320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Belgia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    väga kena mäng eesti poolt, lausa lust oli mängu vaadata.

    saag super!!!

    ja on tunne et puri saab lepingu..(ei tea küll kuhu)aga saab!
    http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
    Klavani debüüt Meistrite liigas!

    Kommentaar


      Mulle on alati su jutt meeldinud ja olen sinuga enamasti ühel nõul, aga Belgia ja Hollandi jalgpalli ülistamist ma ei mõista, eriti veel kui vaadata näiteks Hollandi klubide ja Belgia koondise hetkeseisu võrreldes muu Euroopaga
      Mi see Holland küll teemasse puutub?
      Selge see, et Belgia on hetkel sitt aga fakt on seegi, et selliste traditsioonidega satsi pole me vähemalt valikmängudes kunagi varem võitnud.

      Kommentaar


        teadjamad, öelge kus ma seda mängu näha saaks ? kahjuks jõudsin esimest poolaeaga vaid episoodiliselt jälgida ning teist poolaega üldse mittte
        mingi kanal näitab kordust või kuskilt netist ?

        Kommentaar


          Miks pidid belgia fännid mängu turvavõrgu taga vaatama?
          Kas turvarisk?
          Kas me oleme mingid haiged turvafriigid?
          Herr Lillo või Pohlak, vasta !!!!

          Kommentaar


            Esimese poolaja algus oli ikka supperhea. Vassiljevi karistuslöök latti oli väga vinge. Samuti Saagi pealelöök. Saag jättis taaskord väga hea mulje. Kui ta platsil on, siis tavaliselt suudab midagi põnevat välja võluda. Seekord üks läbimurre paremast äärest oli päris äge ja kui belgia kaitse poleks viga teinud, oleks äkki väravavõimaluski tulnud. Pareiko oli kindel nagu alati. Aga õnneks belgial mingeid erilisi võimalusi ei tekkinudki. Tore, et Morozov mängu sai. Tundub asjalik poiss. Positiivse üllatusena sai Dima väga hästi äärekaitses hakkama. Üldse ei tundnud puudust Klavanist. Kinkil ebaedu on ilmselt psühhika mitte vormi taga. Tahab hirmsasti aga üldse välja ei tule. Loodetavasti saag ei tõmmanud liiga palju tähelepanu Puri pealt endale üldiselt mängis kogu koondis hästi. jäin mänguga väga rahule. tubli töö koondis!

            Kommentaar


              Kink on viimasel ajal küll pettumius. Aga muidu pole Eesti kohta midagi hakba,m usun, et paljud on muga nõus, kui väidan, et pigem domineeris mängu belgia, aga Eesti kasutas paremini võimalused ära ja see loeb.
              Ahjaa Pareiko ja Piiroja vaheline arusaamatus on üsna andestamatu, ei kujuta ette, kui sealt oleks omavärav tulnud.
              Atmosfäär staadionil oli super!

              Kommentaar


                hei

                omaltpoolt tahtsin öelda suured tänud esmalt kõigile neile, kes täna rongkäigule tulid. üle pika aja üks normaalne fännide kogunemine.

                õnneks õnnestus meil seda, ka minu poolt enim kardetud (ja selle vältimiseks tegin kõikvõimaliku), poliitilist aspekti vältida. pärjad asetasid Tundmatu ja Martin Reim. eelnev Koja asi oli organisatoorselt kommunikatsioonihäire ja sellepärast vabandan. ma muidugi täpselt ei tea, mida Koja Kanal2-le rääkis (saade "Sinu küljes kinni"), aga see selleks. Kahju ainult, et äärmiselt tuulise ilma tõttu ei õnnestunud meil tõrvikuteaktsioon. kes paremini rahvast hinnata oskab võiks öelda ka palju rahvast oli.

                tegu oli super ja hümn tõi külmavärinad...

                Mäng ise oli samuti super ja fännisektorgi oli leidnud uue hingamise. super super!

                Emotsioonid praegu ikka väga väga laes

                Kommentaar


                  Tore, et fännid olid ikka tasemel ja sai nende abil ka oma sektori käima. !!Meil pole ründajat meil on keskkaitsija!! Piiroja väga tubli. Rähn oli ka tasemel. Dima väga viis. Jääger polnud ka väga sitt. Kink suht kahvatu. Teised poolkaitsjad mängisid oma koha kenasti välja. Vassiljev, Saag olid ka heas hoos. Puri midagi hullu ei teind, aga parim ka polnud. Vosko nagu ikka saab peapalli võidetud edasi, aga... 0 Muidu koondisele 9/10

                  Kommentaar


                    Piiroja oleks äärepealt OG teinud, ajah, läks nii. :P
                    slimm.ee

                    Kommentaar


                      sellist enesekindlust mängu viimasel pooltunnil Eesti poolt, oli ikka hea vaadata
                      pressi alt tuldi välja, esimese palli võitmisel abistas kohe järgmine mängija jne
                      väga hea mäng
                      Слава Україні! Героям слава!

                      Kommentaar


                        MOM - Kaimar Saag !

                        Ilus õhtu ja ilus lõpp. Belglastele oli ammu aeg suskamisse panna lõpuks.

                        Kommentaar


                          Uus Stjopa on sündinud. Morozov - korralik mantlipärija Piirojale. Kurb küll, aga vist jääb Bärengrubile edaspidi varumeheroll. Kusjuures - man of the MATCH täna Rähn. Vaielge nüüd vastu !
                          Paar välismaist sõpra olid muga 100% nõus. Suundume nüüd Jacki ja Jimiga tähistama
                          299195

                          Kommentaar


                            ''Ümbersündinud'' Eesti vs ''Ümbersündinud'' Belgia: 2-0

                            Super, et valiktsükkel nõnda positiivselt lõpetati.
                            Meeskonna töö oli täna tasemel, kaitseliin ja Pareiko hoidsin oma seljataguse nulli peal, rünne ja poolkaitsjad olid kui suur pind belgia kaitseliini tagumikus, mis ei lasknud külalismeeskonnal end kordagi mängu jooksul piisavalt mugavalt tunda. Vaatamata mitmetele tagasilöökidele oli ikkagi super, et Rüütli julges kutsuda koondisesse noorukese Morozovi, anda talle mänguaega ning usaldada koht algkoosseisus Saagile. See tõestas jällegi seda, et U21st võib proovida veel kedagi üle tuua A-koondisesse.
                            Raio mängis oma teada-tuntud headuses, näitas jällegi oma meeletut töövõimet ja võitlusvaimu. Rähn üllatas, positiivselt. Tundus, et Raioga oli hea klapp, seega ei näegi praegu põhjust, miks peaks edaspidi just koht algkoosseisus kuuluma Bärengrubile. Äärekaitsjad, eriti Enar, said täna hästi hakkama, lugesid hästi mängu, lõikasid vahelt sööte, blokeerisid belglaste äärerünnakuid, platsil olid täna tõesti äärekaitsjad, mitte peata mängijad. Poolkaitseliinist tooks eriti esile Kostja. Näitas taas oma tõsiselt häid omadusi: mängujuhtimine, tsenderdused, karistuslöögid + värav. Vunk oli samuti igati timm, Dmitrjev jäi kohati rabedaks, aga eks see DM probleem on koondisel alati olnud. Lindpere oli vägev- kiirus, tehnika, mängulugemine - kõik toimis. Kink oleks võinud tänase esituse põhjal olla vabalt varumehe rollis, ei midagi erilist. Paar teravat liigutust ja hunnik pahna. Puri tegi ka korraliku esituse, vaatamata vähesele mänguajale. Noja nüüd siis see kõige magusam osa, ründeliin - Saag. Tõsiselt hea üllatus. Töötas meeletult, eriti hakkas veel silma see, et proovis igas olukorras palli väljakul hoida, vaatamata sellele, et vahepeal oli 2-3 mängijat ümber, Kiire, tehniline, võttis vastaseid ette jne. Saag tõestas ideaalselt seda, et meie vanade heade vanakeste aeg hakkab koondises ümber saama. (Oper) Vosko tuli vahetusest ja n.ö poolkõvaga mängima, ei paistnud küll silma millegi erilisega. Üldiselt kui kellegist puudu oli, siis vb Klavanist, kuigi tunda seda täna küll nii väga ei saanud. Hea on see, et kellegi koht ei tohiks olla koondises edaspidi kindel, mis tähendab jällegi seda, et igaüks peab andma endast iga mäng maximumi. Üldist hinnangut koondisele omaltpoolt andma ei hakkaksi, ei näe mõtet. Minu arust on tähtis see, et selle valiktsükliga tehti mängus / mängupildis ikka korralik edasiminek. Ja öelge, mis te tahate, aga oma osa selles on ka kuulsal kohalikul jalgpalli esiisal - Aivar Pohlakul. Mäletan veel hästi seda aega, kui tema suust tulid sellised sõnad, et paari aasta pärast mängib Eesti brasiillaste või argentiinlate vastu, muidugi vilistati ta korralikult välja. Aga tore, et poistele ka selliseid võimalusi pakutakse. T.Rüütli tõstis oma aktsiad jällegi kõrgemale, mis tõttu järgmine valiktsükkel ootaks kõrgemat kohta kui ''viimane'' või ''eelviimane''. Meeskonnaga tegi ta igatahes suure sammu edasi, arvestades seda, millises konditsioonis koondis tema kätte usaldati. Tore, et saadi oma mäng kohe esimesest minutist peale käima ning ei lastud ka ohje käest II poolaja algul nagu tavaks on saanud. Järgmisest hooajast oleks vast vara veel spekuleerida, aga ootaks siis sama tasemel mängu nagu täna, uusi üllatajaid läbilöögivõimeliste noormängijate näol ning seda, et kohalik meedia ei tambiks kohe enne mängu maa-alla vastase fänne. (ehe näide bosnialaste näol), sest selline asi jätab küll mõruda maitse suhu. Ja kui vanasti räägiti sellest, et ei kujutata ette koondist ilma Raiota, siis ma väidaks, et ei kujuta koondist ette ilma Kostjata.
                            Ahjaa, hea oli vaadata mängu, kui tagaplaanilt oli kosta ka ''Eesti! Eesti! Eesti!''

                            Nojaa, kui rääkida nüüd eestlasest, kes orkestrist kippus välja jääma ehk siis nõrgimast lülist, siis see oli küll väljaspool platsi olev kaameramees, operaator.

                            Tore, et belglased pandi kinni nii äärel, keskel kui ka rünnakul, ühesõnaga täna pistsime oma vastase kotti, suurte kotti ja kotisuu tõmbasime ka kinni. Ja nälga ei jäänud vast keegi, Dick sai oma soolase prae, belglased pisut õpetust, kuidas vutti mängida ning rahvale pakuti samuti nauditavat ja ilusat jalgpalli.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas lujk Vaata postitust
                              Aga Pareiko. Tänavu ta juba nullimänge teha oskab. Kas null või suht palju palle selja taga. Õnneks täna esimene.
                              No täna ta nagu eriti särada ei saanud, kaitseliin tegi oma töö suht hästi. Positiivselt üllatas ka Morozov!

                              Kommentaar


                                Super mäng, super atmosfäär staadionil. Fännisektor oli täiesti muutunud kui võrrelda Bosnia omaga, kõik elasid kaasa ja oli väga võimas. Pasunaid kasutati vaid siis kui oli nendeks põhjust, tubli! Koondis ise oli lihtsalt super! Alguses oleks olnud vaat et omavärav aga vedas! Kahju, et Saag Vosko vastu vahetati, kes teab, ehk oleks tulnud ka kolmas, Vosko suutis enda võimalused ära kobistada aga muidu oli koondis super, 9/10, parimad olid Pareiko, Piiroja ja Saag!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X