Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tšiili - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
    Aga mõtle, Kostja, kes mängis Sloveenia liigas 36st mängus 35 ja need kõik 90 mintsa. Ahjupera, kes tuli raskest vigastusest, see ei käi nii,et saan terveks ja lasen rahulikult samamoodi edasi nagu ennem. Zenjov, reielihasega probleemid, käis opil. Klavan, Pareiko- pikk hooaeg, enamus ajast mängisid. Mängijate puhkused kestavad 2-4 nädalat. Millal nad sinu arust peaksid akusid laadima? Ega nad masinad ei ole. Võta maailma mastaabis Inglismaa, Torres see hooaeg, küll on nad on MMil või EMil täitsa küpsed, Torres oli liigas küpse, mis sa arvad mille pärast? raske hooaeg, enamus mängud tulevad raskelt, st et peavad endast kõik andma, et võita. bla-bla
    sellist mängumeest tead nagu Xavi? Messi? Ronaldo? Edwin van der sar? Pepe Reina? n+1?

tead, mis vahe neil on eesti koondislastega, peale selle, et ühed teenivad sitaks plekki ning on sitaks head mängumehed?
    neilt võetakse igal võimalikul juhul suhu, neil põhimõtteliselt pole privaatsust nad on viiskümmend korda andekamad, nad võiksid kõik üle türa saata - aga nad mängivad aastas pea kaks korda rohkem mänge.
    kui neile öeldakse, et nüüd peate sitasesse eestisse sõitma, siis nad teevad seda - kuigi nad võiksid puhata päikese all ja maksta kinni eesti koondislased ning neile rannas rosinasse keerata.

see va steriliseeritud heaoluühiskond ajab lihtsalt sita keema - me ei saa mängida, sest meil pole ilusaid papusid. get real.

lühidalt - see käik oli ennekõike iseendale sita keeramine.

on see Pohlak, mis ta on... siis jääb vähemalt mulje, et temal on ninast veri väljas - mujal maailmas on vastupidi.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

sai ka mängu vaadatud. Joel-juunior sai elu võimaluse. Tsiili hoidis ikka kõrget tempot, mis oli meie omadele liiga kiire ...
      Tsiili mängust löödud väravad olid ikka väga ilusad ja näitasid kõrget taset.

Kommentaar

Ok, olen siis see ebapopulaarne ja ütlen otse välja - tänud sulle Tarmo Rüütli, et eesti jalgpalli au vähemalt Tšiili vastu päästsid! Loodame, et sama õnnestub ka Uruguai vastu. Ja üleüldse, ma ei vaataks seda turneed nii musta pilguga - igas halvas on ka midagi head!
        299195

Kommentaar

Njh, kui aus olla, siis kartsin, et saame Tšiililt isegi suurema koslepi, kuid 4:0 lõppskoor pole vast kõige hullem (esimesed 20 minutit suudeti ju täitsa soliidset mängu näidata) ja eks meil oli õnne kh päris palju (postid jne).

Vastaste esimene värav oli sarnane Kingi Serbia resultatiivse kauglöögiga, teise värava sünnil oli suur roll Meeritsa ebakindlal tõrjel (lõi palli rusikatega/rusikaga karistusalast minema, kuid seda põhimõtteliselt otse vastasele jala peale, kes kasutas ka meie puuriluku väravast väljasoleku ära ning skooris). Kolmas värav oli vastasmängija selge sukeldumine ehk meid karistati olematu penaltiga (poolaja lõpus). Ja nh, viimane värav näitas lihtsalt vastaste mänguklassi.

Mängu lõpus oli meil võimalus ka auvärav lüüa, kuid meie koondislasel, Indermittel vist, jäi väheke otsustavusest ja täpsusest vajaka.

Igatahes Tšiili jooksutas meie mängumehi ikka mõnuga - kiired ühe-kahepuutelised söödud ning tehniline arsenal. Need harvad korrad, kui palli tagasi enda valdusesse võitsime, suutsime selle ka kohe väga kiiresti kaotada, enamasti lohakate söötude jms tõttu.

