Kas tegemist on ametliku päevaga?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Soome 21.05.2010
Collapse
X
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustKas tegemist on ametliku päevaga?
Ametlikud mängupäevad
Kommentaar
-
Sain ma nüüd õieti aru: üksikpiletit pole võimalik enne 14. maid osta näiteks Eesti-Soome mängule?
-"Paketimüük toimub kuni 13. maini. Kui pääsmeid on veel alles, algab alates 14. maist piletite üksikmüük. "
Ei tea kas Soome kaudu tuleb kallim osta piletid? Lippupalvelu.fi on hetkel vist ülekoormatud..
Kommentaar
-
Algselt postitas s2nd3r Vaata postitustKas fännitribüünile ei müüdagi pileteid?
Kommentaar
-
Algselt postitas s2nd3r Vaata postitustFännitribüünile võiks saada ka siis, kui ei ole jalgpallihaigla liige. Teistel tribüünidel saab püsti seismise eest sõimata, ei taha sinna ka eriti minna
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustFännikal saab ka sõimata kui istud,nagu oli näiteks Brasiilia mängul,kus olid fännikale istuma tulnud pered ja muud peded...
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustaga nagu ma aru saan siis temal ei tohiks sellega probleeme tekkida, kuna ta tahab just seista
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSain ma nüüd õieti aru: üksikpiletit pole võimalik enne 14. maid osta näiteks Eesti-Soome mängule?
-"Paketimüük toimub kuni 13. maini. Kui pääsmeid on veel alles, algab alates 14. maist piletite üksikmüük. "
Ei tea kas Soome kaudu tuleb kallim osta piletid? Lippupalvelu.fi on hetkel vist ülekoormatud..
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustKas härral on midagi Horvaatia vastu,et paketti ei sobi osta?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustJep, nii ongi. Sel ajal ei viibi lihtsalt Eestis enam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar