Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Läti oli MM 2006 valiktsüklis, Rootsi oli vist 90ndate alguses, Norra ja Soome pole vist olnudki.
Tegelikult olid Rootsi ja Läti koos Valgevene, Sotimaa ja Austriaga meie grupis 1998 MMi valikturniiril. Jäime eelviimaseks sest väravatevahe oli Valgevenest parem.
Kokku saadi 4 punkti. Kodus mängiti voideti Valgevenet ja mängiti viiki Sotimaaga.
Prantsusmaa, Rootsi või Tšehhi võiks kindlasti olla sees ja siiski nõustun siit kellegi eelneva arvamusega, et võidetavad või viigistatavad tiimid võiksid olla, mitte kindlad punkti võtjad nagu Inglismaa, Hispaania jne. Enda näited ei lähe väitega kokku eriti, aga Prantsusmaad tahaks just mängu pärast näha.
Olen nõus vähemalt kaks raha maksma vaatepildi eest, kuidas Saarlane tervitab iirlaste/šotlaste bandet kuskil vanalinnas ulja hõiskega 'hello englishmenn!'
Täiesti nõus! Ainuke meeskond, keda ma tõesti tõesti ei tahaks meie alagrupis näha on Venemaa! Prantsusmaa või Itaalia oleks see eest jälle magus
Ole vait! Miks ROSSIJA-ROSSIJA meeldib sulle vähem kui DEUTSCHLAND-DEUTSCHLAND?
Tahsk küll Venemaad Tallinnas näha!
Prantsusmaad üldse ei viitsi siin näha!
Ole vait! Miks ROSSIJA-ROSSIJA meeldib sulle vähem kui DEUTSCHLAND-DEUTSCHLAND?
Tahsk küll Venemaad Tallinnas näha!
Prantsusmaad üldse ei viitsi siin näha!
Kuule võta tuure maha nüüd natukene, igal inimesel oma arvamus ja ka mina ei tahaks näha Venemaad kuna nemad on siin juba käinud ja mitte üks kord. Pigem tahakski midagi uut, Prantsusmaa, Itaalia, Saksamaa näiteks.
Kommentaar