Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Itaalia
Collapse
X
-
Mul on ka Politseiga head suhted - teevad nad ju kõigest oma tööd, kuid seda siiski täpsustaksin, et mitte küll märulipolitseil, kuid tavalistel "helkurvestidel" olen küll arenal kabasid vöö peal piisavalt näinud.BVB - VaprusKommentaar
-
..vaatan EJL kodulehelt niipidi ja naapidi ning nagu ma aru saan siis ootab meid järgmisel aastal ees kaks võõrsil mängu Itaaliaga!
... ei tea kas 6.juuni mäng läeb fännide rahutuste tõttu kordamisele, või läeb karistuseks kordusele siis nüüd meie kodune mäng kui kaks venda väljakule jooksid?
P.S. Saab vist juhtuda ainult meil....RummaBastards!Kommentaar
-
Parandasin selle vea ära ja loodan, et ei kutsu kurje vaime välja, kui ütlen enda õigustuseks, et mina seda ei tekitanud...vaatan EJL kodulehelt niipidi ja naapidi ning nagu ma aru saan siis ootab meid järgmisel aastal ees kaks võõrsil mängu Itaaliaga!
... ei tea kas 6.juuni mäng läeb fännide rahutuste tõttu kordamisele, või läeb karistuseks kordusele siis nüüd meie kodune mäng kui kaks venda väljakule jooksid?
P.S. Saab vist juhtuda ainult meil....
Kommentaar
-
Sorry, vale teema aga Eesti-Horvaatia mängul oli 0 pealtvaatajat??
Kommentaar
-
No nii, lisan sinna ka siis vastava numbri. Seda viga võib minu süüks pidada.Sorry, vale teema aga Eesti-Horvaatia mängul oli 0 pealtvaatajat??
http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/prot...id=1&proto=354
Kommentaar
-
ma siin vaatasin Eesti-Itaalia mängu materjale üle. Järsku ehamatuga märkasin, et oi cannuman pildis, aga Itaalia särgi ja lipuga. Hmm, tea kas peaks füüsilise noomituse tegema
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar