Algselt postitas Zlatan
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
türgi-eesti
Collapse
X
-
"Turkey were breathing even easier when Sercan Yıldırım turned in after Pareiko had parried, but early in the second half the game was back in the balance when Andres Oper made it 2-2 from long range."
tundub et teise värava lõi OPER!
vapsjee kuidas uefa ametlik koduleht mind üllatab..
jumala eest ärge laskuge etv spordtoimetuse tasemele!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Jah, läksime juhtima. Jah, tulime kaotusseisust välja ja viigistasime. Julgeks väita, et nende kahe aspektiga saavad tänase (nüüd küll juba eilse) mängu positiivsed elemendid ka lõpu.
Nagu Martin juba eelnevalt mainis, siis suur väljak oli meie meestele surm - türklastel oli tohutult ruumi ja nad oskasid seda kasutada. Suurepärased äärevahetused, ilusad ühepuutesöödud, tasemel individuaalne meisterlikkus ning mis kohati ehk kõige rohkem hämmastas oli see, et türklased olid meie meeste kõrval nagu Usain Bolt vs Argo Goldberg.
Mäng oli ikka väga sitt ning millegi erilisega ei paistnud keegi silma. Kui, siis ainult negatiivse poole pealt. Kahjuks.
Lõime kaks väravat, juhei! Türklased lõid neli, fakk.
Ei olnud just väga ammu need ajad, kui Eesti koondist tunti tugeva ja distsiplineeritud kaitse poolest, kuid nüüdseks on sellest alles jäänud mannetu läbisõiduhoov ühe positiivse erandiga.
Jääger ja Bärengrub on minu arvates vähemalt koondise tasemel (pole neid klubi eest mängimas näinud) olnud stabiilselt sitad ning Klavan ei ole samuti viimasel ajal just väga enesekindel näinud. See, kuidas Arda ta enne teist väravat kohvile viis.. ja see mees mängib Meistrite Liigas..
Üldjuhul mulle negatiivsus ei meeldi, aga minuarust täna küll midagi väga postiivset polnud.
Ahjaa, ootan juba, millal tuleb kesa oma halaga, et vaadake, väravalööjad on Voskoboinikov ja Vassiljev - Eesti koondis, my ass!
Kommentaar
-
Vomps on täiskasvanuks saamisega väga kriitiliseks muutunud. Igatahes olen mina nõus sinuga.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
jutt igati 6ige sul...aga kas jalgpalli väljakud ei ole siis standard m66tudega? mis moodi saavd olla suuremad ja väiksemad väljakud...Algselt postitas 17 Vaata postitustJah, läksime juhtima. Jah, tulime kaotusseisust välja ja viigistasime. Julgeks väita, et nende kahe aspektiga saavad tänase (nüüd küll juba eilse) mängu positiivsed elemendid ka lõpu.
Nagu Martin juba eelnevalt mainis, siis suur väljak oli meie meestele surm - türklastel oli tohutult ruumi ja nad oskasid seda kasutada. Suurepärased äärevahetused, ilusad ühepuutesöödud, tasemel individuaalne meisterlikkus ning mis kohati ehk kõige rohkem hämmastas oli see, et türklased olid meie meeste kõrval nagu Usain Bolt vs Argo Goldberg.
Mäng oli ikka väga sitt ning millegi erilisega ei paistnud keegi silma. Kui, siis ainult negatiivse poole pealt. Kahjuks.
Lõime kaks väravat, juhei! Türklased lõid neli, fakk.
Ei olnud just väga ammu need ajad, kui Eesti koondist tunti tugeva ja distsiplineeritud kaitse poolest, kuid nüüdseks on sellest alles jäänud mannetu läbisõiduhoov ühe positiivse erandiga.
Jääger ja Bärengrub on minu arvates vähemalt koondise tasemel (pole neid klubi eest mängimas näinud) olnud stabiilselt sitad ning Klavan ei ole samuti viimasel ajal just väga enesekindel näinud. See, kuidas Arda ta enne teist väravat kohvile viis.. ja see mees mängib Meistrite Liigas..
