Selgelt oli näha, et keskväljal ei suudetud türklasi pidurdada ning lasti nad liiga kergelt meie trahvi kasti juurde kombineerima. Eespool korra juba mainit, et Sander Puri oli platsilt puudu. Arvestades tema häid esitusi enne vigastada saamist, siis oleks tema osalusel mängu pilt võinud olla hoopis teine. Ilmselgelt on ta praegu koondise keskvälja liider ja tema puudumisel pallihoidmisprotsent väiksem.
p.s. neile, kes mängu ajal siin foorumis kommivad soovitan ma kuhugi jutukasse kolida. täidate mitu lehekülge ära mitte midagi ütleva jutuga.
p.s. neile, kes mängu ajal siin foorumis kommivad soovitan ma kuhugi jutukasse kolida. täidate mitu lehekülge ära mitte midagi ütleva jutuga.
kaua on seda teinud türgi, millised on nende traditsioonid, ma nagu ei liigitaks Eestit kohe Türgi, Hispaania, vms jalgpalliriigiga ühele pulgale, nagu tulemused näitavad, kui on asi punktidele, siis ollakse üle. Aga eks oktoobris kodumängudes on näha, kui suur on meie vahe Belgiaga, või Bosniaga, mäng bosnias oli läbikukkumine, krahh, mida ei lubataks kodus kunagi.
Kommentaar