Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
    Mis keiss nendega on kellel Brasiilia pilet on? saavad odavamalt või lausa tasuta? räägin siis nendest 1500.- piletitest.
    Enam ei tohiks sittagi nendega olla.
    FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
      Mis keiss nendega on kellel Brasiilia pilet on? saavad odavamalt või lausa tasuta? räägin siis nendest 1500.- piletitest.
      Kõik 1500-kroonise Eesti - Brasiilia pileti ettenäitajad said eelmisel aastal Eesti - Albaania mängule tasuta:

Kommentaar

Mul on üks küsimus, ma pole A. Le Coq Arenal käinud aastaid, viimati vist 2005 oli mingi sõpruskohtumine (Norra?). Ei ole eriline ekspert selles vallas. Aga nüüd plaaniksin minna vaatama Eesti-Itaalia mängu, vaatasin praegu siin piletilevi kodulehelt, et on pakkuda kohti B1, B2, B3 ja B12. Mis on parimad sektorid? Hinnas pole küsimus, vip piletit siiski ei osta.

Imelik et B10 ja B11 on täis aga teisel pool olev B 3 mitte.

Vabandan kui lollilt väljendusin, harjunud lihtsalt telepildi vahendusel mänge vaatama, aga Itaalia koondise tahaks oma silmaga ära näha.

Kommentaar

Algselt postitas Panso Vaata postitust
          Mul on üks küsimus, ma pole A. Le Coq Arenal käinud aastaid, viimati vist 2005 oli mingi sõpruskohtumine (Norra?). Ei ole eriline ekspert selles vallas. Aga nüüd plaaniksin minna vaatama Eesti-Itaalia mängu, vaatasin praegu siin piletilevi kodulehelt, et on pakkuda kohti B1, B2, B3 ja B12. Mis on parimad sektorid? Hinnas pole küsimus, vip piletit siiski ei osta.

Imelik et B10 ja B11 on täis aga teisel pool olev B 3 mitte.

Vabandan kui lollilt väljendusin, harjunud lihtsalt telepildi vahendusel mänge vaatama, aga Itaalia koondise tahaks oma silmaga ära näha.
          Jättes välja soovi fännidega koos otsatribüünil möllata, pean optimaalselt parimaks rida nr 7 (kuigi vihmaga sajab ka sinna peale) ja paar rida üles-alla. Kõrgus on minu arvates parim - pole liiga kõrge, kuid samas on palluritest üksjagu kõrgemal, et ülevaadet saada, samuti on väiksem oht, et treppide käepidemed ette jäävad. "rõdu" on paraku lilleküla mõistes juba liiga kõrge, Maailma mõstes on aga meil siin kõik peopesa peal Rohkem ma ei soovitaks, sest edasi on juba isiklik eelistus, minule meeldib näiteks umbes karistusala joonel olla, et kui karjud "suluseis", siis tead millest räägid aga samas oled üpris keskel, et ka teist väljaku poolt hõlmata.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

soovitus kõigile: praegusel hetkel üsna lõbus lugemine.

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
              soovitus kõigile: praegusel hetkel üsna lõbus lugemine.
              hästi kaevatud.
              Algselt postitas vincent Vaata postitust
              Olen nõus vähemalt kaks raha maksma vaatepildi eest, kuidas Saarlane tervitab iirlaste/šotlaste bandet kuskil vanalinnas ulja hõiskega 'hello englishmenn!'
              bump.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                Sorri mehed aga eesti saab 14 punkti.
                Algselt postitas vincent Vaata postitust
                Kustkohast, Tanel Tein toob või?
                Tein tõi 14 ja Veski viskas veel 2 sanga.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                X