Üldjuhul mulle negatiivsus ei meeldi, aga minuarust täna küll midagi väga postiivset polnud.
Ahjaa, ootan juba, millal tuleb kesa oma halaga, et vaadake, väravalööjad on Voskoboinikov ja Vassiljev - Eesti koondis, my ass!
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustjutt igati 6ige sul...aga kas jalgpalli väljakud ei ole siis standard m66tudega? mis moodi saavd olla suuremad ja väiksemad väljakud...
aga palun
Kommentaar
-
nagu vanad mutid saunas olevat öelnud, olevat parim kaitse rünnak. Kuidas sa aga ründad, kui sa seda ei praktiseeri?
Kui Rüütli eesmärk on minna rünnakule poistega Sparta vastu, et seeläbi tugevamaks saada, siis ei näe ma selles midagi halba - tegutsetakse ikkagi trennipoiste tuleviku nimel.
Ja kui siis illusoonid (distsipliin antud hetkel), korstnasse kirjutatakse on illusionistid pühaviha täis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Aga teeks parem nii, et annaks Rüütlile kinga, vahetaks terve selle kaitseliini välja (võibolla kõik peale Piiroja) ja ärme Operit enam Hiinast koondisse kutsu. Ma arvan, et siis mängiks koondis kolm korda paremini ja võidaks Türgi laadseid meeskondi vähemalt 3 väravalise eduga. Ahjaa, kuna Vosko komistas täna palli otsa, siis võiks ta aasta kõige paremaks Eesti jalgpalluriks valida!
PS! Tunkai on tõepoolest korrektne variant nime hääldamiseks. Kõik, kes vastu vaidlevad, ajavad lolli juttu!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPole ammu midagi nii kurba näinud. Taseme ja tehnika vahe oli masendav. Lilleküla on vist ikka nii kitsas kohta, et seal saab liiva ja tiheda kaitsega vastaste tehnilisuse ära tappa. Kui väljak on aga lai, siis on kõik perses.
Vastane askeldab ja söödab, nagu ise tahab. Eestlane ei suuda aga isegi viie meetri kaugusel seisvat kaaslast leida.
Omamoodi kummaline oli seegi, et ansamblist välja kukkunud Jääger ja Klavan peaks nagu ühed paremad olema oma klubide järgi. Teistelt ei annagi ju loota. Pareiko saanuks ehk selle nurga vaid päästa.
Paras õudukas ja 4:2 on ikka väga hästi läinud tulemus.
Sulle kui teravale sulesepale oleks kindlasti meeldinud sinu poolt eelnevalt ennustatud 4:0 Tyrgile!!!
Rohkem sappi ja rohkem soppa - jehuu!RummaBastards!
Kommentaar
-
Okei ja kelle sa sinna kaitsesse panna tahaksid? Morozov? ?????Veis????????Jahhimovitš,????????????Algselt postitas Maekas Vaata postitustAga teeks parem nii, et annaks Rüütlile kinga, vahetaks terve selle kaitseliini välja (võibolla kõik peale Piiroja) ja ärme Operit enam Hiinast koondisse kutsu. Ma arvan, et siis mängiks koondis kolm korda paremini ja võidaks Türgi laadseid meeskondi vähemalt 3 väravalise eduga. Ahjaa, kuna Vosko komistas täna palli otsa, siis võiks ta aasta kõige paremaks Eesti jalgpalluriks valida!
PS! Tunkai on tõepoolest korrektne variant nime hääldamiseks. Kõik, kes vastu vaidlevad, ajavad lolli juttu!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Oli mis ta oli. Enda vigadest tulid väravad aga vähemalt suutsime ise kaks v'ravat lüüa, mida ei juhtu igas mängus.Pigem tõesti, nagu mainiti, varem oli meil hea kaitse. Ehk nüüd tõuseb rünnak ka paremaks ja puujalad kaovad. Ning 2016 võib juba sellise staabilse satsi kokku saada, kus suudame ise kaitses hoida ja mõne värava ära lüüa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar