Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pigem ei ole Armeenia sarnane. Mängivad suht lühikest ja tehnilist jalgpalli, Eestile see väga ei sobi. Usbekkide liigatase on kindlasti Armeenia liigast kõvasti üle., härra Rivaldo isegi mängib seal 2milli aastas saab palka. Raha on siis on ka häid mängijaid ja norm tase. Samas Fifa tabel paraku ei näita reaalset meeskonna tugevust. Ma ei hindaks Eesti koondist alles 94 koha vääriliseks, rahulikult 50-60 kandis nende tase HETKEL. Usbekid on väga ebastabiilseid resultaate näidanud, kaotavad Armeeniale 3-1 siis võidavad Saudi Araabiat 3-0. Jaapaniga 1-1, Bosniaga 0-0, Iraani ja Iraagiga kah viigid. Kodus on nad tugevad, võõrsil suht võidetavad. Ma ütleks et uzbekid lükkavad söötu kindlasti paremini, kui eestlased kuid meie meeskonnamäng on hetkel parem lisaks on ka meil 4-5 väga hea tehnikaga poissi ja väga kiiret poissi ja hea väravavaht. Pakuks 2-0 meile siiski, kuna see pettumus, mis Itaalia mängust sisse jäi on vaja välja elada ja usbekkide kaitse pole Itaalia kaitse Oleneb ka, mis koosseisu Rüütli välja paneb, samas ma ei tea mis koosseisuga usbekid on, kes on vigane jne, ei viitsi uurida ka. Loodame parimat, ehk paar ilusat väravat ja taga null
Edu!
Väravavahid:
1 Ignatiy Nesterov 1983 FK Bunyodkor Tashkent 45/0
2 Murod Zukhurov 1983 Nasaf Qarshi FK 0/0
Kaitsjad:
3 Maqsud Karimov 1985 Nasaf Qarshi FK 2/0
4 Artyom Filiposyan 1988 Nasaf Qarshi FK 2/0
5 Sahob Juraev 1987 FK Bunyodkor Tashkent 13/0
6 Yaroslav Krushelnitskiy 1983 FK Shurtan Guzar 1/0
7 Shavkat Mullajanov 1986 Almalyk FK 1/0
8 Vitaliy Denisov 1987 FK Dnipro Dnipropetrovsk (Ukr) 22/1
9 Anzur Ismailov 1985 FK Bunyodkor Tashkent 22/0
Poolkaitsjad:
10 Victor Karpenko 1977 FK Bunyodkor Tashkent 40/3
11 Timur Kapadze 1981 FK Bunyodkor Tashkent 69/7
12 Muzaffar Umirzaqov 1986 Lokomotiv Tashkent 1/0
13 Lutfulla Turayev 1988 Nasaf Qarshi FK 1/0
14 Vagiz Galiullin 1987 FK Rubin Kazan (Rus) 3/0
15 Odil Ahmedov 1987 FK Pakhtakor Tashkent 27/3
Ründajad:
16 Igor Taran 1983 FK Shurtan Guzar 1/0
17 Shavkat Salomov 1985 Nasaf Qarshi FK 3/1
18 Olim Novkarov 1983 Qizilqum Zarafshon 1/0
19 Maksim Shatskikh 1978 FK Arsenal Kyiv 47/30
20 Alexander Geynrikh 1984 FK Pakhtakor Tashkent 50/17
Tr. Vadim Abramov
Tuntuimad puudujad:
Server Djeparov 1982 FK Soul (Kor) 64/13
Jasur Hasanov 1983 Lekhwiya SC (Katar) 16/0
3. sept. 1:2 Moskvas Lokomotiiviga
8. aug. 0:1 Tiranas Albaaniaga
26. mai 1:3 Jerevanis Armeeniaga
tra küll no miks teles siis üle ei kanta. kas ejl tõesti arvab, et võrukad hiidlased ja saarlased hakkavad selle pärast kohale sõitma või? Mina tallinnast läksin itaalia mängule koha peale küll aga usbekkia rahvavabariigi nägemise eest ma küll 250 või 300 krooni ei maksaks. samas telest vaataks küll kui võimalik vajutaks kuhugi nupule mis 100 krooni arvele juurde lisaks kasvõi ... eriti kahju on muidugi neist, kes kaugemal elavad. Aga eks karvane koos savipätsiga teavad paremini, suured sõbrad ju kahekesi. Üks võtab noortespordi raha eelarvest ja ehitab mõne kujukese või basseini kuhugi kus hea pärast linti lõigata ja näppu visata ja teine ... noh teadagi.
tra küll no miks teles siis üle ei kanta. kas ejl tõesti arvab, et võrukad hiidlased ja saarlased hakkavad selle pärast kohale sõitma või? Mina tallinnast läksin itaalia mängule koha peale küll aga usbekkia rahvavabariigi nägemise eest ma küll 250 või 300 krooni ei maksaks. samas telest vaataks küll kui võimalik vajutaks kuhugi nupule mis 100 krooni arvele juurde lisaks kasvõi ... eriti kahju on muidugi neist, kes kaugemal elavad. Aga eks karvane koos savipätsiga teavad paremini, suured sõbrad ju kahekesi. Üks võtab noortespordi raha eelarvest ja ehitab mõne kujukese või basseini kuhugi kus hea pärast linti lõigata ja näppu visata ja teine ... noh teadagi.
ma usun, et lisaks Savisaarele tõmbavad selle räige ülekohtu taga niite veel kindlasti ka vabamüürlased, kolm põrsakest ja Jüri Liim. ühtlasi on ilmselgelt tegu Euroopa Liidu struktuurides peituvate kallutatud jõudude poolt suunatud ja rahastatud kampaaniaga siinse provintsielu aeglaseks ja järjepidevaks väljasuretamiseks. achtung! see kõik on alles algus! vaenlane ei maga! plats puhtaks! barrikaadidele!
Kommentaar