320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas count Vaata postitust
    No tule tavevaheline piirkond appi. Mida sellele Piirojal veel öelda on? Itaalia esimese värava ajal olid viiekasti sees täiesti vabad kaks(KAKS) [ 2 ] itaalllast. Kui Cassano poleks löönud ära peaga, oleks Quagliarella löönud jalaga. Niiet Piiroja võiks peeglisse vaadata ja natuke enesekriitikat omada, mitte vinguda kui halvad kohtunikud olid. Keegi ei käskinud kaitses nii saast olla ja seda kõike veel STANDARDOLUKORRAS! Sama jutt käib ka paljude "kõvade fännide" kohta siin foorumis. Kui Eesti tahtis võita, siis selliseid lapsikult kohutavaid vigu ei oleks tohtinud lubada. Ja vaevalt et Rüütli ütlers: "Ou mehed, kui me oleme 60 minutit mängu juhtuinud, siis poohui, tehke publikule kino. Jätke nurgalöögiajal viiekasti sisse kaks itaallast täiesti katmata, nagu treeningmängus, ja las põrutavad ühe vastu, saame rohkem pulli." Ja oma kohtuniku halaga minge ausalt ravile. Kohtuniku partii oli täiesti OK. Kui kellegil on kohtuniku tööga probleeme, siis palun tooge välja mõni konkreetne situatsioon . Neid ju oli nii palju olnud, et ei tohiks olla raske nt 5 tykki nimetada. Jõudu ja jaksu.
    Kui sa veits internetiavarustes rohkem ringi suudaksid vaadata ja natukene rohkem viitsiksid tähti kokku veerida, siis leiaksid peagi, et Piiroja omab üsna suurt enesekriitikat ja Rüütli nalja peale soovitaks sul endal ravile minna. Näiteid juba ericbana tõi.

    Kommentaar


      Algselt postitas allarn Vaata postitust
      Ei saa aru, miks siin jälle Rüütlit materdatakse. Taktika, mis oli mängu alguseks valitud, töötas väga hästi.
      Alguses jah. Kuid hiljem?

      Mitte ühtegi target-mani vahetustes, miks? On ju selge, et kui Itaalia asub juhtima, siis liin langeb neil alla ja Eesti nobedatel jääb ruumi vähemaks. Nii läkski ja mis oli tulemus - Saagil polnud kuhugi joosta ja kõrgeid palle, mida eestlased tagusid, ta ei võitnud.

      Okei, oletame, et Piiroja-Rähn saab ette liigutada. Millal Piiroja ette liikus? 91. minut.

      Mida saavutati või taheti üldse tehtud vahetustega saavutada? Ainuke loogika oli ehk Zenjov, kes oli end vast ribaks jooksnud.

      Küsitavusi oli veel.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

      Kommentaar


        Algselt postitas Jorgan Vaata postitust
        Loodetavasti on lepingus punkt, et trahvi maksab sellisel puhul Meeskond, mitte Jalkaliit.
        Pohlak: saadava trahvi eest esitame arve turvafirmale
        Eile Eesti ja Itaalia vahelises kohtumises väljakule jooksnud kaks hullunud fänni toovad Eesti Jalgpalliliidule kaasa ilmselt kopsaka trahvi.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

        Kommentaar


          Hea mäng oli. Isegi kohtuniku väga nõrk vilepartii ei suutnud seda lõpuni ära rikkuda. Itaalia posid lükkasid kohati ikka väga nauditavalt ühepuutesöötu aga ka meie poisid tegd mõned ilusad liigutused ja triblinud. õpuks võttis kõrgema klassiga meeskond siiski oma. IIpa alguses langes Eesti liiga alla ja ilmselt oleks varem või hiljem ikka ära löödud. Kuradima kahju ikkagi, viik oleks õiglasem tulemus olnud.

          PS. Huvitav palju EJL trahvi saab nende kahe jobu pärast? Varsti on külm vesi ka aleqocilt läinud...
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

          http://www.jkpiraaja.ee/

          Kommentaar


            KaS nüüd siis on MM-i naljad a-la Jimmy Jump jõudnud ka meie areenile.
            Kui on mingi sõnum edasi kanda siis veel OK. kuidagi saan sellest aru aga niisama platsil ringi jooksmisel ma mingit mõtet ei näe.
            Teine teema on aga staadioni turvateenistuse täielik pask .
            Las nüd Meeskond maksabki selle pasa UEFA-le kinni . Oh ja veel uudiste kommid ,et justkui fännid jooksid väljakule jne. Õige fänn NIISAMA naljaviluks ei jookse nagu need kaks lohhi . Viimane kord kus oleks isegi kaasa jooksnud oli Balti turniir Lätis kus Jansa avaldas protesti kohtuniku rämeda tegevuse vastu.
            FCF Forever

            Kommentaar


              Kohtunik on süüdi! Itaalia on süüdi! Lisaminuteid liiga vähe! Kink sai nii hilja mängu! Eesti 1-2 Itaalia

              Oleks poolaja tulemus jäänud.

              Kohtunik oli normaalne! Itaalia on pask! Lisaminuteid oli liiga palju! Taktikalised vahetused Rüütli poolt olid super head!

              Eesti 1-0 Itaalia

              Kõik teised on süüdi, pohui need 2 väravat mis me lasime endale 3 minuti sees nurgalöökidest taguda, see ei lugenud. Seal me olime lihtsalt natuke väsinud ja siis hakkas kohtunik ka meile keerama . Tead mis eristab maailmaklassi mängijaid mitte nii väga maailmaklassi mängijatest? See sama 3 minutit, kus keegi pole süüdi.

              Kommentaar


                Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                Kui tuua konkreetsed näited, siis Kruglovi mahatõmbamine karistusalas, kus kohtunik juba hakkas vilistama, aga seejärel sai aru, et suurt Itaaliat ei saa ju 2:0 kaotusseisu jätta. Teine täiesti kindel situatsioon oli Saagi judovõttega mahamurdmine mängu lõpus. Ülejäänud kergetest puudetest ja ülikaheldavatest nurgalöökidest, mis kõik Itaalia kasuks langesid ei hakka rääkimagi.
                Kõik loetud situatsioonid olid õiged otsused kohtuniku poolt. Saad aru , ert mingit penalti polnud, keegi pole Saagi judo võttega maha murdnud. Ainuke koht kus ma ise arvasn et kohtunik pani pange , oli sisi kui Zejovil oli see kiire kontra võimalus, aga Chiellini sai ennem nina eest tal palli kätte ja siis tõukas ta pikali, niiet ka seal polnud tegelikult kuskil viga, kuigi terve staadion karjus appi. Saage aru et asi polnud kohe kindlasti mitte viles. ja sinu suguste debiiliikute jaoks ma teen nüüd ühe kokkuvõtte, miks Eesti kaotas:

                1. Standardolukorras EI JÄETA ükskõik kelle vastu mägnides KAHTE RÜNDAJAT viiekasti üksi rahulikult kõksima!!!
                2. Peatreener peab arusaama, milall tema tipuründaja on väsinud!
                3. Peatreener saab aru, et 1:0 Itaaliat juhtides ei saa teisele poolajale minna sama taktikaga , mida kasutati esimesel poolajal!
                4. Joel Lindpere saab aru , et Eesti koondise esindamine on AUASI! Aga tema jaoks on olemas ainult raha, nagu enamikel jalgpalli klubidel tänapäeval on moes, ei mignit hingega mängu, ainult RAHA.


                kui te olete nüüd need olukorrad läbi seedinud, siis äkki hakkab keeegi valgust ka nägema. Kui ei hakka, siis on mul teist kahju...
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Algselt postitas Martin Vaata postitust
                  Alguses jah. Kuid hiljem?

                  Mitte ühtegi target-mani vahetustes, miks? On ju selge, et kui Itaalia asub juhtima, siis liin langeb neil alla ja Eesti nobedatel jääb ruumi vähemaks. Nii läkski ja mis oli tulemus - Saagil polnud kuhugi joosta ja kõrgeid palle, mida eestlased tagusid, ta ei võitnud.

                  Okei, oletame, et Piiroja-Rähn saab ette liigutada. Millal Piiroja ette liikus? 91. minut.

                  Mida saavutati või taheti üldse tehtud vahetustega saavutada? Ainuke loogika oli ehk Zenjov, kes oli end vast ribaks jooksnud.

                  Küsitavusi oli veel.
                  Tegelikult vedas vähemalt minu arvates see taktika lõpuni suhteliselt ilusti välja, sest eestlastel võimalusi veel jätkus. Ja kui vaadata pinki, siis ega sealt midagi erilist enam sisse tuua poleks olnud, niiet suhteliselt loogilised vahetused siiski. Kahe ründajaga ette minemine poleks ka olnud ilmselt mõttekas. Ainuke, mida ka eelnevalt nimetasin, oleks olnud ehk Kink'i natukene varasem sissetoomine, kuid samas lootis Rüütli ilmselt sellele, et suudetakse ehk siiski üks kuidagi tagasi lüüa ning endale rohkem mitte lasta. Samas ei vaidle vastu sellele, et Post oleks targetina tõesti võinud pingil olla.

                  Kommentaar


                    eestlased, kes on itaalaste poolt.....

                    Kommentaar


                      Miks need itaallased nii kusised on?

                      Kommentaar


                        Eesti 1:2 Itaalia Unlucky Day
                        Fk

                        Kommentaar


                          Mina kohtuniku süüdistamise laulukooriga ei ühine ,kuigi olen ka ise kriitiline mõnes kohas . Aga midagi tahaks välja öelda ... see tohutu vaimsus ja eriline ühtekuuluvuse tunne ,mis oli eilse mängu eel ja peale Serjoga väravat . Seda pole küll ammu enam tundnud isegi vanade võitluskaaslastega koos olles. Katus sõitis ikka täiega ära. See üks värav süstis minusse niipalju energiat ja eneseusku ,et möllan kuni surmani jalgpallifännina ,südames muidugi rohkem FC Flora aga koondis samuti ... elagu Eesti !!!
                          FCF Forever

                          Kommentaar


                            Penalti kohta ei oska midagi öelda, kuigi see minu nina all toimus aga paar nurgalööki vilistati küll ebaõiglaselt pluss veel mõned sellised vead mis vilistati ainult eestlaste kahjuks, samasugused jäeti niitnuudlitele vilistamata.

                            Tervitan ennast ümmarguseks joonud madalalaubalisi kes täiesti lambist hakkasid järsku Sergei Zenjonov skandeerima, kuigi ülejäänud fännikas laulis "mõisad põlevad... "

                            Kurb, et need kaks ja pool minti mängu sisse tulid, eilsetesse tulemustesse oleks üks üllatus veel sobinud
                            INTER ARMA CARITAS

                            Kommentaar


                              Tra ma loodan südamest, et tehakse kõik võimalik selle nimel, et seda värdjat enam vilistama ei lasta selliseid mänge. Kuradi kahju on sellest, et need Itaalia väravad tulid sellistest eksimustest.

                              Kommentaar


                                Omk! Minu 2 kopikat.

                                Kohtuniku tegevust väga ei kritiseeriks, staadioniemotsiooni pealt oleks kah ilmselt teine arvamus, aga imho vilistas kohtunik suht okeilt. Oli olukordi, kus mees tundus et sai aru et pisut eksis ja siis andis vastastele kohe järgmise olukorra puhul pisut vabamalt taklata -- sjuke inimlik värk.

                                Mängulõpueelne kastis mahatõmbamine ei meenu, aga kunagi mängu sees oli olukord, kus eestlane kastis maha tõmmati ja isegi kordust ei näidatud -- siis oli kaitsja (vist Piiroja) poolt enne tehtud viga. Staadionilolnuile võis seesinane olukord kah jõhkra reetmisena tunduda ja kohtunikuantipaatiale veel vinte peale keerata.

                                Eesti mängis korralikult ja Itaalia oli meie vastu ikka kenakesti hädas. Lõpuminutite survest viigi väljapigistamine oli ju puhtalt õnne ja joppamise küsimus. See et Itaalia oma ainsad väravad nurgalöökidest lõi, on mõtlemise koht -- ei usutud vist ise kah ja 2 ründaja markeerimata jätmine + esimesest postist palli läbilaskmine oli paras ämber valdavalt kontsentreeritud ja hingestatud mängu juures. Hindeks 4+

                                Mis kriipima jäi, oli tõik, kus Piiroja jällegi näitas oma lapsemeelsust. Minna mängu lõpus kaarti nuruma... No anna kannatust! Ei mänginud ta ju esimest korda jalgpalli! Arvas ta tõesti, et kohtunik muudab mõne oma otsuse?! Ma võin eksida (sel juhul vabandused, Raio), aga kas enne kohtuniku pihta tulistamist ta talle kätt pihku ei pistnud? Sel juhul -- Fair play, no comments...
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

                                Kommentaar

                                Working...
                                X