Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

atraktiivseim grupp:
    Saksamaa
    Taani
    Shotimaa
    Läti
    Fääri Saared

punktikogumisgrupp:
    Portugal
    Sveits
    Soome
    Läti
    San Marino

raske/vähe raha:
    Horvaatia
    Ukraina
    Rumeenia
    Sloveenia
    Kasastan

Kommentaar

Algselt postitas smith Vaata postitust
      atraktiivseim grupp:
      Saksamaa
      Taani
      Shotimaa
      Läti
      Fääri Saared

punktikogumisgrupp:
      Portugal
      Sveits
      Soome
      Läti
      San Marino

raske/vähe raha:
      Horvaatia
      Ukraina
      Rumeenia
      Sloveenia
      Kasastan
      Eeldatavasti kõik nö täppi ei lähe ja tuleb midagi kolme vahepealset.

Saksamaa
      Sveits
      Rumeenia
      Läti
      Fäärid

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
        Kui meeldib, siis olgu! Maga hästi ja ära muretse, mina küll ei hakka röökima Venemaa poolt. Või siis veel mitte.
        Ning võta teadmiseks: see MAA on mu jaoks samasugune KODUMAA, kui sinu jaoks! Jäta see endale meelde, jobu, ning ära looda, et siin on sul rohkem õigusi.
        seda ütles sulle Savisaar või Putin? ära usu iga hullu juttu

nii kaua kui sa sinna tagasi vaatad, on su kodumaa seal, kust sinu vanemad tankide järel tulid...

Kommentaar

Huvitav, et kõik pakuvad kuueliikmelisi gruppe. Vägagi reaalne on jääda ka viieliikmelisse gruppi. Seega peaks need kuuendad liikmed teie ennustustes olema vähemalt sulgudes.

Kommentaar

Miskipärast on mul tunne, et seekord satub meie valikgrupi vääga pika vaheaja järel taaskord Itaalia .

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
              Miskipärast on mul tunne, et seekord satub meie valikgrupi vääga pika vaheaja järel taaskord Itaalia .
              Võiks küll. Positiivse külje pealt see, et taasiseseisvumisjärgselt suudeti "saapamaa" satsiga päris korralikult hakkama saada ning isegi üks koll neile ära lüüa.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust

nii kaua kui sa sinna tagasi vaatad, on su kodumaa seal, kust sinu vanemad tankide järel tulid...
                Emm mille järgi sa lammas järeldad, et ta sinna tagasi vaatab?

Mina tahaks kah näha tegelikult Venemaad sest meil on nendega korralik rivaliteet palliplatsil ja kui me neid voitsime Lillekülas siis oli minu meelest ikka väga korralik atmosfäär samal pohjusel oleks ka Soome huvitav. Nendel mängudel oleks ju suurem tähendus kui näiteks mingi Bosnia voi Türgiga mängides eks?

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust

Ära puutu mu vanemaid, tropp. Eriti haige mõelda, et sina oled oma kodumaal midagi rohkemad saavutanud! Kahju, et teie rahvus on selliseid pederaste täis, nagu sina!
                  P.S. Teadmiseks: minu vanemad on sündinud samuti Eestis. Nii et jää vait ja kirjuta siia jalgpallist. Aga kui tahad mu vanematest rääkida, me võiks seda kuskil mujal teha.
                  Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                    Võiks küll. Positiivse külje pealt see, et taasiseseisvumisjärgselt suudeti "saapamaa" satsiga päris korralikult hakkama saada ning isegi üks koll neile ära lüüa.
                    Itaaliat küll ei tahaks! Hakkavad mängima oma jalkat, kus kõik kukkuvad, saavad vigastada jne. Võõrsil nad aastast aasta mängivad ühtemoodi. Pigem tahaks sakslasi või Hollandi. Tahaks näha Tallinat jälle oran˛i värvi täis.
                    Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Saksamaa koondist pole vist taasiseseisvunud Eestis pallimas nähtud. Prantsusmaa oleks kah muidu positiivne alternatiiv. Mõlemi koondise puhul on ehk lootust, et igasugused alaealised geelipead ja siresääred ei osta vastaskoondise särki ja hõiska nende poolt tribüünidel.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                        Ära puutu mu vanemaid, tropp. Eriti haige mõelda, et sina oled oma kodumaal midagi rohkemad saavutanud! Kahju, et teie rahvus on selliseid pederaste täis, nagu sina!
                        P.S. Teadmiseks: minu vanemad on sündinud samuti Eestis. Nii et jää vait ja kirjuta siia jalgpallist. Aga kui tahad mu vanematest rääkida, me võiks seda kuskil mujal teha.
                        Sinu jutt on jalgpalli täis peaks mainima,p..e.Arene veel.

Kommentaar

Venemaa koondis oleks kindlasti tore variant, aga kahjuks läheb siis asi liiga poliitiliseks kätte, seega tegelikult ei soovi ma teda. Oleme juba küllalt tõestanud, et võime neid võita ja ka viiki mängida. Ma arvan, et täitsa piisavalt.

Mäletan, hästi, et kui nad sõprusmängus kaotasid, ütles üks nende ametnik, et see oli sõprusmäng ja järgmised 9 omavahelist mängu pidavat Venemaa võitma. Tühjagi nii läks, peale 0:4 Krasnodaris tuli Tallinnas 1:1 viik.

Edasi oli vist kaks Eesti 0:2 kaotust üpris lootustandva mängupildiga Eesti poolt. Nüüd võiks pigem Prantsusmaa või Saksamaa tulla.

Ja viimasest potist muidugi San Marino.

Kommentaar

saksamaa oleks tore .
                            Jalgpall

Kommentaar

Tõesti, San Marinot tahaks.

Kommentaar

vänge vinge oleks selline grupp, see oleks siis nagu põhjamaade valikturniir. selgub parim põhja-euroopa riik. khuul.

Venemaa
                                Rootsi
                                Soome
                                Läti
                                Eesti

igal mängul täismaja imho, no enamvähem kindlasti. et oleks tore i guess. pinget ka veits rohkem kui muidu.
                                mine sa tea, äkki lähebki täppi.

Kommentaar

Working...
                                X