Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fääri saared - Eesti, 7. juunil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pareiko ja Piiroja olid täna ainsad positiivsed kujud. Piiroja rabas lõpus nii kaitses ja ründes ning tegi seda efektiivsemalt kui kõik ülejäänud mehed kokku!
    Tarmo Kink ja Kaimar Saag olid täna kohutavad. Selliste esitlustega ei saaks nad ka Ida-Timori rahvuskoondises(kui selline asi üldse olemas on) pingil istuda.

a see Kingi lehejutt võttis ka mind mõtlema. Mis mõttes ei ole koondises ühtegi mängijat või abilist, kes paneks mehed elama ja kes teeks valju häält? Hea treener peab sellist asja tegema! Selles vallas on Rüütlil veel kõvasti arenguruumi. Seega teinekord Rüütli, Pareiko ja Piiroja lõugama ja mehi innustama riietusruumis ja tunnelis!

Kommentaar

Konstuktiivsemalt kuid valusamini

Mängus puudus plaan. Ja kuigi valitses arvamus et tee mis tahad küll fäärid niiöelda isemati maleterminites teevad oli see vale eeldus (ja ometi märgid nii kodumängust kui eelmisest fäärid sloveenia mängust oli ju olemas). Kõik muud - frustratsioon ja lollist olukorrast teenitud penaltid oli ainult tulemus. Samas me oleks kõik hoosiannat laulnud kui sama avantüüriga oleks juba saag esimesel minutil 1:0 ära põrutanud.
      Moraal - küpsusest on puudu meil kõigil, Entusiasmist tõusnud kodukootud jalgpalllikultuur on viinud meid olukorda kus kõik alates mämgijast treenerist kuni viimase ajakirjanikuni olid niiöelda mulli autorid. Ja nüüd see siis lõhkes.
      Epiloog: tulevikule mõeldes tulesk katsetada järelejäänud mängudes järgmise valiktsükli mängijaid

Kommentaar

Kesa, miks sa oled kuri kohtuniku peale? Kaotuses teda küll süüdistada ei saa.
        Kaotuses on süüdi need 11 ja + munajoodikut kes platsil ennast täissittusid (Pareiko vist väikese mööndusega).
        Imestama paneb, et sa Puri koha pealt vait oled.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rüütli suunas ma siiski täna veel kriitiline ei oleks. Meeskond mängis siiski suht ründavalt ja tekkis ka võimalusi. Rüütli ei löönud Saagi eest neid supervõimalusi mööda, Rüütli ei võtnud Purile punast, Rüütli ei vilistanud naeruväärset penaltit Eesti kahjuks...
          Ja no pinki "pikemaks venitada" pole ju kunstlikult võimalik. Täna olid pingil enamus mehed Eesti liigast ja 2 neist said ka vahetusest mängu. Seega ei saa Rüütlit süüdistada, et ta vähemkogenud mehi üldse ei usalda.

Ma ei ole küll Rüütli suur fänn, aga siiski leian, et ta on koondisele väga palju juurde andnud. Kes vaidleb vastu?

Kommentaar

Õhtuleht:

Näiteks eilse mängu üks turvamehi oli Jann Ingi Petersen - kohalik aknameister, kes mullu augustis Fääri saarte koondise eest kaasa mängis, kuid praegu vigastatud on ja seetõttu end teistmoodi kasulikuks tegi: "Ma naudin iga hetke, kui saan oma Fääri saarte meeskonnale ükskõik millisel moel kasulik olla!"

Fääri saartele siiralt ja südamest - palju õnne!
            Kiidan heaks.

Kommentaar

Samas osaliselt ongi vaja, et meie jalgpallikultuur tärkaks ja on vaja ka laussõimu. Osaliselt ja vähe loomulikult.

