Pole head ilma halvata. Rüütli on meeskonna pannud mängima muljetavaldavat söödumängu, mille tulemusena on resultatiivsus pärs hea. Belglastele 2, türklastele 2, loodetavasti vähemalt sama palju hispaanlastele. Paraku on kõige selle kõrval kaitsemäng absoluutselt ära vajunud, 2.7 väravat mängus on ilmselgelt palju. Hädasti oleks vaja teist Piirojat kaitseliini, kes suudab võidelda ja ei keera sitta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
türgi-eesti
Collapse
X
-
Metsa küll . Suht lollid väravad kõik. Aga no ausalt öelda, kui türgi oma pressi peale pani, siis polnud ikka mitte midagi Eestil teha, ainult oma trahvikastis passida ja järgmist väravat oodata. Aga nojah, hea ,et meie jälle 2 sisse lõime ja tegime neil elu vähemalt natukenegi närvilisemaks.
Eesti poolelt mängu parim kindlalt piiroja. Paikas teiste sitta ja hüppas igale pallile ennast salgavalt ette. Nüüd peaks leping kah tulema vist.
Kommentaar
-
Kuule, pane oma sittu suu kinni sittakott////////////Algselt postitas budulojus Vaata postitustKaljuveer astub varsti keskerakonda kuna ajab samasugust ila nagu see esikommunist
Kommentaar
-
Tsau Ets!!Algselt postitas Andrer Vaata postitustKuule, pane oma sittu suu kinni sittakott////////////
Kommentaar
-
Mehhanisaator
KAs see on siis siun arvates normaalne mis juttu ajab Kaljuveer?Algselt postitas Andrer Vaata postitustKuule, pane oma sittu suu kinni sittakott////////////
Kommentaar
-
Esiteks Mehhanisaator ja mingi teine tüüp, kes sõimasid Eesti kaitsjaid homodeks ja pedekateks pooge end palun üles. Ma ei väida, et kaitse oleks olnud hea. Ainuke vend, kes ülesannete kõrgusel oli, oli täna kaitsjatest Piiroja, kuid kurat oma mehi selliste sõnadega sõimata on ilmselgelt liig. Hälvikud. Ja veel leian, et võib julgelt väita seda, et Eesti jalgpall on ikka suure arengu teinud. Vaevalt, et keegi oleks pakkunud mõni aeg tagasi seda, et Eesti Türgile nende kodus kaks ära koputab. Mängu parimad minu arvates Vassiljev ja Kruglov.
Kommentaar
-
Kuidas Eesti TEGELT Türgiga aasta eest viigi tegi!
kokkulepe mäng
kui nüüd natuke huumoriga öelda.
http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
KloonigeAlgselt postitas Shermann Vaata postitustPole head ilma halvata. Rüütli on meeskonna pannud mängima muljetavaldavat söödumängu, mille tulemusena on resultatiivsus pärs hea. Belglastele 2, türklastele 2, loodetavasti vähemalt sama palju hispaanlastele. Paraku on kõige selle kõrval kaitsemäng absoluutselt ära vajunud, 2.7 väravat mängus on ilmselgelt palju. Hädasti oleks vaja teist Piirojat kaitseliini, kes suudab võidelda ja ei keera sitta.
123
Kommentaar
-
Kas Sa mitte vahepeal Rüütlit ei vihanud ning teda välja vahetada ei soovinud?Algselt postitas Shermann Vaata postitustRüütli on meeskonna pannud mängima muljetavaldavat söödumänguThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Millal ma nüüd niijõudsin ütelda?Algselt postitas allarn Vaata postitustEsiteks Mehhanisaator ja mingi teine tüüp, kes sõimasid Eesti kaitsjaid homodeks ja pedekateks pooge end palun üles. Ma ei väida, et kaitse oleks olnud hea. Ainuke vend, kes ülesannete kõrgusel oli, oli täna kaitsjatest Piiroja, kuid kurat oma mehi selliste sõnadega sõimata on ilmselgelt liig. Hälvikud. Ja veel leian, et võib julgelt väita seda, et Eesti jalgpall on ikka suure arengu teinud. Vaevalt, et keegi oleks pakkunud mõni aeg tagasi seda, et Eesti Türgile nende kodus kaks ära koputab. Mängu parimad minu arvates Vassiljev ja Kruglov.
Kommentaar
-
Klavan,Jääger ja Pareiko keerasid suht suure sita kokku. Jääger on juba ammusest ajast koondises stabiilselt sitt olnud, ja oleks vaja hakata uut meest lihvima tema asemele. Järgmises mängus loodan ka Londakut näha väravas.
Tegelikult vahepeal kulges sööt ikka väga kenasti ja tänu ilusatele kombinatsioonidele sündisid ka need väravad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMillal ma nüüd niijõudsin ütelda?
Vastus su küsimusele.
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKuradi pedekad, ku irünnet on siis kaitse on ikka suur ümmargune null:SAlgselt postitas kala2 Vaata postitusttra kaitses on totaalsed homod rsk, mingu munnnniiii...
Kommentaar
-
Too üks konkreetne näide.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas Sa mitte vahepeal Rüütlit ei vihanud ning teda välja vahetada ei soovinud?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ma ei suunanud seda kaitsjatele või mitte ühelegi mängijale, vaid lihtsalt hetke emotsioonist, kogu meeskonna töö kohta.Algselt postitas allarn Vaata postitustVastus su küsimusele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar