Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Usbekistan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pareiko, Jääger, Zenjov ja Piiroja Usbekistani vastu ei mängi
    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
      Piletid on 75 kuni 125 krooni.
      pilet piletiks, tallinlastel muidugi hea tulla.. aga ega Tallinn terve Eesti ju pole..
      Mul läheks näiteks buss 80.- ots + 125 = 285.-, ehk siis ligikaudu 300.- (trollid) ja värgid ka).. ning + õlu ja küüslaugu leivakesed.. võib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära.. ja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa

Kommentaar

Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
        ja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa
        digiTV eest ei pea midagi maksma (v.a. boksi ost). see, et sul Elion on, ei puutu asjasse.

Kommentaar

pilet piletiks, tallinlastel muidugi hea tulla.. aga ega Tallinn terve Eesti ju pole..
          Mul läheks näiteks buss 80.- ots + 125 = 285.-, ehk siis ligikaudu 300.- (trollid) ja värgid ka).. ning + õlu ja küüslaugu leivakesed.. võib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära.. ja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa
          mul läheks veel kallimaks. Bussiga minnes oleks 100.- ots+ pilet+ ööbimine kuskil, sest nii hilja bussi ei läheks ja ma peaksin veel kolmaõaeval kooli jõudma.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
            Keegi seda mõttetut sõprusmadistamist vaatama ka läheb?
            Ma küll lähen! Asi pole vastastes, asi on omade toetamises! Tulge vaata Eesti koondise väravaid ning 5000 inimest olgu olla
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

võib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära..
              Oot ja millisel ajal see siis tasub ära? Või mismõttes tasub ära? Teed enne igat mängu kodus riskianalüüsi, et kas tasub minna mängule või ei tasu? Kui sa raha pärast koondise mänge vaatamas käis, siis ehk sul ehk ei tasukski statal väga käia...

Kommentaar

75.- eest tallinnlasel pole palju maksta :P

Igatahes kindlasti tulen ja võtan sõbra kaasa! Loodan, et nüüd selle väikse publikuga tehakse õiget fänlust.

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
                  Oot ja millisel ajal see siis tasub ära? Või mismõttes tasub ära? Teed enne igat mängu kodus riskianalüüsi, et kas tasub minna mängule või ei tasu? Kui sa raha pärast koondise mänge vaatamas käis, siis ehk sul ehk ei tasukski statal väga käia...
                  võibolla ei ole tõesti mõtet 400.- kulutada, kui peab selleks tallinnasse tulema ja järgmine päev on veel kool/töö ka ,
                  suht igaühe enda asi , ei pea sellepärast kohe maha tegema

Kommentaar

Oleks Tallinnlane siis tuleks ka, aga elan ka Tallinnast eemal ning vist ei lähe vaatama. Valikmängudeks ikka leiab alati tee.

Kes hümni laulab?

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                      Kes hümni laulab?
                      mina kindlasti. Teiste kohta ei tea lubada.

Kommentaar

Miks ei näidata Eesti - Usbekistani jalgpallimängu? Kaljuveer: "Raha pole!"

Kommentaar

Aasta alguses oli ETV reklaam, kus lubati kõik koondise valik- ja kodumängud ära näidata.

Kommentaar

jah ja ansip lubas meid 5 rikkama riigi hulka viia. Mis juhtus?

Kommentaar

ma lähen mängu vaatama. ja hümni laulan ka!

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                                http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=393334
                                Miks ei näidata Eesti - Usbekistani jalgpallimängu? Kaljuveer: "Raha pole!"
                                jajah ja talvel naitame julgelt Kuusamo etappi , kus Pormeisterid, Udarased ja sellised tegalsed saavutavad eelviimaseid kohti.. imeline
                                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Working...
                                X