Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Usbekistan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas UrmoT Vaata postitust
    Miks lähevad kõik eestlased, kel vähegi võimalus avaneb ja tase kannatab välismaale mängima, kasvõi kuudeks pingile istuma, kui ainult võimalus avaneb?
    Sest nad ei tea ette, kas nad jäävad pingile või mitte. Ma arvan, et nad lähevad lootuses palju paremates tingimustes jalgpalli mängida. Ja siis kui nad pingil on, on leping juba ammu sõlmitud ja nad peavad seal olema. Mis huvi on klubil nendest lahti saada kui on enam-vähem tasemega varumängijad olemas ja palk on ka arvatavasti suht väike.

Aga see on selge, et ilma mängupraktikata mängijaid on mõttetu koondisesse kutsuda.

Ja muide Bärengrub peaks Norras põhis olema. Nii palju olen sealselt tuttavalt kuulnud, et ta on suht koba ja Londakut armastatakse seal väga.

Kommentaar

pilte on kuskilt veel tulemas ?

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
        Mida argumenteerimist?
        A mida siin argumenteerida? Või oli sinu arvates kõik biutiful ja lilleline?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
          pilte on kuskilt veel tulemas ?

uudise sees on ``pildigalerii`` kastike.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
            http://sport.err.ee/index.php?06113690

uudise sees on ``pildigalerii`` kastike.
            njah, tänud, a need juba läbi vaadatud, Catherine omad ka ja mingid delfi vms omad samuti läbi sõelutud

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
              njah, tänud, a need juba läbi vaadatud, Catherine omad ka ja mingid delfi vms omad samuti läbi sõelutud

ja ära ütle, et sa seda leidnud pole http://www.soccernet.ee/thriller-usbekkidega-loppes-3-3

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                Ja muide Bärengrub peaks Norras põhis olema. Nii palju olen sealselt tuttavalt kuulnud, et ta on suht koba ja Londakut armastatakse seal väga.
                Kobad peavad põhis olema või mida sa sellega öelda tahad?

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  Just, Leni Riefenstal ja Rumeenia tantsu-võimluspeod peaksid olema eeskujuks. Ja peale selle jään endiselt endale kindlaks, et arvestades võrdlemisi väikest rahvahulka, võiks kaks fännigruppi panna üsna teineteise vastu istuma, et need siis üle staadioni "dialoogi" teeksid. Venemaal hokiliigat vaatamas käies jäi silma-kõrva ning see oli tõesti tore.
                  Muide see kahe tribüüni omavaheline hõikumine on üks lihtsamaid asju mida saaks korraldada .Selleks ei pea laulu sõnu teadma ,sest kõik ei ole võibolla nii julged ,et ilma saja grammita lõõritama hakkavad. Siin oleks vaja lihtsalt üks korralik orgunn teha , a-la Jansa tuulemehed .
                  Siin kõlbaks heal juhul isegi Heia Eesti hüüe.
                  Esimesel korral tuleks kindlasti staadioni diktori abi paluda .Ma arvan ,et ühe mänguga õpib publik asja ära ja kuna ta on väga atraktiivne mõlemale tribüünile ka ise kuulata siis võetakse kindlasti omaks.
                  FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    A mida siin argumenteerida? Või oli sinu arvates kõik biutiful ja lilleline?

Ei saa öelda, et Aksalult seal olukorras supersooritus oleks olnud, aga väravavaht ei ole ka valmis selleks, et nurgalöögist lendab pall otse lambist taha nurka.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                      Kobad peavad põhis olema või mida sa sellega öelda tahad?
                      Peaks ehk "minu teada on ta regulaarselt põhis."

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                        Ei saa öelda, et Aksalult seal olukorras supersooritus oleks olnud, aga väravavaht ei ole ka valmis selleks, et nurgalöögist lendab pall otse lambist taha nurka.
                        Khm, parandame. Lendas posti, sealt sisse. Ma ei ürita siin Aksalu sajandi sitemaks kollkipriks kuulutada, kaugel sellest, ma olen temalt ilusaid mänge näinud ka. Aga see värat jäi küll sada prossa tema südametunnistusele.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Khm, parandame. Lendas posti, sealt sisse. Ma ei ürita siin Aksalu sajandi sitemaks kollkipriks kuulutada, kaugel sellest, ma olen temalt ilusaid mänge näinud ka. Aga see värat jäi küll sada prossa tema südametunnistusele.

Kõige hullem on siis kui võib öelda, et ``isegi vanaema pannkoogi põll ees, pann käes oleks ära võtnud``

selle olukorra kohta nii öelda ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Muide see kahe tribüüni omavaheline hõikumine on üks lihtsamaid asju mida saaks korraldada .Selleks ei pea laulu sõnu teadma ,sest kõik ei ole võibolla nii julged ,et ilma saja grammita lõõritama hakkavad. Siin oleks vaja lihtsalt üks korralik orgunn teha , a-la Jansa tuulemehed .
                            Siin kõlbaks heal juhul isegi Heia Eesti hüüe.
                            Esimesel korral tuleks kindlasti staadioni diktori abi paluda .Ma arvan ,et ühe mänguga õpib publik asja ära ja kuna ta on väga atraktiivne mõlemale tribüünile ka ise kuulata siis võetakse kindlasti omaks.
                            Arenal on oht, et 1 tribüün ei kuule, mis teine teeb aga muidu idee on hea ja lihtsalt teostatav tõesti. Tavaliselt küljetribüünil suht fännika lähedal ei kuule isegi, mis fännikal toimub. Ainult lühemad hõiked on arusaadavad a'la "Heia Eesti" nii kui mingi pikem laul on, siis kõlab see ühtlase mõminana näiteks.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                              Kes see interista on? http://www.flickr.com/photos/-cather...1337/lightbox/

Miks lipp tagurpidi on? http://www.flickr.com/photos/-cather...1337/lightbox/

Millega Post tegeleb? Päris telemark-maandumine ju ka ei ole.. http://www.flickr.com/photos/-cather...1337/lightbox/

1) Angelo
                              2) Keskmine jalgpallifänn on loll kui saabas
                              3) Situb

Kommentaar

Mis Angelo tegi, et ta seal arena murul on? Võitis midagi? mida?

Kommentaar

Working...
                                X