Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Soome 21.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pole küll mingi dream team aga pole samuti ka hullu midagi! Kartsin hullemat
    Kas Zelinski ikka on nagu mänginud ka viimasel ajal jalkat? Ma mõtlen et ei taha eriti uskuda et Akoondisesse nüüd külmalt mees sisse lastakse, äkki teeb teine Levadiaga trenni veel? anyone no one?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
      Pole küll mingi dream team aga pole samuti ka hullu midagi! Kartsin hullemat
      Kas Zelinski ikka on nagu mänginud ka viimasel ajal jalkat? Ma mõtlen et ei taha eriti uskuda et Akoondisesse nüüd külmalt mees sisse lastakse, äkki teeb teine Levadiaga trenni veel? anyone no one?
      Mis sa arvad kes see kolmanda liiga poiss on kellest ülevalpool kirjutati
      b-day

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
        No näed, III liiga poiss ka koosseisus. See on hea, et madalamad liigad samuti esindatud saavad!
        Eile sai jalagi valgeks ja sulus polnud kordagi! Loodame, et hea enne
        Mis sa arvad, mille pärast ta eile keskpoolikusse pandi? Suurepärase tehnika ja kiiruslike omaduste? Rüütli tabas kohe ära, et ründes paiknedes oleks joonemehe lipp pidevalt üleval.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Miks klubita Purje koondisse kutsuti?

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
            Mis sa arvad kes see kolmanda liiga poiss on kellest ülevalpool kirjutati
            Aa vabandust ei pannud tähele
            Ma ta hetkelist vormi ei tea, aga eks ta üks 10 minutit ikka saab mängida..

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
              Aa vabandust ei pannud tähele
              Ma ta hetkelist vormi ei tea, aga eks ta üks 10 minutit ikka saab mängida..
              Eile pidas väljakul koos peatreeneriga vastu tervelt 90 minutit.

Poolaja tulemus oli siiski 3:1
              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Kartsin hullemat, aga täiesti katastroofiline see koosseis ei olegi. Positiivne, et Post ka lõpuks kohale kutsuti ja, et Stepanov on tagasi, ma veel täitsa usun tema võimetesse. Konsa kutsumisest ma aru ei saa, aga ju siis polnud kedagi muidu keskväljale panna kui vaja vahetada.

Kommentaar

Miks Rüütli enam Londakut ei kutsu? Vahepeal oli juba nr 1 mees koondises, nüüd ei mahu enam esimese kolme sekka... Pole nagu vigastusest ka kuulnud midagi. Keegi tark ehk valgustab?

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                    Miks Rüütli enam Londakut ei kutsu? Vahepeal oli juba nr 1 mees koondises, nüüd ei mahu enam esimese kolme sekka... Pole nagu vigastusest ka kuulnud midagi. Keegi tark ehk valgustab?
                    See on jah koht, kus ajakirjanikud võiksid asja ette võtta, muidu jälle pealkirjad, et tõenäoliselt jne... Igatahes liiga esimeses mängus mängis ta kogu kohtumise väravas, mäng kaotati 1-0. Pärast seda pole teda isegi pingil olnud. Pigem kipuks uskuma vigastust, kui esimese mängu ebaõnnestumist, aga ei hakka ennustama.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                      See on jah koht, kus ajakirjanikud võiksid asja ette võtta, muidu jälle pealkirjad, et tõenäoliselt jne... Igatahes liiga esimeses mängus mängis ta kogu kohtumise väravas, mäng kaotati 1-0. Pärast seda pole teda isegi pingil olnud. Pigem kipuks uskuma vigastust, kui esimese mängu ebaõnnestumist, aga ei hakka ennustama.
                      Londakul on vigastus

Kommentaar

Ok, seega Rüütli vähemalt ei ignoreeri teda nagu ma kartsin veidi.

Kommentaar

Väga hea Paltu väärib seda kohta minuarust

Kommentaar

--------------------------Pareiko/Kotenko---------------------------

Jääger/šišov----Stepanov/Rähn-----Morozov-------Sidorenkov/Kruglov

Puri----------------Dmitrijev-----------Vassiljev-------------------Purje

----------------Oper/Voskoboinikov------Zelinski/Post------------------

Rähnil, Kamsil ja Konsal ei lasekski mängida....

Rähn---teada, et on tubli, ning saab Horvaatia vastu kindlasti põhikoosseisu...

Kams, Konsa---niikuinii ei kasutaks neid mehi tuleval EM valikmängudel...

vahetused teeks siis poolaegadel...

Kommentaar

minu arust võiks K.Palatu asemel olla vabalt Martin Hunt, kes mängib Ungaris põhis.

Kommentaar

Algselt postitas ronaldo7- Vaata postitust
                                minu arust võiks K.Palatu asemel olla vabalt Martin Hunt, kes mängib Ungaris põhis.
                                Kui Tarmo Kink ei saa tulla, miks siis Hurt peaks saama?

Kommentaar

Working...
                                X