Arusaamatust ja pettumust valmistab endiselt:

* Emotsioonitud näolapid ja punnitav mängustiil. - Tahtmisest, sellest Kingi nö. "tunnelijutust" algabki kõik. Täna olid veel teles "head" kaadrid ka sellest, kuidas meie omad "keskendusid". Kus on mõtestatus ja valmisolek ja tahe mängida?

* Suhtlemine väljakul ja valmisolek - mõlema poolaja algus = olematu. Ja hetkel täielikult konstantne, igas mängus samaviisi.

Mehed väljakul ei lähe aktiivset pressi tegema, vaid unistavad vastase esimese käigu üle - ja nii alati! Pareiko lõugab nii, et Kalkun ehmatab ETV kommentaatoripuldis, aga lihtsalt ei olda valmis peale standardolukordi palli peale minema - just, asi pole, et ei jõua, vaid psüühiline küsimus kummitab pealuus - "Kas mina peaksin minema?".

* Kõike ei saagi tampida. On loovamad ja töökad mängijad, samamoodi eksisteerivad mõlema omaduse kooslused. Mõned mehed lihtsalt peavad esile kerkima. - 0k, Vassiljev toob. Aga ta üksi ei too ka. Ta võib olla tark, loov, jagada neid passe, mis tunduvad vahel arusaamatud.. aga need on ju sellest, sest ei mõisteta üksteist piisavalt hästi. Kinkile mitu väga kena jooksupalli, sama Ahjuperale. Ka teised mängijad jagavad häid passe, aga puud jääb ühisest keelest - mõistmisest. Tihtipeale tundub täpselt nii, et Rüütli poetas enne mängu "targetmanile, seekord Ahjule, pange pea peale - muidu maast!" ja siis 24/ 7 "punnitati" seda väga kehvalt.

Jah.. Vabandused ka minu poolt Eesti rahvuskoondise ees, emotsiooni läks liialt palju sisse siia. Ja Kruglov viga teise penaltiolukorra ajal ei teinud. Kohtunike endi vaatenurgad olid väga kehvad ja see oli selline keskklassi sukeldumine tolle "härra" poolt.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                Ma ei ole küll Rüütli suur fänn, aga siiski leian, et ta on koondisele väga palju juurde andnud. Kes vaidleb vastu?
                Ei vaidle vastu, aga oleks aeg muutusi teha ja keegi võiks veel meile väga palju juurde anda.

Kommentaar

Tundub, et Rüütli kõrvale läheks vaja meest, kes oskaks mehi sütitada ja vajadusel ka materdada. Aga ma siiski ei suuda peast välja saada Saagi teist 1-1 olukorra lahendust. Ma ei ole kohe päris ausalt näinud veel, et keegi nii lähedalt ja heas olukorras suudaks palli nii kõrgelt üle lüüa...

Kommentaar

"Rüütel out!" jutt on ikka full retard.
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                      Õige. Sest Rüütel on juba "out". Rüütli on endiselt "in".

Kommentaar

Kink, kas hakkad mütsi näsima või alustad amatööri karjääri?

Kommentaar

Algselt postitas Chelski Vaata postitust
                          Kink, kas hakkad mütsi näsima või alustad amatööri karjääri?
                          Kinki jutt ilmselt käis kogu koondise pihta, kaasaarvatud rüütlid jms.

"Valetaks, kui ütleks, et ei tunne võidukohustust. Terve meeskond tunneb seda, sest oleme erinevalt vastasest kõik täisprofid," vahendas Kingi sõnu Õhtuleht. "Muidugi võib kehv väljak mängule pitseri vajutada, ent kui kolme punkti ei saa, oleks ikka väga halb. Tuleb uus töö otsida."

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                            duubeldan

Kommentaar

Ma ei tahaks ennast küll korrata, aga tegelikult tahan küll - Kink oli täna õudne.

Kommentaar

Päris huvitav oleks antud mängu söötude statistikat näha. Pikkadest pallidest läks ikka jube hale protsent isegi võitluse peale, peamiselt ikka täitsa mööda või vastasele rinna peale maha võtmiseks.
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X