Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
    PS. kirss tordi peal oli etv viimased minutit kus näidati kuidas rootsi kunn onamis- liigutusi tegi Fuck you referee!!
    Kust kordust näeb...
    Usk kaob viimasena...

Kommentaar

kes väitis enne, et hispaanlased ei salli itaalasi? krt, ühed naised mõlemad. kurb oli näa ja vaadata, mida see "mees" tegi.
      ja miks peab mingi idoot jooksma siis platsile, kui eestil pole vaja aja venitamist?
      ah, lähen joon linnas kurbusest edasi, poleks pidanud kõjupõiget tegema.

Kommentaar

Kas Mehhiko lennuk tegi Eestis hädamaandumise?

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
          1. kohtunik oli täiesti uskumatu kretiin [penalti, mida ei olnud -- pole kordust näinud, aga tribkalt tundus täiesti 100% olukord olevat; lõpu eel karistusala joonel Ženjovi (?) vastu tehtud džuudovõte]
          2. Eesti ei mänginud ülihästi, aga italiaanod ei väärinud siit sittagi.
          3. kuna 4-5-1 üldiselt siiski õigustas ennast, siis ka Vunk õigustas ennast.
          4. kohtunik oli täiesti kirjeldamatu kloun.
          5. kes siin Vassiljevit mommiks pidas? more often than not lendasid ta pikad pallid eikellegimaale.
          6. miks Kinki varem platsile ei toodud?
          7. boonuspunktid mu kõrval istunud pereisale, kes oma pojale iga kord, kui Eesti käes pall oli, perversse naudinguga inises, et "näe, jalg väriseb" ja "no ei oska nad mängida". kõnge maha.
          8. kohtunik oli värdjas.
          Zenjov oli selleks ajaks juba pingil, nii, et pigem oli see Saag kes iponiga maha võeti.
          Algselt postitas JT8055
          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Itaalia ja Jeesti FA presidendid? Mida see sinna kätlema ronis?

Kommentaar

Nii , ütleme nii et seis oli Eesti koondisel tubli ! Aga rünnata kardeti ja siis standard olukordade kaitsmine. Fakk noh sa ei tohi nii lihtsalt neid lasta. Esimene värav läheb Puri ja Vunki arvele vist , kes ei suutnud oma mehi markeerida ja teine natuke Zenjovi , kes unustas madala palli katmise. Fakk ja kõige rohkem nüüd närvi ajav asi, kohtunik oli munn aga kurat sa Piiroja pidid pärast mängu selle kollase omale teenima ? Krt selle pärast jääb sul üks tähtis mäng grupis vahel. Kapten ei tohi nii lollisti kaarte teenida!! Natuke vist võib Rüütlit kah süüdistada, just sellesse kaotus seisu jäämise päästmises. Aga mis tehtud see tehtud.
              Tegelt olime tublid, sest Itaalasid vanad makaroonid pidid viivitama järelikult nad kartsid meid!

Kommentaar

täitsa putsis ikka
                mingi faking J kategooria kohtunik raudselt, fuck you !

Kommentaar

Algselt postitas Panso Vaata postitust
                  Kas Mehhiko lennuk tegi Eestis hädamaandumise?

http://pilt.delfi.ee/picture/10104433/
                  Tegu on soomlastega, kes vist natuke Itaalia ja Mehhiko sassi ajasid.

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                        5. kes siin Vassiljevit mommiks pidas? more often than not lendasid ta pikad pallid eikellegimaale.
                        See pole Vassiljevi süü, et kogu ülejäänud meeskond igal rünnakul palli temale sokutas.

Aga üldiselt kõige positiivsema mulje jättis Zenjov. Mees suutis võita peapalle, suutis mitte just väga aeglase Chiellini korduvalt üle joosta ja oli üldse terav otsides läbijookse kaitsjate taha (mida nt Saag ei teinud absoluutselt). Väga positiivne esitus.

Kommentaar

Kalkun oli süüdi oma" täna võib tulla võit esimest korda suurema riigi vastu" jutuga 30. mindi kandis.

Kommentaar

Kas EJL ei või mitte päris kopsakat trahvi saada selle eest, et need kaks tüüpi väljakule jooksid? See ei olnud ju mingi suvaline mäng.

Kommentaar

seda ka kommentaatorid mainisid, et kohalik alaliit karistamata ei jää

Kommentaar

Suurte vastu jääb ikka ja alati millestki puudu. Kahju, et täna oli selleks kohtunik. Ma küll rebin siin päris kindlasti emotsiooni pealt ja mu sinimustvalgetest prillidest näeb vaevu läbi, aga ma olen veendunud, et just tema tegi selle mängu ära. See oli penalt, oli ju!? Staadioni ümbruses polnud pärast mängu küll muust kuulda, kui sellest kohtunikust ja mis temast saaks, kui ta tänaval ette juhtuks, nii et ma pole ilmselt üksi enda arvamusega. Ja eriti kahju on kogu selle loo juures, et karistada saavad siinkohal platsilejooksjad ja jalgpalliliit, aga oma ebakompetentsuse (või teadliku eelistamisega) nendele olukordadele aluse pannud härra Pedro läheb ja rikub karistamatult veel tulevikuski kümnete tuhandete pealtvaatajate jalgpallielamusi. Ma küll üritan siin meenutada, kui hea oli olla esimese poolaja järel ja leppida sellega, et Itaalia on mõistagi kõvem sats ja säärane kaotusseis nende vastu pole häbiasi, aga lõppkokkuvõttes ei saa ma üle ega ümber sellest, et vähekenegi normaalsema vile puhul tähistanuks ma ilmselt praegusel hetkel Eesti jalgpalliajaloo ilusaimat võitu.
                                20 LEGEND

Kommentaar

Working...
                                X