Algselt postitas Stok
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti – Serbia (29. märts)
Collapse
X
-
siit näeb 5 euro eest kvaliteetpilti http://videosport.h.ooyala.com/vs4/index.htmlCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKui Eesti suudaks kuidagi moodi võidu teisipäeval krabada, oleks tabeliseis küll väga põnev.
Kommentaar
-
Eilsed kolaka saajad kiitsid just Eesti head taktikalist mängu ja selle koha pealt olen ma nendega täiestui nõus ja see võib ka teisipäevase mängu otsustada. Tehniliselt jääme neile ilmselt alla ja võibolla natuke ka füüsiliselt aga kokkumämg ja taktika peaksid olema meie trumbid + koduväljak ja loodetavasti täismaja rahvast.
Kui nüüd kah täismaja sellele mängule ei tule siis minge te kõik õige pekki Eesti rahvas.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Che Vaata postitustSerbia suspensions for the next match:
Krasic, Stankovic
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustZigic ja nende põhi vv ka puududvad vist.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Ei anna küll pead, aga siin saab olla vaid nulltolerants. Igasugune Serbia koondisega seonduv fänn peab ukse taha jääma (seda enam kui UEFA on nii otsustanud). Hakata siin filosofeerima ohtlik-mitteohtlik, agressiivne-rahumeelne jne. ei vii kuhugi. Ja isegi kui mõni lipsab statkale, siis niipea kui ta oma lipukese välja võtab on nägemist. Loomulikult ei aita sellele kaasa meie piletimüügipoliitika, aga seda suurem töö tuleks ära teha väravates.
Allo, saage ükskord aru, et see ei ole mingi lillelaste kokkutulek! On ka teine valik - liidule x tuhat CHF trahvi, sest ultratel on suht savi kas nad istuvad pokris siin või oma kodus.299195
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar