Ma arvan, et neid on rohkem kui wingback'e. Näiteks käesoleva liigahooaja põhjal võiks Eesti liigast võimaluse anda Nikita Mihhailovile (kes küll viimastes mängudes pigem keskpoolikut mänginud), Jepihhinile, D. Lutsule, Yakovlevile, Kuraksinile. Lisaks olemas ka vanem generatsioon Zenjov-i, Ojamaa, Sinjavski näol. Kõik need mängijad on igaljuhul rohkem ääreründajad/poolikud, kui wingback'id.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti koondis
Collapse
X
-
Minuarust just äge et julges vastu võtta ja mõnes mõttes, kui koondis on absoluutses mudas, ta kindlasti nägi et saab seal vähemalt mõned asjad paremaks teha ja see mõte et ta pärast ebaõnnestumist kuskile ei kõlba on puhas lollus. Koondise treeneriks olemine ja klubijalgpall on esiteks päris erinevad asjad ja see koondise oletame siis et ebaõnnestunud seik, eriti eesti olematus jalgpallimaastikus, talt midagi veel ära ei võtaks.YNWA!Kommentaar
-
Sest suur isand tahtis nii ja lihtne ongi. Ei tegelikult ma mõistan seda, et solidaarsusest vastase välja sebimise eest antakse talle see mäng, kuid see on ju üldkokkuvõttes täielik klounaad. Kus mujal maailmas midagi sellist toimub, et lastakse ühel treeneril mäng ära pidada ja 4 päeva pärast on kokkuleppepõhiselt uus nägu puldis. Võibolla kuskil korrumpeerunud Aafrika riigis.Kommentaar
-
See on tippsport, siin ei kehti mingid asjad, et "ta on tegelikult normaalne vend, las teeb selle mängu ära".
Sest suur isand tahtis nii ja lihtne ongi. Ei tegelikult ma mõistan seda, et solidaarsusest vastase välja sebimise eest antakse talle see mäng, kuid see on ju üldkokkuvõttes täielik klounaad. Kus mujal maailmas midagi sellist toimub, et lastakse ühel treeneril mäng ära pidada ja 4 päeva pärast on kokkuleppepõhiselt uus nägu puldis. Võibolla kuskil korrumpeerunud Aafrika riigis.Kommentaar
-
Oleks siis tegemist mingi legendaarse mehega, umbes nagu Rüütli, kes väärib oma saavutuste eest midagi enamat, aga Häberli. Hallooo...
Pehmed on need EJL ajud, see paistab igatpidi välja, mistõttu jah ülimalt karmi konkurentsiga alas on sedasi garanteeritud olla viimased.YNWA!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma küll ei imestaks, võib-olla küll mitte päris 1-2 aasta jooksul, aga sedagi vaid A-koondise kontekstis.
Samuti ei imestaks kui Vassiljev oma treenerikarjääris mingi hetk Venemaale põikaks, kuigi mitte enne kui sõda lõppenud ja esimesed 'emotsioonid' lahtunud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar