Kas tegemist on ametliku päevaga?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Soome 21.05.2010
Collapse
X
-
Fifa lehe järgi ei tohiks olla s.t et siis klubid võivad keelduda mängija lubamist koondise juurde.Algselt postitas marrrtin Vaata postitustKas tegemist on ametliku päevaga?
Ametlikud mängupäevad
Kommentaar
-
Sain ma nüüd õieti aru: üksikpiletit pole võimalik enne 14. maid osta näiteks Eesti-Soome mängule?
-"Paketimüük toimub kuni 13. maini. Kui pääsmeid on veel alles, algab alates 14. maist piletite üksikmüük. "
Ei tea kas Soome kaudu tuleb kallim osta piletid? Lippupalvelu.fi on hetkel vist ülekoormatud..
Kommentaar
-
sinna saab pileteid läbi jalgpallihaiglaAlgselt postitas s2nd3r Vaata postitustKas fännitribüünile ei müüdagi pileteid?
Kommentaar
-
Fännikal saab ka sõimata kui istud,nagu oli näiteks Brasiilia mängul,kus olid fännikale istuma tulnud pered ja muud peded...Algselt postitas s2nd3r Vaata postitustFännitribüünile võiks saada ka siis, kui ei ole jalgpallihaigla liige. Teistel tribüünidel saab püsti seismise eest sõimata, ei taha sinna ka eriti minna
Kommentaar
-
aga nagu ma aru saan siis temal ei tohiks sellega probleeme tekkida, kuna ta tahab just seistaAlgselt postitas marconius Vaata postitustFännikal saab ka sõimata kui istud,nagu oli näiteks Brasiilia mängul,kus olid fännikale istuma tulnud pered ja muud peded...
Kommentaar
-
absoluutseltAlgselt postitas Shparkz Vaata postitustaga nagu ma aru saan siis temal ei tohiks sellega probleeme tekkida, kuna ta tahab just seista
Kommentaar
-
Kas härral on midagi Horvaatia vastu,et paketti ei sobi osta?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSain ma nüüd õieti aru: üksikpiletit pole võimalik enne 14. maid osta näiteks Eesti-Soome mängule?
-"Paketimüük toimub kuni 13. maini. Kui pääsmeid on veel alles, algab alates 14. maist piletite üksikmüük. "
Ei tea kas Soome kaudu tuleb kallim osta piletid? Lippupalvelu.fi on hetkel vist ülekoormatud..
Kommentaar
-
Äkki ta ei saa minna Horvaatia mängule?Algselt postitas marconius Vaata postitustKas härral on midagi Horvaatia vastu,et paketti ei sobi osta?
Kommentaar
-
Osta kellegi käest, kes on jalgpallihaigla liige?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustJep, nii ongi. Sel ajal ei viibi lihtsalt Eestis enam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar