Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kes sulle liiga tegi?
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
      kes sulle liiga tegi?
      Selgeltnägijate tuleproov.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Ennustada on mõnna!
        - Sanna, 12a.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Ennustada on mõnna!
          - Sanna, 12a.
          Meeletu naer. Põhjanael FTW! Ja vanus oli vist 16?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Saksamaa - tahaks kõigepealt jalgpallisuretajatel puuri palle täis lüüa ja siis saksa õlut juua ja vorsti süüa.
            Rootsi - hea lähedal laevaga minna ja stockholm maha põletada.
            Šotimaa - Poom teeb comebacki ja tõrjub monacos kõik pealelöögid.
            Läti - Riias on üks hea ööklubi.
            Aserbaidžaan - ptitsõ pajut, solntse svetit, šašlõkk budet, vsjoo normalnõ!
            Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Meeletu naer. Põhjanael FTW! Ja vanus oli vist 16?
              mkmm, sanna nalja mõte oligi selles, et ta oli mingi 12, kes rääkis, kuda tal on olnud 8 meest ja seks on mõnna. Sellele järgnesid mingid 14-aastased vanaeided, kes avaldasid kojhutavaid saladusi, et nad ongi veel süütud ja nad ei karda seda tunnistada.

Kommentaar

Heh, ja ma mõtlesin, et seda nalja ei mäleta enam keegi.
                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

ja toimetuse postkast olevat uppunud neljateistaastaste jorsside kirjadesse, kes Sanna telefoninumbrit anusid.

klassika.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tänud, dannar, selle trip down the memory lane eest Kommentaaridest on selge, et mingite aastakäikude jaoks on tegu ikkagi teismelisepõlve ühe meeldejäävaima kirjateosega :P

Edit: Itaalia

Kommentaar

Algselt postitas khristo Vaata postitust
                      Tänud, dannar, selle trip down the memory lane eest Kommentaaridest on selge, et mingite aastakäikude jaoks on tegu ikkagi teismelisepõlve ühe meeldejäävaima kirjateosega :P
                      Ja pildiga.

Tahaks Itaaliat. Muu on suht suva.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ennast nagu enam väga nooreks ei pea, aga millest käib jutt? Linki!

Kommentaar

Mul üks endine tüdruksõber, kes käis sel ajal kas 10. või 11. klassis Mart Reiniku gümnaasiumis, väitis, et tema klassi tehtud nali oli see. Aga noh, nali oli tase tõesti. Aga ma ikkagi ei taha uskuda, et see võis olla kellegi sihilik nali. Sanna is out there!

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                            Linki!
                            Tollal selliseid sõnu veel ei tuntud.
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                              Ennast nagu enam väga nooreks ei pea, aga millest käib jutt? Linki!
                              Sel ajal polnud linke, jumal küll. Pead minema raamatukokku ja otsima üles mingid 92-94 aasta Põhjanaelad ja sealseid Tüdrukute SOS-e ja Seksoskoope v mis iganes need rubriigid olidki.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                                Sel ajal polnud linke, jumal küll. Pead minema raamatukokku ja otsima üles mingid 92-94 aasta Põhjanaelad ja sealseid Tüdrukute SOS-e ja Seksoskoope v mis iganes need rubriigid olidki.
                                FU

Rabab fotokoopia ühelt kollaažilt (väidetavalt katke eesti noorteajakirjandusest 1990.aastate alguses ilmunud lugejakirjast) : “ Tere! Olen 12-aastane. Selles vanuses poisse ja tüdrukuid peetakse küll alles lasteks, kuid mina seda pole. Mulle tundub, et on perversne pidada seksi millekski keelatuks ja halvaks. On nõme elada kogu elu ainult ühe mehega ja süütult abielluda. Minu esimene mees võttis mind 11-aastaselt. Tema oli siis 18. Pärast seda on mul olnud 7-8 meest. Ja selles pole minu arust midagi hullu. Seks on mõnna.”
                                http://paber.ekspress.ee/viewdoc/39E...256E3C004D550B

Kommentaar

Working...
                                X