Kuid meie noor ja kogenematu koosseis sai väärt kogemuse ning eks näis, mis Uruguai meiega tegema hakkab.

Ahjaa, mängu režissöör oleks võinud vähem kordusi näidata ja seda just nendel vähestel kordadel, kui pall meie koondise valduses oli.

Kommentaar

Nagu Põhja-Korea poliitika, kus vastaste olukordi üldse näidata ei tohi.
            Hala Madrid !

Kommentaar

Noh, vähemalt nägid poisid, et millise tasemeni on teoreetiliselt võimalik jõuda.

Muidu oli nagu natuke kurb, isegi mitte tulemuse vaid nagu ikka: söödutäpsust napib isegi paari meetri pealt või esimene puude on nagu minul.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Penaltist nii palju, et Sanchez daivis, aga kas ainult minu arust ründas Šišov samas situatsioonist vastast, jalg ees, hella kohta?

Kommentaar

Muidu oli mäng väga okei, aga see kaameratöö oli ikka täielik puder. Ja Puri võiks kaugele ära purjetada. Saame palli, oh Puri on ju "vana kala", vast saab tema palli edasi anda, aga ei jõua mõtet lõpetadagi, kui ta juba palliga Tšiili meestesse purjetab. Vahel võiks ikka ühe söödu oma mehele ka anda.

Kommentaar

Tuleb tõepoolest nõustuda. Kindlasti oli Tsiiliga mäng parem kui Itaaliaga, sest kohati ikka suudeti seda ka üle paari sekundi hoida ja ka vastaste karistusala poole viia. Lisaks suudeti luua ka üks supervõimalus, mis Itaaliaga mängus täielikult puudus. Võitjas ei saanud kordagi kahelda, aga see penalt jaab kripeldama küll.

Õnne oli aga täna tõepoolest mõlemal. Tšiilil, et õnnestusid kaks sellist lööki, mis lendavad sisse ühel juhul sajast ning et võluti välja haige penalt. Meil aga vedas, et kaks korda lajatati vastu raamistikku. Kokkuvõttes sümpaatne mäng poistelt ning tunnistan ausalt, et peale koondise nimekirja avaldamist kartsin kordades hullemat. Just mängupildi poolest. Lagunemist ju tegelikult ei toimunud.

Kommentaar

ühest küljest ma saan aru miks nii paljud sõna võtavad, et parimaid mängijaid ei saadud koondisesse. Teisalt olen ka veidi imestunud. Kui isiklikust seisukohast vaadata, siis kes meist oleks nõus lihtsalt loobuma oma väljateenitud puhkusest? Peale seda kui oled aasta otsa näiteks ehitusel rabanud ja saad 4 nädalat puhkust, kas sa hüppaks rõõmust kui ülemus ütleks sulle, et kuule tule nüüd ja pane siin oma puhkuse ajast veel TASUTA üks katus ära, see võtab ainult paar nädalat. Ma arvan et keegi meist ei oleks nõus. Mitmetel oli ju ka itaalia/fäärid mängude ajal juba puhkus ja nad tulid hetkegi mõtlemata, et eestit esindada. Sest need mängud olid Eestile väga tähtsad. Kas lõunaameerika turnee on väga tähtis? julgen kahelda.

Kommentaar

vaatan juutuubist eilse mängu väravaid ja esimese värava peale jääb ikka suu lahti

Kommentaar

Kui me oleks Fääre võitnud, siis tuleks võib-olla paar kriitilist noolt selle praeguse koosseisu kohta. Puhas emotsiooni pealt lahmimine - mõni ütleb vähemalt ise ka selle ausalt välja, enamik mängib niisama jube kõvasid moraalijüngreid ja lahmib lapiti, sest praegu ju hea võimalus. Aga tulla rääkima juttu, et Fääridele läksid mehed teadlikult kaotama, on täielik hülge möla. Arusaadav, et viha ja pahameel on suur, aga mingi killuke kainet mõistust võiks nagu ikka säilida.

mis mängu puudutab, siis hea meel oli vaadata, et kutid julgesid teha, mitte ei olnud niisama ettevaatlikult kaitses istumist ja kindla peale palli ette peksmist. No ei tulnud jah välja, mis siis, ega ei saagi kohe tulla, kui sa oled siinse liiga tempo ja vastastega harjunud. Aga näiteks Luts alguses, Peitre lõpupoole jätsid just selles osas väga sümpaatse mulje. Ja oma võimalust püüdsid kõik maksimaalselt kasutada, ühtegi niisama loivajat silma ei jäänud. See vast oligi kõige tähtsam. Kahju, et lõpus seda väravat kätte ei saanud, oleks ilus väike tasu olnud, aga noh.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Puri lasi magusalt ümber keskringi tiire.. söödujätk 0. Ma lootsin tõesti, et kutt suudab oma õlule natuke mängu võtta ja juhtida seda, aga ei - kutt mõtles hoopis, et mängib üksi kogu Tšiili meeskonna üle.
                            Tenno, Šišovi ja Veisi fenomenist ei saa aru. Tenno lihtsalt jooksis musta, kuid ei suutnud isegi ripsata neid sööte. Šišovi vaadates tekkis pilt isast, kes ei suuda enam küpses eas poega palliplatsil taltsutada. Veis.. härra liikumiskiirus oleks pidanud olema vahetusest tulnuna värske - sörkjooksust pisut kiirema jooksusammuga oli tema poolt nadi arvata, et kätsib neid Tšiili mehi.

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
                              ühest küljest ma saan aru miks nii paljud sõna võtavad, et parimaid mängijaid ei saadud koondisesse. Teisalt olen ka veidi imestunud. Kui isiklikust seisukohast vaadata, siis kes meist oleks nõus lihtsalt loobuma oma väljateenitud puhkusest? Peale seda kui oled aasta otsa näiteks ehitusel rabanud ja saad 4 nädalat puhkust, kas sa hüppaks rõõmust kui ülemus ütleks sulle, et kuule tule nüüd ja pane siin oma puhkuse ajast veel TASUTA üks katus ära, see võtab ainult paar nädalat. Ma arvan et keegi meist ei oleks nõus. Mitmetel oli ju ka itaalia/fäärid mängude ajal juba puhkus ja nad tulid hetkegi mõtlemata, et eestit esindada. Sest need mängud olid Eestile väga tähtsad. Kas lõunaameerika turnee on väga tähtis? julgen kahelda.
                              100% nõus. Täiesti arusaamatu möla on mõned isikud puhkusel olevatele mängijate suunas saatnud.

Loodame, et noored said nüüd motivatsiooni pingutada, et see tasemevahe vähemalt füüsilise ja taktikalise poole pealt tagasi teha. Tehniliselt pole muidugi Eestil kunagi lootust selliste tiimidega isegi ligilähedasel tasemele jõuda - geograafiline asetus ja teistsugune kultuur segavad.
                              sigpic

Kommentaar

Palju neid eestlasi lõpuks oli, kes ainult suvepuhkuse pärast tulemata jäid? Zenjovi ja Kostjat hoidsid väidetavalt klubid kinni, Klavanil ja eriti Pareikol olid seljataga ikka väga pikad hooajad, Ahjupera ja mõned veel vajavad puhkust, et vigastustest taastuda ja mõned mängumehed peavad klubilaagrisse minnes übervärsked ja väljapaistvad olema, et mänguaega teenida (a la Kink). Lisaks veel skandinaavlased ja pm ongi ainult paar üksikut mängijat, kellel sisuliselt vabandust pole. Mingi Pohlaku egojutt on selles kontekstis küll täielik huinjaa minu meelest ja siin keegi tõi võrdluse mingite Xavidega, kes alati koondises on. No sorri vaan, aga vaevalt jalgpallimaailma teravaim tipp samasugused olukorras tasuta teisele poole maakera sõidaks ja puhkusele vilistaks.

Kommentaar

Working...
                                X