Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti – Serbia (29. märts)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Stok
    Sama lugu nagu Serbia fännide tuvastamisega - mismoodi turva kindlaks teeb, kes on skinhead, kes lihtsalt kiilakapoolne ning ilmale vastavalt nahkjopes ja tanksaabastes (nagu mina)?
    Fännid said bänni ja see et osasid fänne lubatakse staadionile on EJLi poolt vastutulek. Eks turvad sõna otseses mõttes nägude järgi otsustavad.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kui see striim korralikult töötaks, siis ehk õnnestub vaadata ka tänast Serbia mängu, kus on ainult 240 fänni. Ja needki P-Iirimaalt.
      Adiós amigos

Kommentaar

siit näeb 5 euro eest kvaliteetpilti http://videosport.h.ooyala.com/vs4/index.html
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Vastaste fännisektorisse ei lasta siis kedagi vaid nende fännid oma meie sektorites?

Kommentaar

serbia võitis P-Iirimaad, Eesti hetkel siis alagrupis 4's

Kommentaar

Kui Eesti suudaks kuidagi moodi võidu teisipäeval krabada, oleks tabeliseis küll väga põnev. Teist kohta noolivad hetkel lausa 4 meeskonda, loodame et võit ja 3 punkti jäävad koju!

Kommentaar

See tulemus oli meile vist kasuks. Kuid Sloveenia on siiski meie põhirivaal (Itaali kõrvale jättes).

Mänguplaaniga tuleb midagi ette võtta, sest ma usun et Vassiljevit jälgitakse eriti hoolikalt.

Kommentaar

Serbia suspensions for the next match:
                  Krasic, Stankovic

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                    Kui Eesti suudaks kuidagi moodi võidu teisipäeval krabada, oleks tabeliseis küll väga põnev.
                    Vaadates, kuidas Põhja-Iirimaa vastu mängiti, siis ei peakski vaja minema mingit massiivset eneseületamist. Selles meeskonnas tundub, et on midagi sisekliimaga ikka tõsiselt sassis. Kvaliteeti on platsil, aga mängus see ei kajastu. Kui vältida seesugust täielikku initsiatiivi loovutamist nagu Põhja-Iirimaa tegi teisel poolajal, siis võiks väga vabalt 3 punkti kirja saada.

Kommentaar

Eilsed kolaka saajad kiitsid just Eesti head taktikalist mängu ja selle koha pealt olen ma nendega täiestui nõus ja see võib ka teisipäevase mängu otsustada. Tehniliselt jääme neile ilmselt alla ja võibolla natuke ka füüsiliselt aga kokkumämg ja taktika peaksid olema meie trumbid + koduväljak ja loodetavasti täismaja rahvast.
                      Kui nüüd kah täismaja sellele mängule ei tule siis minge te kõik õige pekki Eesti rahvas.
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Che Vaata postitust
                        Serbia suspensions for the next match:
                        Krasic, Stankovic
                        + Vidic puudu.. keegi veel? Tundub, et päris paljud Serbia põhimehed kaasa ei tee

Kommentaar

Zigic ja nende põhi vv ka puududvad vist.
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                            Zigic ja nende põhi vv ka puududvad vist.
                            Pärast eilset võitu tõdes peatreener Vladimir Petrovic, et Vidic peaks Tallinnas siiski mängima ning lootust on ka kubemevigastuse käes vaevleva ründaja Nikola Zigici osas.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Vidic ja Zigic ilmselt siiski tulevad. Petrovic nii ütleb. 2 poolkaitsestaari siis väljas:

Kommentaar

Ei anna küll pead, aga siin saab olla vaid nulltolerants. Igasugune Serbia koondisega seonduv fänn peab ukse taha jääma (seda enam kui UEFA on nii otsustanud). Hakata siin filosofeerima ohtlik-mitteohtlik, agressiivne-rahumeelne jne. ei vii kuhugi. Ja isegi kui mõni lipsab statkale, siis niipea kui ta oma lipukese välja võtab on nägemist. Loomulikult ei aita sellele kaasa meie piletimüügipoliitika, aga seda suurem töö tuleks ära teha väravates.
                                Allo, saage ükskord aru, et see ei ole mingi lillelaste kokkutulek! On ka teine valik - liidule x tuhat CHF trahvi, sest ultratel on suht savi kas nad istuvad pokris siin või oma kodus.
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X