Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Iseeneset lootsin paremat gruppi. Kuigi saime ka Fääri Saarte näol satsi, kellelt peame kuus punkti võtma, siis nii Sloveenia, Serbia kui ka Põhja-Iiri on taseme poolest kõvad vastased, aga eestlastele paraku mitte nii atraktiivsed, kui oleks näiteks Läti, Leedu, Soome või Rootsi olnud. Õnneks päästis totaalsest ebaõnnest ära Itaalia. Oleks tulnud Horvaatia, Hispaania või Portugal, siis oleks tegemist olnud ääretult igava grupiga. Aga vaadates näiteks I-alagruppi, siis peab tänase loosi üle õnnelik olema, kuigi E-alagrupp oleks perfektne olnud.

Fääri Saartelt tuleb 6 punkti võtta, Sloveenialt ja Põhja-Iirimaalt ehk hea õnne korral kokku 4 silma. Serbia ja Prantsusmaa tunduvad hetkel ikka liiga tugevad, et midagi loota. Vähem kui 6 punktist pole kokkuvõttes mõtetki rääkida. Rohkem kui 8 punkti saamine on väikestviisi kordaminek.
    prantsusmaa?
    Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Iseeneset lootsin paremat gruppi. Kuigi saime ka Fääri Saarte näol satsi, kellelt peame kuus punkti võtma, siis nii Sloveenia, Serbia kui ka Põhja-Iiri on taseme poolest kõvad vastased, aga eestlastele paraku mitte nii atraktiivsed, kui oleks näiteks Läti, Leedu, Soome või Rootsi olnud. Õnneks päästis totaalsest ebaõnnest ära Itaalia. Oleks tulnud Horvaatia, Hispaania või Portugal, siis oleks tegemist olnud ääretult igava grupiga. Aga vaadates näiteks I-alagruppi, siis peab tänase loosi üle õnnelik olema, kuigi E-alagrupp oleks perfektne olnud.

Fääri Saartelt tuleb 6 punkti võtta, Sloveenialt ja Põhja-Iirimaalt ehk hea õnne korral kokku 4 silma. Serbia ja Itaalia tunduvad hetkel ikka liiga tugevad, et midagi loota. Vähem kui 6 punktist pole kokkuvõttes mõtetki rääkida. Rohkem kui 8 punkti saamine on väikestviisi kordaminek.
      jube kihvt, Shermannnnnnnn oled nii lahe. oled esimne kes sellise analüüsi tegi. prantsusmaa jaaa või itaalia ah need suht ühesugused ju

Kommentaar

Kas Fäärid mitte ei võitnud eelmises valiktsükklis Leedut?

Kommentaar

Ütleme nii ,et alguses olin nagu natuke pettunud aga kui hakkad tasapisi süvenema siis polegi nii hull loos. Muidugi oleks 5. grupp olnud meile naabrite tõttu magus reisi ja muus mõttes hea loos aga mängida tuleb kõigiga. Ega Soome ja Rootsigi mingid kingitused ei oleks .Reisimise ja fännamise mõttes oleksid sinna muidugi tuhanded fännid läinud ja sellest melust on vast kõige rohkem kahju. Mina olen siiski optimist praegu ja loodan Itaalia ja Serbia järel 3-4 kohta aga miks ka mitte ? Meie noored on juba Sloveeniaga üsna võrdselt mänginud ja ükskord peame ka A-koondisega neile hambaid näitama.
          Huvitav palju Itaalia mäng EJL-ile sisse toob ?
          Muud riigid ilmselt ei too punast krossigi ,kahjuks .
          FCF Forever

Kommentaar

Tarmo ütles AK- spordis väga õieti ,et MM-finaalturniirilt tulnud Itaalial ja Sloveenial pole sugugi kerge uut tsüklit alustada ja eeldatavalt nõrgema Eesti vastu keskenduda. Isiklikult pean grupi kõige vastikumaks vastaseks Serbiat no ja muidugi nende hulle fänne ,kui Serbiasse peaksime minema ja sinna me ju läheme.
            FCF Forever

Kommentaar

Itaalia- selleks ajaks uus treener ja arvatavasti ka üsna arvestatav noorenduskuur. Arvatavasti tahavad kõik meeskonnad Itaaliaga võimalikult varakult kohtuda, sest valiktsükli algus tõotab Azzuril päris keeruline tulla.

Serbia- minu silmis teise poti kõige keerulisem vastane. Vasutpidiselt mitmele teisele riigile on Serbia meeskond üsna noor ja selgelt tõusuteel. Juba valikgrupi võit Prantsusmaa ees näitab, et hõlpu ei ole. Julgeks praeguses seisuga just Serbiat pidada valikgrupi võidusoosikuks.

Sloveenia- Suur küsimärk. Kui selles valiktsüklis tuldi grupi teiseks, siis kaks aastat varem lõpetati 7 liikmelises valikgrupis eelviimasena. Koosseisu ja mängijate klubilist koosseisu vaadates ei tundu meeskond väga hirmuäratav.

Põhja-Iirimaa- Heal päeval suudetakse võita kõiki, halval päeval ollakse kõigi hädas. Meeskonnal on viimastest valiktsüklites ette näidata väga arvestatavaid võite (nt võidud Hispaania, Poola, Sloveenia ja Rootsi üle), kuid samas suudeti 2 aastat tagasi kaks korda kaotada Islandile. Üldiselt peaks eestlastele divari ja Šoti liiga nurgelise tehnikaga mängijatega pallimine sobima.

Fääri-Saared- Eesti on pea alati väikeriikidelt maksimumpunktid koju toonud. Ei näe, miks peaks seekord teisi minema.

10 punkti (2 võitu Fääri Saarte vastu, üks koduvõit Põhja-Iirimaa või Sloveenia vastu ning üks kobistatud viik kusagilt) võiks olla miinimumeesmärk.

Kommentaar

Sorri mehed aga eesti saab 14 punkti.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                  Sorri mehed aga eesti saab 14 punkti.
                  Kustkohast, Tanel Tein toob või?
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kui võtta aluseks praegune FIFA ranking, siis on Eesti alagrupp kõige tugevam.
                    Lisaks on Eesti alagrupp ainuke, kuhu loositi kolm World Cup finalisti.

Lootes tugevamatele hambaid näidata, tuleb paraku olla valmis, et Fäärid meile endile hambaid kintsu ei lööks.
                    Eesti rankingus 104, Fäärid 118 (muuseas eespool Gruusiast). Arvestades meie eneseuhkust (a la Eesti maailmameister) saavad kohtumised Fääridega (eriti võõrsil) olema meile valiktsükli tähtsaimad.

Samas tänu teiste alagrupiriikide kõrgetele kohtadele rankingus (Ita-4, Ser-19, Slo-33 ja P-I-40) on võimalik eduka mängu ja õnne korral siluda Eesti parimat tulemust valikmängude tsüklites, ehk 1999 a. võitu Leedu üle, kes siis oli 49-s ning koguda korralikke rankingupunkte, et järgmisel World Cup valikgruppide loosimisel saada asetatud pott kõrgemale.

Kommentaar

Mõned ei saa aru mida kirjutavad. Tahavad põnevamat gruppi ja samal ajal soovivad Eesti kolmandat kohta gruppis. Olge realistlikum. Itaaliaga ja Serbiaga 2 punkti oleks juba ülikõva tulemus. Sloveenia fännide vastu tuleb ka päris raske. Isegi Venemaa ei saanud sellega hakkanud. Põhja või Ida või veel mingi Iirimaa jääb igal juhul Iirimaaks. Nii et, standart olukorrad jne

P.S. Uus tsükkel, uued mängud, uus point tribüünidel. Euroopas juba igalpool kasutatakse:

Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                        P.S. Uus tsükkel, uued mängud, uus point tribüünidel. Euroopas juba igalpool kasutatakse:
                        Uus? Lubage naerda. Ma mäletan mingit 10 aasta tagust saksa kanalilt nähtud Schalke mängu kus seda "uut" väga usinasti tehti.
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Minu meelest on täitsa nitševo grupp - hea ongi kui on tugevad vastased, rohkem skaute tribüünidel, tulevased head lepingud, kui mõne tugeva vastu ära kobistab.
                          Ja mis tähendab väheatraktiivne. Minu jaoks on kõik koondised kes Eestiga mängivad atraktiivsed. Õige fänn ei jäta ka siis ju mängu vaatamata, kui vastas on Serbia või Komoorid
                          Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Eesti koondisele pole kerget loosi,pole ühtegi vastast kelle kohta oled kindel et saad 6 punkti-ma pidan silmas kõik meeskonnad keda loositi valikmängudele.
                            5-7 punkti see peaks olema reaalne.
                            Suur pluss,et gruppis on Itaalia-vähemalt peale mängu Tallinnas EJL aastaks on rahaliselt ok.

Kommentaar

Serbia ja Sloveenia :/
                              Fäärid on toredad, San Marino oleks olnud toredam. Itaalia ja Põhja-Iirimaa on rahuldavad.

Kommentaar

Isegi Soome peatreener mainis, et on üliõnnelik et nad suudsid vältida Balkani riike e-alagrupis.. Aga millal Eestil viimati Balkani riikidest "puhas" grupp oli?

Kommentaar

Working...
                                X