab kindlasti, aga selle kõige juures on üks aga: kus leiame sellise raha, et seda ehitada?
                No selle raha leiame me ju läbi struktuurfondide (või kurat teab, mis UEFA toetuste jne kaudu) Euroliidu maksumaksja taskust, ega me siis ise ei pea seda omast taskust maksma. 1,5 staadioni ja sellega kaasneva ehitamine võiks olla parasjagu selleks suurprojektiks, mis lisaks hunnikule eurorahale võimaldab ka kõik meie töötud ehitajad mitmeks aastaks tööle rakendada... ilmselgelt on Pohlakul geniaalne plaan, kuidas Eesti masust päästa... (Ja ma polegi seda öeldes teab mis irooniline.)

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
                  No selle raha leiame me ju läbi struktuurfondide (või kurat teab, mis UEFA toetuste jne kaudu) Euroliidu maksumaksja taskust, ega me siis ise ei pea seda omast taskust maksma. 1,5 staadioni ja sellega kaasneva ehitamine võiks olla parasjagu selleks suurprojektiks, mis lisaks hunnikule eurorahale võimaldab ka kõik meie töötud ehitajad mitmeks aastaks tööle rakendada... ilmselgelt on Pohlakul geniaalne plaan, kuidas Eesti masust päästa... (Ja ma polegi seda öeldes teab mis irooniline.)
                  No, kui nii saab siis tuleb asi käima lükata!

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

Ise aga olen ka selle filosoofia pooldaja, et tuleb seada suuri eesmärke. Võib olla küll peaeesmärki ei saavutagi, ent püüdlustega selle poole jõuab juba väga palju ära teha. 15 aastat ka piisavalt aega veel arenguks.
                    Just nimelt! Kui suurelt ei mõtle, siis midagi väga ei saavuta ka. Eelistaks keegi teist, et aasta 2024 eesmärgiks oleks pelgalt koondis maailma 60 parema sekka tuua? Isegi kui saavutatakse hoopis mõne suurema noorte või naisteturniiri korraldamine, võib Eestiga väga rahule jääda. Võrdlusena lisaks, et kuuldavasti oli 15 aastat tagasi Eesti liitumine NATO või EL-iga ka üsna utoopiline...

Selge on see, et jalgpallikultuuri meil 2024. aastaks veel ei teki - selleks peaks oluline osa Eesti rahvastikust tundma, et mingi konkreetne klubi on osa tema identiteedist. Ja see sõltub paraku (ka) sellest, millele/kellele vastanduda saab, mis kasvõi integratsioonile vist kõige etemini ei mõjuks. Teemaväliselt küll, aga oleks huvitav kuulda arvamusi, kuidas saaks jalgpall etemini osaks eestlaste identiteedist?

Lisaks veel kokkuvõtvalt, et senised 15 aastat on (minu hinnangu järgi) jalgpalli vundamenti üsna hoolsalt laotud ja Pohlak brigadirina ilmselt võib ennustada, millist maja on lootust selle vundamendi peale ehitada.
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

[QUOTE=Aadu&co;1044681]
                      ......Sa samuti arvad, et holokausti ei toimunud ja ameeriklased ei käinud kuul jne?

Hmmm.. tekib küsimus mis see holocausti etamine siia teemasse puutus?
                      Eel kirjutaja mu meelest ei maininud küll seda kordagi.
                      Sest ta ajas sellist mottetut vandenou ila, umbes nagu, et maailmamajanduse languse pohjustasid ameerika juudid, et siis koik kokku osta jne... (palun paar näidet, sellest mida on ostetud siis) Sellepärast küsisingi, kas ta usub holokausti ja kuul käimist nagu muud sellised inimesed, kes seda juttu ajavad

Kui on veel küsimusi siis palun küsige. Olen vapper foorumisodalane ja alati valmis postitama.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                        Vot see ongi elu... internett.
                        Ja mis sina siin teed siis kell 2 öösel!?

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Mööda. Kohe pärast iseseisvuse taastamist hakati EU ja NATO poole pürgima. Skeptikuid muidugi leidus. Ma olen ka euroskeptik, aga mitte selles mõttes, et ma oleks kunagi kahelnud, et meid EU-sse vastu võetakse, vaid pigem mul puudub usk EU kasutegurisse. Vabandust offtopicu pärast, aga mul on väiksem sünniaasta kui Sul.

Kõigepealt Sa räägid, et 15 aastat tagasi (s.t. 10 aastat enne liikmeks saamist) oli EU ja NATO meie jaoks utoopia, ent sai tegelikkuseks, seega miks mitte unistada eks? Ning nüüd räägid, et 15 järgneva aasta jooksul kindlasti mingisugust jalgpallikultuuri ei teki. Mina küll loodan, et aasta-aastalt tuleb rohkem inimesi väljaku äärde kaasa elama ning see kasv on eksponentsiaalne.
                          Miks mööda? Ajalises mõttes on EU/NATO poole pürgimise aeg ja EM-i korraldamise poole pürgimise periood (e. alates eelmisest aastast, mil ma seda ideed esmakordselt kuulsin) umbes võrdsed.

Jalgpallikultuuri puhul pidasin silmas seda, et see tõesti oluliseks osaks eestlaste identiteedist saab, et Eestitki n-ö jalgpalliriigiks peetakse (nagu nt. Leedut korvpalliriigiks). Ja muidugi võib selle ideaaliks võtta 15 aasta plaanis.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            Muuseas, kuidas saaks tegelasi Nohik ja Allarn ignoreerida, et nende postitused enam mu monitori ei kahjustaks?
                            Kes see sul seda sitta siis lugeda käseb? Pane silmad kinni ja ketra edasi.

Kommentaar

Mõned mehed siin elavad mingis täielikus fantaasiamaailmas. Mis see siis ära ei ole- ehitame EMiks hiigelstaadioni (tegelt isegi kaks, kuna Lilleküla stata tribüüne oleks kah vaja kolmekordistada) ja küll hiljem sellele kasutust leiame, anname mõnele spordiklubile või ülikoolile.
                              Ainult, et mõnedele küsimustele miskipärast vastama ei kiputa. No mida see staadioni omanik oma kolossiga ikkagi peale EMi peale hakkaks. Okei- lapsed treeniksid, täiskasvanud ka, vahel isegi võisteldakse - aga kas selle jaoks on ikka vaja 30 000 mahutavat staadionit?
                              Omaette küsimus on ka see, palju taoline aastaringselt kasutatava hiigelstaadioni ülevalpidamine maksma läheks, milline papp ainuüksi kütteks läheks? Milline ülikool või spordiklubi selle kinni suudaks maksta?
                              Selge see, et suurelt tuleb mõelda aga samas tasuks ka reaalsuse ja terve mõistuse piiridesse jääda.

Kommentaar

Selleks et rohkem inimesi jalgpalli vaatamas käiks oleks vaja välja valida selline asi nagu rahvussport, paljudes riikides on nii tehtud et valitakse sport millale kõige rohkem pühendutakse ja panustatakse. Nt. 1. jalgpall 2. korvpall jne. Lihtsalt meil on selline arvamus et me oleme nagu nii kõikides alades juba väga head ja et küll tulevik on veel parem aga see on vale.

Kommentaar

Working...
                                X