Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis ma siin ikka konstruktiivset kriitikat kokku ajan. Trahv pole teada, lepingud pole teada jne.
Lihtsalt ei saa öelda, et 2 imbetsilli on kõiges süüdi. Lambad nad on ja lambaks nad jäävad. Ma sügavalt kahtlen, kas EJL ja Meeskond on piisavalt vaeva näinud, et siukseid võimalusi vähendada ja kuidas tegutseda sellises olukorras. Loodetakse, et natuurilt rahulik eestlane mässu ei tekita.
Juba parem ju
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Mul on ka Politseiga head suhted - teevad nad ju kõigest oma tööd, kuid seda siiski täpsustaksin, et mitte küll märulipolitseil, kuid tavalistel "helkurvestidel" olen küll arenal kabasid vöö peal piisavalt näinud.
... ei tea kas 6.juuni mäng läeb fännide rahutuste tõttu kordamisele, või läeb karistuseks kordusele siis nüüd meie kodune mäng kui kaks venda väljakule jooksid?
... ei tea kas 6.juuni mäng läeb fännide rahutuste tõttu kordamisele, või läeb karistuseks kordusele siis nüüd meie kodune mäng kui kaks venda väljakule jooksid?
P.S. Saab vist juhtuda ainult meil....
Parandasin selle vea ära ja loodan, et ei kutsu kurje vaime välja, kui ütlen enda õigustuseks, et mina seda ei tekitanud.
ma siin vaatasin Eesti-Itaalia mängu materjale üle. Järsku ehamatuga märkasin, et oi cannuman pildis, aga Itaalia särgi ja lipuga. Hmm, tea kas peaks füüsilise noomituse tegema
Kommentaar